Отговори
# 195
ХАрем на мен напоследък ми изтръпват много краката и много трудно успявам да стъпя-това пак е от аденома .Ти имаш ли някакви оплаквания ?

Единствените ми оплаквания са силните болки в кръста,но аз и без това имам проблеми с него от преди да забременея,но сега просто болките понякога са неуписуеми.За болките в корема мисля,че май са нормални.Корема не е спирал да ме боли от началото.
Анели много се плаша от секцио,така че ще попитам има ли друг вариант.

# 196
  • Пловдив
Харем и мен ме е страх-винаги съм си казвала че искам нормално раждане и да мога да кърмя .Но като гледам и с двете ще се размина.Поне при всичките доктори ,които обиколих откак забременях са категорични само секцио

# 197
здравейте.отдавна не съм писала.нашето бебче расте.резултата от бхс показаха висок риск за даун и се наложи амниоцентеза.направо се побърках от напрежение.сега излезе първия резултат и важното е че всичко е наред.сега още си почивам че получих болки които са като контракции и сега пия магнезий и сега съм по добре.от теста разбрахме че ще имаме момиче.таткото беше мн.щастлив тайно искал да е момиче.термина ми го изчислиха за 13.12 но понеже ще е секцио то ще е в началото на дек.в петък ще ходя на фетална морфология при марков.някой ходил ли е при него?

# 198
Привет от мен !
Днес бях при доки и ще си имаме принцеска   newsm44 newsm44 newsm44 moresmile  много сме радостни с татито. Вече може да ми сложете  едно розово  stork-girl.Ама много срамежлива нашата мома все си слагаше ръчичката пред лицето и не можахме хубаво да я видим на кого прилича но има устните на тати си  Grinning.
 Steil това на Галеник за стриите съм чувала че не е хубаво по време на бременост да се мажеш, ако искаш пак питай в аптеката.Аз се мажа с HIPP маслото за бременни и много ми допада.
Страхотни колички сте си харесали аз днес гледах в мола ето тази  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3451   но на живо нещо не ми допадна .Но то има време те може и нови моделчета да излязат докато  си взема.
liliiv радвам се че всичко с теб и бебо е добре. Hug
Лека вечер   love001

# 199
Бамби, вчера видях в Майчин дом имаше един лист на регистратурата и там пишеше за безплатни упражнения по йога за бременни.Май от 19-ти до 25-ти от 9 сутринта, но забравих къде точно.Обади се и попитай;)
Peace В Майчин Дом се провеждат упражненията по йога. На рецепция ми казаха, че само първото упражнение е безплатно.

liliiv, важното е, че всичко сега е ОК!
Честити розови панделки на теб и ˙·٠Poli٠·˙

# 200
Опа от мен, в нас е какафония и половина - сменяме дограма.. Crazy
Гледам, че сте зачесали темите за покупки - аз за сега само си маркирам разни неща, но не съм купувла още нищо. Избрах си количка - комбинирана на Кангару - от форумски отзиви съдя, че е сполучли модел...
Освен легло ваничка не мисля да вземаме друго, и без това спалнята ни е 10кв м., с дрешки също не мисля да се затрупвам, защото първите месеци се носят много малко време, бебенцата растат с часове...

За стриите - от самото начало се мажа с какво ли не - първо Мама Дона на Чико, после с маслата на Икаров и обикновени тоалетни млека, аз така или иначе се цапотя защото ми е суха кожата..  мазането е за мое успокоение, не че е гаранция за липса на стрии. Майка ми няма стрии, но пък сестра ми има доста.. не знам как ще е при мен..

Харем, аз преди време бях със завишен пролактин, дълго време пиех бромокриптин, след това го вкарах в норма, но продължих да пия подържаща 1/4 хапче до края на 3ти месец.
Разликата между бромокриптина и перлодела - за перлодела освен, че е по-скъпичък, се води по-изчистен препарат, с по-малко странични ефекти.

Честито панделки  на˙·٠Poli٠·˙, liliiv и Харем.

# 201
Честити розови щъркелчета на бъдещите дамски майчета!   bouquet
Много се радвам,когато тези новинки правят щастливи и татковците!  Grinning

# 202
 newsm44Ехеее, започнаха да се показват госпожиците, хайде да не изоставаме от момченцата!  Grinning

liliiv аз ходих веднъж при Марков, другата седмица пак, и чакам с огромно нетърпение прегледа  ooooh! Знам, че и wondergirl също е ходила при него, и както аз, така и тя е много доволна.  Hug Радвам, се че въпреки огромното изживяно притеснение вече всичко е наред с бебка.

