Работещи майки 2006 г. - тема 16

• 19 678
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • нейде там, където ....
За неделя съм за Борисовата градина

# 211
  • на правилното място, в точното време
Включвам се набързо - другата седмица между вторник и четвъртък ще бъда в Сф, ща уточня по-късно кои дни. Ще се радвам , да ударя по едно с някой      Hug
И още нещо - момичета, да знаете да се търси юрист някъде. Ако чуете,свиркайте, другарче иска да смени работата, работил е като такъв. Повече подробности - при интерес. И е готин  Peace

# 212
Привети !
Аз в събота и неделя съм в Южния  парк , така че ако се организираме , ок ще се радвам да се видим . Hug
Тук съм мацки , но нещо много  ми е работата , та не се разписвам .Една колежка напусна за има нема 2 дни и такъв кошмар ми се стовари на главата , че не е  истина  Crazy
Сутринта   водих Нана на изследвания за яслата , дори не се разплака като и убодоха пръстчето  Laughing Закачаше се с докторката и сестрата и изобщо много готино се държа -приятелски и в настроение  Simple Smile
Айде връщам се към ангажименитие си , че то не е едно и две неща дето ме чакат !
до кукане   Grinning
и хубав ден!

# 213
Завиждам ви за срещичката Sad

Майка е тук..абе не се научи тази жена, че второ дете вече гледам и не е нужно да ме пита постоянно дали не му е студено, защо на 24 градуса вкъщи съм го завила само с една тънка пеленка, защо не акало 4 дена вече, защо това, защо онова...Искам да отида в някой манастир и да ми е тииииииииииииииихо  Confused

# 214
Майра  Hug

И аз завиждам за срещата  Sad

Влизам да се похваля: преди малко разбрах, че Гергана от 15.09 ще бъде ученичка  Laughing Пропускаме яслата и минаваме директно в градината. В нашето ОДЗ са открили междинна група между яслата и първа редовна група. Една от госпожите ми е братовчедка и Гергана ще бъде при нея. Много съм щастлива и не бих пропуснала да споделя с вас. Дано се адаптира бързо. Сега трябва да пускам изследвания и да пазарувам разни неща за там.
Иначе при мен нищо интересно, сдухаха ни вече в работата тези австрийци. Дано е за хубаво. В скоро време сделката трябва да е приключена и да се разбира кой, какво и защо. Неяснотата ме изнервя и съм станала много неприятна  Confused Чак аз не мога да се понасям.

Този месец очаквам командировка в Австрия. Ако случайно се наредят нещата така, че да имам престой в София, ще свиркам да се запознаем и да пием по бира.

Лека нощ.

# 215
  • нейде там, където ....
Дю, завиждам. И аз искам Митко да е в такава група, но в близките три района открих една единствена такава група и шансът ни е, меко казано, минимален, при този недостиг на места.  Confused

# 216
jd, наистина много е кофти ситуацията с градините в големите градове. Но като гледам вече и при нас става същото. Аз съм подала молба още миналата година октомври или ноември и за това имахме този късмет.

Къде сте всички? Днес е много пусто тук.

# 217
  • нейде там, където ....
Аз работих.
Преди да се вдигне пушилката за липса на места, директорките на ОДЗ решаваха кога да преместят децата от ясла в градина. Преместването от една детска градина в друга ставаше след разговор с директорките, като аз съм го правила по три пъти на дете и никога не съм давала пари за това. Сега трябва да отида при кмета на едната община и да го убедя колко е наложително детето да се премести, после при другия, който да се съгласи също и накрая двамата се споразумяват как да стане.
Днес рових из прословутия сайт и открих, че за набор 2006, за ясла чакат между 150 и 200 деца за всяка група (със сигурност има повтарящи), а за 2005 - рядко надхвърлят 20 (пак се повтарят).
Не знам дали някой го грее, но намерих една детска градина, в Младост, в която няма чакащи за първа група, а пише, че има свободно място. В момента са в ремонт, не знам кога ще отворят.
17 ОДЗ. За 17 ЦДГ чакат две деца, по списък.

Разбира ме ли  се нещо за почивните дни?

