Слънцето силно ни пече, септемврийчето отива на море

• 19 958
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРОНИКА И КРИСКО!

Да растат здрави и щастливи, усмихнати и палави!

# 271
  • Sofia
newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА УМНИЦА ВЕРОНИКА!!! Да расте здрава и щастлива за радост на мама, тате, баба и многобройните и фенове   newsm59

nbirthday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО!!! Да бъде здраво и усмихнато българче в странство    nbirthday

# 272
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ОНИ! ДА Е ВСЕ ТАКАВА ЧАРОВНА, УСМИХНАТА, СВОЕНРАВНА И ЗДРАВИЧКА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО! МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, НЕСПИРНИ И НЕМИРНИ ИГРИ!
Пожелавам ви незабравин ден и хубави снимки, които да споделите с нас  Mr. Green

# 273
Еха, започваме шарената серия  newsm44 nbirthday newsm59  party023  Gift newsm38  ura  bigdance2

Честит рожден ден на Вероничка и Криско  Heart Eyes    Да растат здрави и усмихнати децата   bouquet

# 274
Добро утро мили момичета!
Благодаря за милите пожелания и Пепи  Hug Hug Hug трогна ме с тази мила песничка

Ето и от мен почерпка

Малко плодове

И кафенце разбира се

Сокче

И приятен ден на всички!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 275
 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38 Gift  ura  bigdance2 newsm18 baloni happy bd hbday bdbaloni baloni dancing
Честит Рожден дена на ОНи-Бонбони и На Криско.Да са живи и здрави.Безгрижно и пълно с усмивки детство и мама и тати да ги слешат вече големите деца. Laughing
Така се радвам когато видя така цветна темичкатани.Като малко дете,подарили му нещо.
Тайги то това си е вълнение първия учебен ден.Аз също се стягам ама сигурно някъде около РД на Мемоник ще е на градина.Малко ще ни е трудно ч бабите си имат работи ,та ще видиме до тогав акой ще я гледа.
АЗ  newsm46 kaffeetrmker_2 smile3524 ,че нещо много ми станаха работните дни-Днес ми е 4 ден а има още 2 до  почивката ми 1 ден.Та ще подремна на бюрото си

# 276
  • Plovdiv
Добро утрооо! Hug
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ОНИ! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ПОЖЕЛАВАМ!
А на мама много

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО МОМЧЕ!

Блонди  Hug
тайги, обичам Нирвана. Laughing
Марис, сега разбирам, че сте четири деца. Браво на родителите ти. Hug Heart Eyes
А, този филм не си го спомням. Ще го погледна като се върна.
Пепи, любими песнички.
Това от мен, защото цялата фамилия мене чака. Joy На педал и отпрашваме за днес някъде. Още не е решено къде.
Целувки.
Продължавайте така с поздравите. Heart Eyes

# 277
Честит Трети Рожден Ден на Вероничка и Криско! Да растат щастливи, безгрижни и много усмихнати!
Поли, Блонди на вас желая много спокойствие и да ви слушат!

# 278
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРОНИКА И КРИСКО! ДА БЪДАТ МНОГО УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВИ!

# 279
  • Plovdiv
Добро утро, момичета! Hug Ако има момчета, да се обаждат. Laughing
Ние не успяхме да отидем никъде. Вчера се върнахме, защото установихме изтичане на бензин. Спряхме да купуваме гърне на Лазар /защото забравихме нашето в къщи/ и ни замириса силно на бензин. Rolling Eyes И се започна едно подгъване на колене и търкаляне под колата Laughing. Решихме да се върнем, за което аз много съжалявам, защото рядко съм свободна и двата почивни дни.
Браво на Они и Ели за нощния памперс.  Heart Eyes Аз съм го махнала, но понякога се напишква, защото пие много течности в тази жега. Отделно става по два пъти на нощ да пишка.
Марис, мъжът ми си го беше харесал този телефон, така, че нямаше какво да мисля, само с цвета видях зор, но и това се разреши. Grinning
Тонеска е добре. Бебо расте, Гогата щурее. Чух се с нея преди няколко седмици. Предполагам, че скоро ще ни се обади. По този повод, се чудех как ли се раздвояват момичетата с по две отчетни теми. Laughing Аз не смогвам с една. Embarassed
И като стана въпрос за любими филмови сцени - мъже, жени...
Ето един добър за мен филм, напоследък.
Променям си мнението за Ди Каприо. Laughing Още след Кървав диамант, всъщност. Grinning
Спокоен и прохладен ден.

# 280
Ния, "Кървав диаманд" даже не съм го гледала. Мъж ми се прибра толкова нещастен и изтормозен, когато ходи да го гледа, че категорично отказах да се депресирам и аз  Embarassed

Пък аз съм мноооого, много радостна днес  Grinning Купих си фотоапарат. Взех си Canon EOS 450D с два обектива и сега ще го проучвам  Party

# 281
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛА!

Да е жива и здрава, много усмихната и щастлива!

Момичета, мислете заглавие за новата тема.Мен хич не ме бива. Ако няма други желаещи, аз ще я подготвя и пусна утре, но ми трябва заглавие Hug               bouquet

# 282
  • Пловдив
Три години вече стана, откак(откакто) за първи път ме гушна мама Simple Smile

# 283
  • Пловдив
Честити трети годинки на Тео, Денис, Они, Криско и Ивайла! Да са живи, здрави и много да радват мама и тати!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 284
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДНЕ НА ИВАЙЛА!
(Теди, как сте?)

Общи условия

Активация на акаунт