Allons enfants... и не само enfants - Франция - 15

• 20 100
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • FRANCE
Куку и от нас,

Мегита, честит рожден ден на патерици на порасналато момченце.

Купона с поляците беше супер. Даже стигнахме до Средиземно море. Аз не се престраших да се изкъпя, но малчо не искаше да излиза. Как не и замръзна дупето. Голяма радост беше.

Сбъдваща, много си хубава.

приятен ден на всички

# 196
Здравейте момичета,

утре е големия ден и пътувам. Хип, хип ураа
Малко ми е притеснено и нервно, а и ще бъда в Прага 5 часа  Confused, та съм се запасила с една дебела книга.

Роца, не бях придвидила тоалет за кметството, но в последния момент изникна една червена секси рокля, която никога не съм обличала, така че мисля да втрещя гостите  Laughing Sunglasses

Момичета, пускайте снимки от почивките не бъдете срамежливи де  Wink Hug
Сбъдваща , аз не получих никакви снимки а си поисках  Rolling Eyes Embarassed

Това е от мен засега, ох много ми е нервно, последна нощ в моето си легло.
Очаквайте включване от Франция. Peace Crazy

# 197
Лек полет, jalana!
Пожелавам ти бързо и безпрепятствено пътуване, а довечера да спиш в най-хубавото легло  luvbed
На мен ми се наложи веднъж да изчаквам 6 часа във Франкфурт, но с интересна книга времето мина бързо. Очакваме включване от тукашна територия!
Сбъдваща, не е честно! И аз искам снимки!    jumpuu

# 198
Момичета, здравейте,
Извинявам се, че нахлувам в темата ви, но бихте ли ми казали метрото в Париж до колко часа е вечерта? Мерси предварително  Simple Smile

# 199
  • UK
 Май беше до 12-1 но може и да греша  newsm78

Момичета да се похваля днес с каква гадинка се сдобих  Mr. Green  http://megitav.multiply.com/photos/album/2/tattoo#1

# 200
Уау, Мегита!
Изглежда като жива, все едно ще литне!
Да ти е честита!

# 201
  • UK
Уау, Мегита!
Изглежда като жива, все едно ще литне!
Да ти е честита!

Благодаря  Hug
 Не мога да и се нарадвам. Ето още една снимчица от днес

# 202
Здрасти Мегита Wink е,пеперудката наистина си я бива,аз не харесвам какви да е,но тази е супер!!!Като стана дума за татута,и аз имам ена готина на крака,ама снимка по-късно,като се върне милото,че незнам как се пращат ThinkingГледам,че на си на линия,казвай,ако знаеш,да я пращам smile3503

# 203
Момичета и аз съм от сравнително новите във форума,около месец,но все пак добре дошли и на най-новите  bouquet
Успях да се разпиша 2-3 пъти и после Милото излезе в отпуска и време никакво,но сега ще съм по често  с вас Hug Hug Hug
И аз ще съм от тръпнещите мами през септември,на които гарджетата тръгват на ясла smile3518
Чумби,аз пак да питам,че не разбрах,и ти ли си от Казанлък като Мистик???

# 204
Павчето, от Казанлък съм и аз - малко не ми се вярва да се познаваме, че съм от друга възрастова категория Mr. Green, но с Мистик открихме общи познати, колкото и да е невероятно!

Нямам време за писане в момента, но хвърлям по някое око...

# 205
  • UK
 Много тихо, много пусто  Crazy Къде сте народя  Joy
 Гответе се защото идваммммммм
 Вече нямам търпение. В понеделник летим а още не е готов багажа  ooooh! Ужас. Решила съм да го подготвя в неделя  Tired Винаги чакам последния момент  ooooh!

# 206
  • MERIGNAC, FRANCE
Мегита, това с багажа ми е до болка познато, и аз все в последния момент  Laughing Сега съм си забравила карт витал и ли4ните карти, моята и на Тони, в БГ и се 4удя как да ми ги пратят  Confused
4естита ти пеперудка!

# 207
  • UK
 Моля ви помагайте. Пълномощното от мъжа ми за малкия е от миналата година и не пише, че е безсрочно. Казаха ми, че щом и той е в чужбина тогава не ми трябвало но не знам какво да правя. Има ли вероятност да не ни пуснат да тръгнем  ooooh!

# 208
Здравейте от дома! Завърнахме се, продуха ни вятъра, умори ни дъжд-5 плажа за 14 дни....Така ни било писано тази година с ваканциите. Вече се чудя догодина къде да идем на море в БГ Mr. GreenКрай, край, край на летата във Франция, умряхме от студ тука последните три години...
А и Роца дошли още в понеделник, аз мислех , че днес пътуват. Цяла седмица сме били на 3 км само Rolling Eyes.....
Хайде, отивам да спя. Утре ще чета.

# 209
Eх,дано вече като се завърнете всички от ваканции,тук да си правим сладка думка-раздумка,че засега е една пустота newsm11
Аllez,que des émotionnes smile3521 newsm44 smile3521!!!

Общи условия

Активация на акаунт