# 218
  • София
добър вечер, дами, моят уикенд почна по - рано ,ч е детенце е с вирус, но поне Т се нормализира , само на ентерол сме оттази вечер.

не е много зле положението, обаче това е първото й подобно боледуване и леко ми се разбалансира спокойствието Crazy

поздрави на всички, ще ви чета пак, когато на работа се успокоят страстите, че сега е леко напеченко  /а днес отсъствах, както и утре планирам Thinking/

# 219
  • на правилното място, в точното време
Ехоооооооооооо! Липси много. Дю и Jd са най-активни   bouquet
Някой ще успея ли да зърна все пак,аааааа?
Към края на проекта за началото на учебната година съм, а другия не съм стартирала. Хубав ден от мен!  bouquet

# 220
Добро утро!  Hug
Равия, изпреварила си ме тази сутрин!

Момичета искам да ви питам имате ли впечатления от памперс гащи? Мисля за детската да нося памперс гащички за следобедния сън, че ще бъдат по-удобни за персонала, но никога до сега не съм ползвала. Да ме ориентирате за марка? Предпочитам да са по-тънки. Гергана се събужда със сух памперс след следобедния сън, но още не съм пробвала да спи без памперс.

Усмихнат ден и от мен!   bouquet

# 221
Добро утро мили дами !
Аз изперках от работа и утре искам да се наспя ( ако може ) и после си правя с фемилито една разходка по Витошка -май  отпада срещата , никой нищо не казва .... Thinking в неделя ще съм в парка , но много си мечтая за един пикник на Витоша само че не знам точно къде да отида , па и може малко да съм позакъсняла и само за разходки да става , знам ли и аз .
Дю , защо не пробваш да махнеш памперса  , ами ще се набутваш с памперс гащи .Аз имам у дома едни , който са ми останали от морето миналата година и мога да ти кажа че като се напикаваше с тях си пропускаха доволно , бяха на Хъджис   , но вероятно не  говорите за такъв тип ... newsm78
Аз съм от смелчаците дето махнаха и дневния и нощния памперс едновременно и екшъни нямаше  за това съветът ми е такъв - пробвай . Simple Smile
Оставям ви и се поразмотавам още 15-тина минути във форума , че трябва да правя ведомостта за заплати .
Целувки !   bouquet

# 222
Мисля да пробвам тези дни да спи без памперс, да видим дали ще се справи. Но ако има пропуски, ще ми е притеснено да я оставям в градината да спи без памперс.

При мен днес е спокойно след 4-дневния маратон. Crazy

# 223
Дю, аз ползвам гащите на Памперс от 1г - откакто Ясмин почна да ака в гърне. Не съм имала пропуски. Сега откакто съм махнала памперса през деня - слагам за следобедния сън и през нощта. Винаги е сух. Обаче ме е страх да го махна съвсем, че нямам непромокаеми покривки за голямото легло Embarassed

# 224
Ползвам гащи на Памперс от доста време - нямам проблеми... В момента продължава да спи следобедния си сън с гащи памперс в ДГ, а нощния го махнах преди 3-4 седмици вече и имаме 1 издънка досега ама тя беше защото изпи 2 шишета сок вечерта и яде огромно количество диня  Grinning. Иначе изцепки нямаме нощно време, но за сметка на това през деня имаме поне 1 голямо нещо в гащите, а често и се напишква. Според мен го прави като форма на протест, но не мога да се ядосвам и за това.... Щом махнахме нощния, все някога ще спре да прави изцепки и през деня... От хъджиса не съм доволна, макар, че докато ползвах памперси пък ненавиждах памперсите на памперс. Либерото са супер яко, но са доста обемни, а и трудно ги намирам.
Равия, нямам търпение да дойдеш... Само че аз мога само вечер - тоест която вечер ти си свободна аз съм  на линия. Ако мъж ми има планове ще харижа малкия на майка ми и пак ще дойда. Ще ти пратя тел на лични, че на не лъщи пред целия форум.

Аз имах предвид да се видим сл уикенд, че утре съм рожденничка и цял ден ще се глезя, а предполагам в неделя ще реанимирам от тежката алкохолна вечер  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт