Ма4о, когато едно нещо ти доставя удоволствие, рано или късно намираш време и начин то да се случи
.Илиянка, така съм се смяла с тази захар
. Много сте хубави на Кръщането. И голям рев е паднал
.AIR, много щастливи изглеждате. Личи си че сте си изкарали страхотно. Ти си много елегантна, а Ради- много порастнал
. За яденето- и ние сме същата картинка. Обаче, забелязах че ако не съм около него си хапва добре. Но тук няма на кой да го поверя и май ще е така до отбиването.sleepy, тук при нас кубчета в дет. маг. няма. Явно ще трябва да се завлека до центъра, но само при мисълта ми призлява.
Ангелинка, липсваше ни! Не е лошо татито да внимава с тези турнета, че знае ли човек
.Мила, уважавам хората с големи сърца. А батковците са хубаво нещо
. Евелинка, доста се посмях с кораба. По този повод, чвчера се опитах да кача Косето на тир. Комшията беше дошъл с него, но това дете като писна. Иво се качи вътре за да го прилъже, но не би. То беше писък, борба. Наистина беше внушителна гледка, особено за детето.

Иначе новото й хоби е да пише. Драска, драска на листове, само дето понякога преминава и по стените. Май дойде и това време...

Иначе е добре.
Почти не яде, много е капризна, ако изобщо успея да я излъжа да хапне нещо, след няколко лъжици почва да плюе.
На контролното изследване нямаше бактерии, но на прегледа при уролога се оказа, че в единия бъбрек все още се задържа урина. Ходихме при специалист детски нефролог (във Варна се оказа, че е само един
аз бих си резервирала стая в лудницата от сега. 
Супер 3 дечица,дано сега да е един малък мъж,пък ако е девойка също не е лошо.