Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 170
  • 863
  •   1
Отговори
# 420
Като сте се захванали с гледачки, да кажа и аз нещо...
Около Нова година да е било, минавам покрай една циганка, клечи пред един магазин и продава сурвачки. Какво се завъртях оттам, тя викна по мене и като се обърнах ми каза, че другата седмица ще родя (бях бременна в девети месец). Аз се засмях и си продължих. Термина ми беше след две седмици, а пък и зимата бях с доста дебело яке, та корема ми не се виждаше особено добре, много познати, които ме срещаха на улицата, така и не виждаха, че съм бременна. Та както и да е... Бях болна по това време с много жестока кашлица и една сутрин, както си кашлям, водите ми се спукаха, но не отдолу, а отгоре. Приеха ме в болница, нямаше никакви признаци да родя скоро, след три дни водите ми изтекоха, без каквато и да е възможност за естествено и тръгнало по нормален път раждане, в крайна сметка ми направиха секцио. С две думи, тази циганка ми позна (не ме е викала да ми гледа, само се провикна, че другата седмица ще родя). Мисля си, че разбра по корема ми, все пак сигурно много бременни е виждала сред близките си, но пък и от дебелите дрехи не се виждаше добре. Срещам я същата циганка по улиците, тя всъщност продава разни неща (мартеници, сурвачки, дрънкулки разни) никога не съм я виждала да гледа на някого или да подвиква на хората какво ще им се случи, но от тогава се чудя дали има някаква способност да гледа тая жена или си е чисто съвпадение...   Rolling Eyes 

# 421
  • София
mimistefanova, като искаш страшни истории, почвай да четеш Стивън Кинг  /не го пиша с цел да те засегна, а само в случай, че имаш нужда от повишен адреналин/ Mr. Green
Темата е за странни истории, а не непременно за страшни.
Дефиниция ми за странно, се изчерпва с невъзможността да си обясня дадено нещо, по логически път. А смея да твърдя, че до голяма степен съм човек на логиката. По този повод да напиша, че открих обяснение за "скочилото" ми цвете: В определен момент е станало прекалено тежко и под влияние на гравитацията е повлякло саксията, тя се претърколила и т.н. ...  /логично, а? Ако не беше съня, сигурно щях да се сетя по-рано/  Mr. Green
Предпочитам да чета истории за врачки, отколкото пуберски истории за Дама Пика   Outta Joint
Айде пак да не съм Офф:
Сетих се за моя позната, която ми е разказвала, че имала 12 годишна връзка с мъж, който и изневерявал, не я уважавал, не искал деца и живеели мизерно в малка стаичка при родителите му /12 години  Shocked/ Казваше, че буквално не можела да диша без него /каквото и да значи това  Confused/... В началото на връзката им, той  ходил при някакъв ходжа, който му дал някакви малки, продълговати листчета с арабски текст, "уж" за късмет /но трябвало да ги носи постоянно с него/. За последно ги държал в ключодържател тип протмоне, но го изгубил. Разделили се след 3м., тя казала "край", но била  "изтрезняла и прогледнала". Повече от година, жената живее, работи /печели добре/ в чужбина, срещнала е "добър" мъж, но има известен проблем с доверието - не смее да се обвърже. Чат-пат се чуваме по Скайп-а. Определям я като мил, интелигентен и фин човек, въпреки че не я познавам добре.
Честичко ми се случва почти непознати хора да ми споделят твърде интимни неща - може би защото не говоря много, ме възприемат за "идеалният" слушател  ooooh!

# 422
Аз  не си падам по врачуването.Веднъж една ми напълни главата с толкова глупости, че едвам се осаферих. Беше зимата, и тя ми вика, че до края на месец юни ще се запозная с мъжа, с който ще живея до края на дните си.Пък аз си имам сериозна връзка и неща да живея с някой друг.И още 1001на глупости, които нямах желание да ми се случват.Или поне не и на този етап.Едвам го изчаках да мине месец юни и да се успокоя, че няма да се разделям с любимото същество. Пък и по принцип врачуването се води грях по църковните канони.Иначе си има такива, които направо ти взимат акъла с подробности от миналото примерно, които само ти си знаеш, ама след тоя случай бягам от врачки, като дявол от тамян.Смятам, че живота на човек се подрежда така, както той си го направи и както има желание да го живее/е не винаги, ама той за това  е интересен/, а не както каже баба Мара от втория етаж на блока/примерно/ или Фатмето от третия ъгъл на Витошка в посока ЦУМ.