# 203
здравейте.отдавна не съм писала.нашето бебче расте.резултата от бхс показаха висок риск за даун и се наложи амниоцентеза.направо се побърках от напрежение.сега излезе първия резултат и важното е че всичко е наред.сега още си почивам че получих болки които са като контракции и сега пия магнезий и сега съм по добре.от теста разбрахме че ще имаме момиче.таткото беше мн.щастлив тайно искал да е момиче.термина ми го изчислиха за 13.12 но понеже ще е секцио то ще е в началото на дек.в петък ще ходя на фетална морфология при марков.някой ходил ли е при него?
Мила радвам се че резултата е хубав-и аз скоро се надявам на такъв. Praynig Praynig Praynig
Лилиив,колко ти показа резултата от БХС-то?И колко дена чака да излезе резултата от амниоцентезата?

# 204
резултата беше 1:134  а първия резултат от амниото излезе след седмица точно.бяха ми казали 5 работни дни.а другия ще излезе чак в началото на август.т.е един месец.правиха ми я на 3.07. марков ми я прави в майчин дом. твоя колко е.а сега кога чакаш резултати.всичко ще е наред ще видиш.май често бхс-то показва лоши резултати а после се вижда че всичко е ок.   Hug     bouquet   

# 205
О, момичета! Ние купихме статкото  първото шишенце на бебо на 25 март следобяд и той вечерта започна да се ражда. Иначе като първа покупка преди раждането се води едно гащеризонче с облаче, най-красивото испанско гащеризонче, което можеше да има, свеки избута всички ни, за да го купи тя! Joy Обаче родителите ни се напъваха да ме убеждават само да набележа - вървяха със списъците и си отбелязваха - това, толкова и толкова струва, в този магазин, за да не объркат нещо. И аз една неделя им казах, че смятам да раждам в края нам март и че не искам да чакаме последния момент и свекър ми подскочи, че тогава веднага тръгваме по магазините.
Имаме от Тони много хубави неща и смятам да си ги ползваме.
 Трябва да видя магазин Слънчице дали го има още и да препоръчам на софийските мами да го посетят.

Харем, още веднъж - радвам се че се обади, че се бях изпопритеснила за тебе, така да знаеш! Crossing Arms И сега искаме хубави резултати от всички ви! И от себе си искам де.... Blush

# 206
Здравейте, в момента си свалям от DMCA-removal-from-Google това филмче:
Discovery.Ultimate.Guide.Pregnancy.2003

Казват , че е доста интересно и поучително във връзка с бременноста. Някой гледал ли го е?

# 207
  • София
Честито на бъдещите майки на принцеси.   bouquet
Относно мазането, аз за сега ползвам само бебешко олио на Нивеа, но от това, което чета май няма да има голям ефект и трябва да го сменям с нещо друго.

# 208
За мазането доколкото знам единственото решение май си е чиста мас . Аз не се мажа още с нищо тъй като нямам корем още, но трябва да започвам и се чудя с какво да почна.

# 209
Здравейте, мами!

По темата за количките - аз се спрях на тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2762

, но още не съм я виждала на живо и не мога да преценя дали ще е удобна за зимата като няма грайфери.

Легълца дори още не сме гледали, защото май апартамента ни няма да е готов до декември и ще се подслоним при някоя баба за няколко месеца. Та не знам дали да спираме на постоянно и стабилно голямо легло или да измислим временен вариант. А и ако взема тази количка май може да се ползва коша като легло за първите месеци. Има още време, но да сме готови с варианти отрано...

Мажа се кремчето против стрии на Галеник, само то ми понася на мирима. Олиото на Икаров изглежда ще остане неизползвано.

А за бебока още не сме купили нищо. Очакваме да видим дали ще е принцеса или принц Laughing А таткото за РД получи подарък кенгуру hahaha, защото той ще го разхожда повече.

Утре ще ходя на 3d при Врагалева и се надявам да се  покаже малкото срамежливче.

Ще пиша утре повече след прегледа.

Лека нощ и на бебоците!

Общи условия

Активация на акаунт