Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 526
  • 863
  •   1
Отговори
# 165
Коя нова снимка???  newsm78

# 166
# 167

Нищо не виждам...   33uu  Тъмна тъмница... и две лампи отзад... Тази снимка, обаче е правена със светкавица, а предишнате без...  Rolling Eyes

# 168
За новата снимка.Различавам силует отляво.Прилича на човек в цял ръст.
Виждаш човек, защото съм го снимала ... това е приятелят ми Laughing

Нищо не виждам...   33uu  Тъмна тъмница... и две лампи отзад... Тази снимка, обаче е правена със светкавица, а предишнате без...  Rolling Eyes
И двете снимки са снимани по един начин със светкавица. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265520&pid=6547155&lp=30 потребител:liina парола:123456

# 169
Видях!  newsm44

# 170
Малееее и ние като малки сме викали Дама пика и Дама купа, бяхме на един лагер и сме се събрали във банята, викахме Дама пика, помня само как чешмата почна да тече с пълна сила,а нямаше никой в близост до нея  #Crazy,а за Дама купа до ден днешен съм си мислила ,че си въобразявам , но на огледалото се бяха появили сърца #Crazy

# 171
И двете снимки са снимани по един начин със светкавица. 

Може  Peace  ... но явно не е светнала по някаква причина... Типично е, когато се снима нощем със светкавица да се вижда на късо разстояние, но ясно, а без светкавица на по-дълго и с повече подробности, но размазано... Имам много такива снимки...

# 172
За новата снимка.Различавам силует отляво.Прилича на човек в цял ръст.
Виждаш човек, защото съм го снимала ... това е приятелят ми Laughing

И двете снимки са снимани по един начин със светкавица. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265520&pid=6547155&lp=30 потребител:liina парола:123456
офф,като гледам такива снимки особено като съм сама настръхвам.

Съветвам ви да не викате Дама Купа или Дама Пика,защото така викате не само някакви си карти, а и зли сили

# 173
Днес пък дъщеря ми идва с насълзени очи и ми казва;
-Тате,цял ден имам чувството и си мисля ,че някой от нас тримата с мама скоро ще умре. Shocked
...и  се гушка в мен ooooh!
...преди малко пак идва и ми го повтаря....откачам #Crazy

# 174
  • София
Хей, Поци, не се шашкай!  Може да е сънувала нещо, да е гледала по ТВ и т.н. Разпитай я деликатно какво я тревожи. Peace

Сетих се за един мой сън в детството. Ходех още на детска градина. Явно нещо ме  е притеснявало.  Wink  Сънувах, че една акула и мама  бяха в ...спор, да кажем...Rolling Eyes Много ми беше мъчно няколко дни....Но всичко си е ОК. Peace

# 175
Абе тя така цял ден Crossing Arms

# 176
недей да се притесняваш.всичко е възможно.може да е гледала филм,да е сънувала,да е говорила с някое дете и то да й е казало нещо.ще видиш,че скоро ще й мине

# 177
Колкото и да се пуля, виждам само един биберон (оградила съм го с бяло)...  Rolling Eyes  http://media.snimka.bg/0147/006549717.jpg

Поци поразпитай я малко, сигурно не е нещо сериозно, наплашила се е и явно това я мъчи... Колко е голяма щерката???

# 178
недей да се притесняваш.всичко е възможно.може да е гледала филм,да е сънувала,да е говорила с някое дете и то да й е казало нещо.ще видиш,че скоро ще й мине

Страх ме е да не е пророчество Shocked...ама може и да не разбера ,дали е Joy

# 179
...

Поци поразпитай я малко, сигурно не е нещо сериозно, наплашила се е и явно това я мъчи... Колко е голяма щерката???
...
На 7г Peace

Общи условия

Активация на акаунт