# 423
Каква е тази история за скочилото цвете? Как така съм пропуснала? newsm78

Дани да не намекваш, че и е направена магия за любов? Нищо чудно всъщност, но нещо прекалено продължително действие...
Сега любимият ми сериал е "Колдовская любовь" по руската. Там мноооого такива разни заклинания и страшно комични ситуации от което. Mr. Green

# 424
  • София
Каква е тази история за скочилото цвете? Как така съм пропуснала? newsm78

Дани да не намекваш, че и е направена магия за любов? Нищо чудно всъщност, но нещо прекалено продължително действие...
Сега любимият ми сериал е "Колдовская любовь" по руската. Там мноооого такива разни заклинания и страшно комични ситуации от което. Mr. Green

Радвам се, че се появи в темата  Hug
Edit:
Нищо не намеквам, аз на врачки не вярвам, особено като искат пари, дрънкат общи неща /а придобивам чувството, че хората се хвалят - чак си вярват!, само за да не признаят, колко са се прецакали  Mr. Green/
По темата за магии, най-много ме е впечатлила /навремето/, една книжка на Елена Блаватска - Магьосниците от високите /сините?/ планини. Дето живееха - май в Индия  newsm78 две коренно различни племена - едните високи, руси добри и синеоки, другите пигмей, много зли, превещи магии за смърт на 13-ден. Май кутригури се казваха вторите... и само първите можеха да развалят проклятието им. Опитах се да и прочета и другите неща, но не ме "грабна", адски тежък стил има и ми звучеше блудкаво...

Историята:
Мислех, че ще почивам само на стари лаври, но снощи определено ми се случи нещо  Confused
Сънувах гаден сън - не точно кошмар, защото "чувствах", че мога да контролирам нещата: През цялото време преследвах нещо, което можеше да се вселява в хората и да им взима енергията -  Действаха също като ония черните в Хари Потър чрез дъх-а/не се сещам как се казваха тварите/, само дето имаха човешка форма. По някое време чух  трясък, но точно тогава един от лошите герои в съня ми връхлетя през стъклена витрина.
Събудих се както обикновено - към седем без нещо. Отивам в другата стая и какво да видя - едно от любимите ми цветя "скочило" от етажерка  Shocked Снимах го, но при опит да прехвърля снимките ми дава Card Error и иска формат /и така 3 пъти с различни карти/  Rolling Eyes
Та сега вместо снимки, трябва да обяснявам  Confused Етажерката се състои от 5 самостоятелни тръбни метални модула /хванати със скоби за стената/, които са свързани само със стъклени плоскости /нямат метален елемент, да ги свързва - представете си рамка от издължен метален правоъгълник, с много прегради, хванат за стената,  до него още един и стъкла на 4-5 реда м/у тях/. Та  не мога да си обясня "слонското ухо", което гледам повече от 4 години /прекрасно беше - на 5-6 каскади и около метър дълго/, как се е озовало на земята, след като беше поставено плътно до стената и разстоянието до ръба - над 10 см. Изглеждаше "стъпкано", извадих точно 4 чепки /що-годе здрави/, дано поне 2-3 да пуснат коренчета.
Не изпитах страх, само яд - с много любов си го гледах това цвете. Не твърдя, че има връзка с шантавият ми сън...

P.S. Темата вЕрно много запада - щом Ксения вече не ще да се включва  Rolling Eyes
P.S 1. Като намеря повечко време, ще разкажа /пак стара история/защо всячески полагам усилия, да си помисля нещо лошо за някой  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 13:07 от daniabc

# 425
  • София
И аз да се включа с една история.
Тук в Бояна има една жена на която и се оси славата,че познава какво ще се случи.Позната на семейството на мъжа ми е.
Аз никога не съм ходила при нея,само съм слушала за способностите и.
С първата ми бременност тамън бях отишла на лекар  за потвърждаване на бременността и тя срещнала мъжа ми и го поздравила,че ще става татко.(няма откъде да знае)
Сега с втората аз бях в 8-10г.с когато тя му каза,че ще си има дъщеричка:)По-късно след като боледувах от шарка трябваше да вземем решение дали да оставим бебето макар и да има шанс да е с овреждания.Същата тази жена се обадила вкъщи казала да не се притесняваме,че всичко с бебето ще е наред.
Редовно когато свекърва ми говори с нея или мъжа ми минава покрай тях тя казва нещо което после се оказва истина(сега не се сещам аз всички случки)

# 426
Цитат
Цитат на: daniabc в сряда, 23 юли 2008, 12:45
Мислех, че ще почивам само на стари лаври, но снощи определено ми се случи нещо 
Сънувах гаден сън - не точно кошмар, защото "чувствах", че мога да контролирам нещата: През цялото време преследвах нещо, което можеше да се вселява в хората и да им взима енергията -  Действаха също като ония черните в Хари Потър чрез дъх-а/не се сещам как се казваха тварите/, само дето имаха човешка форма. По някое време чух  трясък, но точно тогава един от лошите герои в съня ми връхлетя през стъклена витрина.
Събудих се както обикновено - към седем без нещо. Отивам в другата стая и какво да видя - едно от любимите ми цветя "скочило" от етажерка   Снимах го, но при опит да прехвърля снимките ми дава Card Error и иска формат /и така 3 пъти с различни карти/ 
Та сега вместо снимки, трябва да обяснявам   Етажерката се състои от 5 самостоятелни тръбни метални модула /хванати със скоби за стената/, които са свързани само със стъклени плоскости /нямат метален елемент, да ги свързва - представете си рамка от издължен метален правоъгълник, с много прегради, хванат за стената,  до него още един и стъкла на 4-5 реда м/у тях/. Та  не мога да си обясня "слонското ухо", което гледам повече от 4 години /прекрасно беше - на 5-6 каскади и около метър дълго/, как се е озовало на земята, след като беше поставено плътно до стената и разстоянието до ръба - над 10 см. Изглеждаше "стъпкано", извадих точно 4 чепки /що-годе здрави/, дано поне 2-3 да пуснат коренчета.
Не изпитах страх, само яд - с много любов си го гледах това цвете. Не твърдя, че има връзка с шантавият ми сън...

