Работещи майки 2006 г. - тема 16

• 19 676
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • нейде там, където ....
Не са по-удобни, поне за мен. А лелките не са им свикнали. По-лесно се опикават, като ги свали, за да седне на гърнето, отколкото обикновени гащи. Може и аз да не правя нещо както трябва.  newsm78
И ние махнахме всички видове памперси изведнъж. Да видим как ще му се отразят новите бебета в групата  Crazy Дават им го за пример. Но той сам се съблича, храни и прочие. Със сигурност иска и на него да му обръщат внимание като на дребните, та очаквам да "дръпне" в обратна посока. Crazy Crazy

# 226
  • на правилното място, в точното време
Оооо, имало ефект да се скарам,че не сте активни! Heart Eyes
Ванила, оздравяхте ли?  Розичка, ще звънна, писах ти ЛС!  И  да се размажеш хубаво!:hug:
 Мислих и аз за гащи памперс на Либеро, ама нещо не съм пробвала. Иначе си спим и следобяд и нощем с памперс. На два пъти забравям да й сложа следобяд и има аварии. За сега явно не сме готови. Успех на пробващите.  Peace

# 227
Рави, то е ясно! Те шефовете що крещят - щото имало ефект  Joy Joy Joy. Няма да откриеш топлата вода, значиииии....
Нас пък в ДГ специално ни предупредиха, че е по-добре да им носим памперси-гащи, защото като свалят обикновения памперс за гърне и след това лепките му не хващат и трябва да слагат нов на всяко ходене до тоалетна - тоест на всеки час и половина, а с гащите няма този проблем...

jd, явно нещо не правиш като хората за да имате аварии - те попиват точно толкова, колкото и обикновен памперс, само дето не са с лепки, а с ластик. да не си взела случайто гащи-памперс  newsm78. Те имат този проблем  newsm78. Иначе между гащите и памперсите разликата е само в различния начин на захващане и в колана - няма логика с едното да се опикавате, а с другото не

# 228
...Сега откакто съм махнала памперса през деня - слагам за следобедния сън и през нощта. Винаги е сух. Обаче ме е страх да го махна съвсем, че нямам непромокаеми покривки за голямото легло Embarassed

И аз нямам, за това не ми се ще да пробвам без памперс.

И аз се насочих към Памперс, но може би ще взема по един и от Хъджис и Либеро да пробвам, ако намеря де.

А какъв номер да взема - 4 или 5? Гергана е около 13-14 кг.

Мерси, момичета.   bouquet

# 229
А какъв номер да взема - 4 или 5? Гергана е около 13-14 кг.

Ясмин е 12кг и е с 5ти номер на Памперс. Другите не знам как вървят.

# 230
  • нейде там, където ....
Памперса му го свалят съвсем, преди да седне на гърнето, и после протяга крачета напред.
Гащичките ги сваля до глезените и пак се протяга.
Памперс-гащите ги сваля до под дупето (беше сядал върху това, дето е иначе на кръста) или малко по-надолу и си държи крачетата сгънати в коленете. ("Сам, сам!") Гърнето ни е малко мъничко (поне това в яслата), та често казват, че пишкал и от вън, т. е. пак в памперса.
Иначе, наистина попиват не по-зле от другите, две мнения няма. Голямо приключение си е. Радвам се, че се преборихме и вече не ползва памперс. Нощем слагам (за всеки случай) нещо като чаршафче, за еднократна употреба, попиващо, от подобна на памперсите материя, но по-тънко. Продава се в магазините, които са по-специализирани, с повече видове памперси. Има различни размери.
Рави, баткото, сутрин беше абсолютно сух, докато не махнах памперса. После 6 нощи се изпускаше, като дори не се събуждаше от това, че е мокър до ушите, едва ли не. После изведнъж спря. Добре, че мъжът ми имаше търпение и не сложихме памперса отново.

Та кой каза нещо за Южния парк или Борисовата градина за неделя? В колко?

# 231
Дю, на Либеро е 6! Peace Аз ще изчакам с махането за сега.Макар че тези чаршафчета са идея.Но тя се мести нощем при мен,така че и аз ще съм напишкана сутринта! Mr. Green

# 232
  • София
ние сме без пампа и сме фини, само 10 кила Flutter Blush, но 90см за сметка на това  Mr. Green

# 233
заминавам утре Simple Smile

Имам много да се хваля днес. НАй-сетне сложихме последната задължителна ваксина, 6 м след момента за слагане. Последните 6 м Кайо нямаше 10 последователни здрави дни, за да му сложат ваксината. Май ще махаме и ние трета сливица.

за първи път го мериха в небебешкия кабинет на стената и на голям кантар. 90 см, 11.5 кг и 6 номер памперси на либеро Simple Smile (точни мерки)

само за спане ги ползваме, според мен докато не се махне изцяло през деня, пак си има пропуски.

нашта ясла ще я отварят след 1 октомври !!!! а Калоян какво ще го правим до тогава !?!!?!?!?!? изобщо не знам. Вече една седмица го гледа свекърва ми, но за следващите просто не знам какво ще се случи. Кошмарна работа. Още не са им сменили дограмата, а директорката е в отпуск до 8 септ !!!

започнах да преподавам български на едни англичани, много е забавно. трябва да пробвате като анти стрес терапия. умрях от смях.

Гер4о, приятно изкарване утре.
Рави, да разпуснеш по нашия край. Ние замисляме един шопинг туризъм до димитровград, ще видим дали ще се осъществи.

гушки и цунки

# 234
  • София

започнах да преподавам български на едни англичани, много е забавно. трябва да пробвате като анти стрес терапия. умрях от смях.

това звучи наистина фън  Party Party Mr. Green

# 235
Калинчееееееее, Hug Чакам ви! Аххххх, кеф, чак се размечтах  Embarassed

# 236
Честит рожден ден, Роза!!!

Всичко най-най-хубаво, много щастие и любов!

# 237
DOZA !!! Мнооооого да си щастлива ! и да те слушат всички Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 238
Ааааааа, нащо Роза Ден ден имала! Hug
Розичка, освен здраве и любов в изобилие, ти желая по-малко идиоти  около теб! Нищо ,че ти успешно се справяш с тях, може и наръчник да издадеш за борбата с тях, все пак, мила виртуална приятелко, по-редки срещи с тях ти желая!

# 239
Герчо, честит рожден ден!!! Пожелавам ти всичко най-прекрасно на този свят!!!

Бясна съм на БТК!!!! Последния месец нета никакъв го няма!!!! Не стига, че го ползвам 2-3 часа след работа и преди да легна (разбирайте между 21.30-00.00 часа), амо когато наистина ми трябва, го няма никакъв!!!! Тази вечер се обаждах на телефона (няколко пъти, щото не ме свързваха с когот трябва) и някви мацки ми се обяснаваха като на любовници!!!! Питах ги като трябва да плащам колко да платя - колкото съм ползвала или колкото трябва - и тя ми отговаря: колкото трябва, госпожо!!!! Два пъти идва "техник" и сменя модема, ама нъц........ Проблема не е в модема, а в техните тъпи системи, връзки и кабели и специалисти!!!!! Посления като идвал у нас да смена модема казал на Васил: пак ще се видим, господине!
Дайте ми съвет какво да правя, ма..а им мръсна, БТК-шка. Пак ще ми пратят един дето ще ме изневри и му мирише устата и направо вече не знам как ще реагирам. Мога ли да пусна жалба някъде и как да докажа, че не мога да ползвам услуга, за която плащам?

Общи условия

Активация на акаунт