"Какъвто умът ти - такъв и домът ти"

• 5 913
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
Да, тъкмо щях да питам мъжете ви нямат ли право на глас при обзавеждането? Или сте се събрали все духовни близнаци?  Grinning

# 46
  • През девет планини в десета...
А мислите ли,че чистотата в дома показва по-хубав ум? Или с други думи казано хиегинистите по-добри хора ли са?

# 47
И е вярна и не е.
Ако човек живее сам и е имал възможността да направи дома си такъв , какъвто го иска , може би. Но понякога живееш там , където можеш, а не където искаш.

Подкрепям!  newsm10

# 48
  • о`майна лунна нощ е
Да, така си е.
Когато в главата ми е пълен хаус, удома също е така.
Обичам да е светло, подредено, чакащо някой да ни посети. Обичам на този фон стаята да е пълна с играчки. Уж подредено, а разхвърляно по детски. Създава усещане за живот удома.

# 49
Хаус и хаос са съвсем различни неща. Но в контекста на темата може и да са синоними Mr. Green

# 50
Сега ще ви кажа каква ми беше първата асоциация със заглавието на темата:
- Ако си умен ще печелиш добри пари и домът ти е хубав
  Абе желязна логика изкарах Laughingама по принцип то горе долу така се получава....

# 51
  Както много от българските поговорки,така и тази не е вярна.Познавам една жена,която се скъсва да лъска дома си,да го обзавежда по последна мода,но...По-злобно и завистливо същество от нея не съм срещала!

# 52
Има и една друга поговорка:"Каквато ръчица пипала, такава гъзица носила", домът ти е такъв,какъвто си го направиш. Дори и да си на квартира,ако не можеш да търпиш,ще си спретнеш един малък ремонт,за да ти е по-приятно вътре,ако те мързи- ще си дремеш и ще се оплакваш.

# 53
  Както много от българските поговорки,така и тази не е вярна.Познавам една жена,която се скъсва да лъска дома си,да го обзавежда по последна мода,но...По-злобно и завистливо същество от нея не съм срещала!
Може би точно заради това го лъска Wink

# 54
  • Galaxy 13197853088
може и да е вярна можи да не е .... поне у нас няма пряка зависимост.

# 55
  • София
Определено домът ми е израз на моята същност- подредено и светло.С малкият хаус, който вкарва мъжката половина се получава много уютно.Мебелите са изчистени, но за това пък харесвам някои дребни нещица да са ми пъстри и шарени за да не се получава стерилна обстановка-сервиза за хранене, спалното бельо, забавни магнити на хладилника, тук таме интересни бурканчета и кутии, цветя.....харесвам си дома и се чувствам прекрасно в него. Heart Eyes

# 56

Може би просто отчаяно се бори да изчисти завистта и злобата от себе си и да се обзаведе с по-така качества  Laughing
Брей каква психологическа тема се получи.
Зефсе, много ли се сърдиш?

# 57
Стига с тоя хаус, де, това не е клубната тема  Simple Smile

# 58
Стига с тоя хаус, де, това не е клубната тема  Simple Smile
Домът си е клуб по интереси.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт