Allons enfants... и не само enfants - Франция - 15

• 20 094
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Mистикова, идваааам. Биропиец съм, маратонец. В момента леко съм намалила количествата по обясними причини, но после ще наваксам. И с мезенцата съм добра - готвя всичко и идеи имам. Даже и такива немесоядни като твоя милост задоволявам добре. Ще се разберем с тебе, гурме ценител си.
За телекомите - след 2 седмици това ме чака, прекратяване на договорите с тези и онези. Предчувствам големи нерви, ама да видим.

Относно сватбата, роклята и подробностите - аз бих предпочела да ме види за пръв път в църквата - като по филмите. Дърта романтичка съм аз. Пък после си оставете 1 час за фотосесия, докато някой друг се занимава с гостите.
Иначе  не съм фаталист и суеверна. Моята рокля я купихме заедно с мъжът ми, още даже не ми беше предложил брак. Тя не е и сватбена де, беше бяла, но много неприлично къса. Ще пусна снимки за любопитните, ако се абстрахират от това че беше отдавна, преди десетина години. Та това, че ме видя с роклята няколко пъти преди сватбата, изобщо не ми повлия на настроението и на ми навяваше мисли за лош късмет.

# 181
  • на езерото
  Здравей те и от нас Hug
 Горе главата момичета и лека борба с Фр. институции Hug
  jalana , и аз се присъединявам към Мишето, нека любимият те види в църквата (много романтично ми звучи) Heart Eyes
 Мише , моля на личният снимки ако може Praynig
 И аз избирах костюма си с моето ЛС (бях в костюм с панталон), досега добре вървят нещата  (да не чуе дявола Stop), така че не на суеверията Mr. Green
 bibifr , добре дошла   bouquet много хубава любовна история Heart Eyes, ех да имах талант с писането Tired няколко романа могат да се издадат от нашите форумски истории Party

# 182
  • FRANCE
И аз и аз за бирата. Жалко че съм далече. Сбъдваща аз сега съм на безалкохолна (щот нали съм дърта кърмачка), не че е същото но си намерих една супер на вкус. А може ли снимки?

За роклята и аз съм за варианта с църквата. Не че моята не я купувахме заедно. Ама защото уж за подписването във франс нямаше да съм с булчинска рокля и ще е ресторант с приятели. Ама разните френски баби като ревнаха че после не могат да дойдат на църковната в бг...

Много сам доволна в момента. В Нант си имах една приятелка полякиня та от вчера ми е на гости с брат и, снааха и и тригодишната им дащеря. Разбираме се на англо-българо-полски, но купона е пълен и малките се забавляват. Абе може би си внушавам ама нещо с франсетата не стават такива купони. Тук всички са се затворили по къщите си. Даже децата не виждам да играят навън, само мойто ли е таква хаймана? На нас ни дай само площадки и  паркове.

приятен ден на всички

тук има "бирена ацадемия", отиваме на побира Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 183
Пишете ме и мен за бира (Мистик, за мен един вайцен Wink )

Жалана, нека има напрежение, не се показвай (но дори да не е така, други неща се важни за един бракWink

Какво ще правите през дългия уикенд? Аз имам гости - свекърите ми и сигурно ще отскочим утре до Довил да се поразходим малко Simple Smile

Мадам, аз пък с франсетата имам предимно добри преживявания и ги намирам за купонджии, дори в работата се размазваме от простотии от време на време, но може би е до късмет.

Лек уикенд на всички  Hug

# 184
И ние имаме едни приятели полско семейство, бяха ни съседи. Голям купон беше с тях, много ни беше тъжно като си заминаха за Полша. Кашата с езиците беше пълна - месихме английски, френски, руски, български и полски, но пък се разбирахме идеално.
С френски семейства така и не направихме близки контакти, имаме няколко добри познати смесени немско-френски семейства, но купона със славяните е различен.
Ще видим немците как са, съвсем скоро.

# 185
Аз съм се измъкнала отдавна от леглото и оценявам олимпийски постижения  Laughing
Момичета, благодаря за съветите   bouquet, най-вероятно нали съм инат ще си държа на своето, жалко че церемонията свършва чак във 18.00 и тогава ще са първите външни снимки.

Сбъдваща, ама какви снимки на лични, дай ги насам всички да им се радваме  Mr. Green

Относно купоните съм напълно съгласна, тез франсета и въобще не са ли българи хич ги няма.
На нова година бяхме се събрали с франсета и испанци, еми изложиха се всичките. Само ще ви кажа, че имам снимка от полунощ на новата година и двамата с милото спиме  в знак на протест Laughing  Confused

Аз отивам на фризьор да се обновя  Mr. Green, очаквайте включване  Peace

# 186
  • UK
Черпя за Първия рожден дена на порасналото ми бебенце  Hug

# 187
Мегита,

да ти е живо и здраво хубавото момченце и само да радва мама и татко  Tada newsm59

# 188
  • на езерото
   Мегита  bouquetда ти е живо и здраво малкото пораснало човече  bouquetМного радост и весели игри на Френска земя Ви пожелавам Hug
  Мише, страхотни снимки  Heart Eyes страхотно красива булка си била Heart Eyes Гледах и снимките с новото коремче Hugмного си сладка, представям си малката принцеса каква красавица ще бъде Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
  • MERIGNAC, FRANCE
Мегита, 4естит първи рожден ден на малкия ти принц!
Да расте здрав и щастлив!
   bouquet

Мише, дай насам малко снимки  Hug

Някой знае ли дали днес ще има заря? Имам спомени от 5.08.2001 в Аркашон от разкошна заря  Flutter

# 190
  • пак на Рив Гош
Привет и oт мен!

Мегита, на патерици, да ти е жив и здрав рожденника! Много щастливо дeтство му пожелавам!
Стегна ли вече куфарите?

Мамо Щрумф, добре пристигнала! Лек ли ви беше полетът? За заря не знам дали има на 15 август по принцип... newsm78 Поне в наше село нямаше.

Бибифр, добре дошла в темата! И не-мами има, така че не се притеснявай!  Grinning

Jalana, нали си предвидила тоалет за кметството? Че изненади в църквата няма да може да има, ако не сте минали преди това пред Monsieur/Madame le Maire   Grinning
Ние сме само з граждански брак, аз даже и бяла рокля нямах, мъжът ми видя костюма преди подписването, че и първият сняг ни валя в деня на свтабата... ама да чукна на дърво, тази година празнуваме 7 години семеен живот.

Мистикова, защо така си останала с грешно впечатление, че съм бивш биропиец? И настоящ съм, ама не на какво да е Wink. Затова и поне веднъж годишно отскачам до Плоската Страна за по едно-две питиета. Трябва наистина да се взема в ръце и да се дигна някой уикенд до Страсбург да видя вашата бирена академия по-академична ли е от парижката.  Laughing Какво не им харесаха на документите ти във Франс Телеком?  Дано бързо да ви пуснат нета.

Iventse, приятни гости Simple Smile. Успя ли да си организираш "заетостта" през седмицата?

Момичета, недейте така с квалификациите за купоните и франсетата  Laughing. И аз съм франсез, ама имам някакави надежди, че още ставам за купон, въреки напредналата ми възраст и степен на разпадналост  Wink.

Аз съм вече в първата ми "истинска" отпуска от 5 години насам. За съжаление започва с пикник с едни познати, които не са ми много на сърце, ама няма как... Борсук съм си аз  Simple Smile Всъщност не съм чак такъв борсук, ама не обичaм много родители, които не могат да си контролират децата... а те имат 4 дъщери, които са неудържими. Дано не ми направаят поразии вкъщи, че още даже не сме обесили кремайера... Grinning

Лека седмица, ако не се включа по-късно. Ние утре изпращаме нашите, а в понеделник заминаваме във Вандé.

# 191
Здравейте, момичета и благодаря на всички за топлия прием Simple Smile

Мегита, честит рожден ден на патерица на твоето детенце, да е живо и здраво!!!  bouquet

За купоните, според мен си зависи от хората, а не толкова от националността, когато бях студентка, бяхме една огромна компания и наистина ставаше много весело.... ехххх,  Wink

Да ви се оплача и ние проблеми с нет-а, само че ние сме с free, то явно тук през август и нет-ът във ваканция..... Confused
Този следобед обикаляхме квартала за аптека - от 5 нито една отворена, чак mon cheri започна да говори, че по-добре в България....  Simple Smile Wink

# 192
  • UK
 Благодаря за пожеланията  Hug Рождения ден беше супер. Бех уморена но всичко мина много добре Simple Smile
 За куфарите от днес започнахме голямото разхвърляне. Стягам моя багаж сега и после започвам и на малкия да стягам. Той май няма да има много багаж, че нали зимни дрехи ще му купувам от Англия или Франция и ще е по- лесен   ooooh!

# 193
Здравейте френски мамита.  Grinning
Отдавна не бях влизала, защото си бяхме в бг на почивка и то на места, в които интернет нямаше.... Mr. Green
Беше страхотна ваканция, но както всичко хубаво и нейният край настъпи. Вече сме си на френска територия. Тук на юг е доста горещичко днес....мислихме на разходка да ходим, ама ще почакаме да се захлади.
Добре дошли на всички нови мадами и весел престой във форумчето.
Лека седмица ви желая и повече позитивни емоции  Hug

# 194
Здравейте момичета,

Включвам се,колкото да дам знак,че още мърдам...
Бяхме у свеки Mr. Green,после на море Sunglasses..но ще пиша повече друг път-от дома...
Мистиk-с Франcетелеkом трябва да се общува само по телефона-разговорите са записват и агентите са супер мили и услужливи Laughing
А като питаш за бира-броi ме вечен студент в таз академия... 
вава-май си близо до мен...Градчето ви не е ли парижко предградие?
Мише,пази се...пази и девоиката-знае ли се... Wink
Bibi-dobre doshla

Общи условия

Активация на акаунт