P.S. Темата вЕрно много запада - щом Ксения вече не ще да се включва 
P.S 1. Като намеря повечко време, ще разкажа /пак стара история/защо всячески полагам усилия, да си помисля нещо лошо за някой 

Wow! Shocked На кое растение казваш слонско ухо? Че нещо ме загложди съмнение... newsm78

Абе как така съм пропуснала толкова неща? Вие да не сте си открили нова тема и да не сте ме информирали? Laughing Laughing

# 427
Тук в Бояна има една жена на която и се оси славата,че познава какво ще се случи.Позната на семейството на мъжа ми е.
С първата ми бременност тамън бях отишла на лекар  за потвърждаване на бременността и тя срещнала мъжа ми и го поздравила,че ще става татко.(няма откъде да знае)
Сега с втората аз бях в 8-10г.с когато тя му каза,че ще си има дъщеричка:)По-късно след като боледувах от шарка трябваше да вземем решение дали да оставим бебето макар и да има шанс да е с овреждания.Същата тази жена се обадила вкъщи казала да не се притесняваме,че всичко с бебето ще е наред.
Редовно когато свекърва ми говори с нея или мъжа ми минава покрай тях тя казва нещо което после се оказва истина(сега не се сещам аз всички случки)

О, единствената ясновидка, при която съм ходила, е една баба от Бояна. Flutter Не знам дали е жива, но още се случват нещата които тогава ми каза. Бях в ужасен конфликт с мъжа ми (то от хубаво търси ли човек такива приключения?). Щом останахме сами се обърна към мен и каза "ти момиче си дошла при мен защото стоиш пред развод". И като ми рукнаха ред сълзи, два сополи... Laughing Laughing
Каза ми тогава че ще живея в чужбина, на остров. Реших, че не може да и се вярва много на бабето, толкова фантасмагорично звучеше за онова време. Laughing

# 428
  • София

О, единствената ясновидка, при която съм ходила, е една баба от Бояна. Flutter Не знам дали е жива, но още се случват нещата които тогава ми каза. Бях в ужасен конфликт с мъжа ми (то от хубаво търси ли човек такива приключения?). Щом останахме сами се обърна към мен и каза "ти момиче си дошла при мен защото стоиш пред развод". И като ми рукнаха ред сълзи, два сополи... Laughing Laughing
Каза ми тогава че ще живея в чужбина, на остров. Реших, че не може да и се вярва много на бабето, толкова фантасмагорично звучеше за онова време. Laughing
Може да е същата Simple Smile

# 429
Цитат
Може да е същата 

Леле, все се молех да е жива бабата и още да гледа. И да и намеря адреса за да ида при нея веднага щом пристигна в София. Ще ми дадеш ли координатите и на лични, слънчо? Как се казваше твоята баба?

# 430
Не ви ли е страх като ходите при такива хора, момичета? Аз съм страшно любопитна и макар да не вярвам изобщо на такива неща, бих отишла от любопитство. Но и ужасно ме е страх да не каже нещо лошо и да взема да се тръшна, взимайки думите и за 100%-ова истина (че примерно ще се разболея нещо или ще умра  Confused  Embarassed )

Не помня дали съм писала в темата, но да ви кажа, че я следя. А най-лошото е, че се сещам да ви чета точно когато съм сама и после не смея да отида до тоалетната дори (че да не ме дръпне нещо в канала например  Embarassed )

# 431
Буба,то е ясно 4е ще се мре,няма безсмъртни хора Laughing

# 432
Буба,то е ясно 4е ще се мре,няма безсмъртни хора Laughing

Е, разбрахте ме какво искам да кажа, де  Blush

И да допълня, като ви чета е добре, че някои от вас си казват когато историите им не са много страшни или ако са, предупреждават, за да знам да не ги чета докато съм сама. Продължавайте в същия дух   Wink

# 433
Добре бе,на мен защо отказват да ми гледат.Пробвала съм при 3 уж гледачки и не.Лоша енергия съм имала.А съм толкова весел и земен човек Tired
На никой съзнателно зло не съм вършила.

# 434
Добре бе,на мен защо отказват да ми гледат.Пробвала съм при 3 уж гледачки и не.Лоша енергия съм имала.А съм толкова весел и земен човек Tired

И на мен не ми изглеждаш да си с лоша енергия, но знам ли, то тия неща не се усещат от разстояние. Може просто да не вярваш, както и аз и те да го усещат това като някаква бариера и затова да отказват  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт