Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 025
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Евелинка, Честитоооо! Да сте все така задружни и продуктивни  Laughing!
Ма4о, когато едно нещо ти доставя удоволствие, рано или късно намираш време и начин то да се случи  Hug.
Илиянка, така съм се смяла с тази захар  Heart Eyes. Много сте хубави на Кръщането. И голям рев е паднал   Heart Eyes.
AIR, много щастливи изглеждате. Личи си че сте си изкарали страхотно. Ти си много елегантна, а Ради- много порастнал  Heart Eyes. За яденето- и ние сме същата картинка. Обаче, забелязах че ако не съм около него си хапва добре.  Но тук няма на кой да го поверя и май  ще е така до отбиването.
sleepy, тук  при нас кубчета в дет. маг. няма. Явно ще трябва да се завлека до центъра, но само при мисълта ми призлява.
Ангелинка, липсваше ни! Не е лошо татито да внимава с тези турнета, че знае ли човек  Whistling.
Мила, уважавам хората с големи сърца. А батковците са хубаво нещо Grinning.
Евелинка, доста се посмях с кораба. По този повод, чвчера се опитах да кача Косето на тир. Комшията беше дошъл с него, но това дете като писна. Иво се качи вътре за да го прилъже, но не би. То беше писък, борба. Наистина беше внушителна гледка, особено за детето.

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 05:24 от Lovi

# 31
Lovi, много ми е интересно какво друго правиш в тези ранни часове на деня??? И кога спиш???  Thinking

# 32
  • София
Са, пекох фигурки от солено тесто, бях пуснала пералнята и си чатех с един познат от САЩ. При тях  беше 9:30 вечерта и тъкмо беше приключил с вечерята и биричката. И естествено пишех и тук междувременно. Иначе Кос много ревнува и почти ми е невъзможно.
Спя от 11:30 до 3-4 часа. После около обяд, ако имам възможност по около час. Но сън спомени няма- казват хората  Grinning.
Ти как си?
Ето и малко снимки от басейна: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6492552
Интересното ми е, че родителите на тези деца мислят, че Дани не се движи достатъчно ( аз мисля обратното). Нищо, приех критиката им. Но, не мисля, че 6 часа седмично тренировки по таекуондо са му малко. Там много сериозно ги юркат. Той излиза мокър целият. А и плуването...нека си говорят.

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 09:25 от Lovi

# 33
Евелинкааааа, честито!!! Живи, здрави и щастливи!!! Simple Smile

Много хубави снимки разгледах.Много порастнали и хубави са децата ни. Аз не съм качила снимки защото няма как да ги преточа (кабелчето за фотото ни го няма).

Днес оставих Емка при баба й и дядо й за малко, че да си въведа къщата в ред Simple Smile
Емка казва на дядо си "МОЙ ДЕДИ" и той човека се размазва от кеф Simple Smile

Оставям ви и отивам да действам. До скоро.

# 34
  • София
Здравейте и от нас,

отдавна не съм писала четях ви от време на време, да са ви живи и здрави порасналите дечица.

Ние също растем Даниела е много по-послушно дете от сестра си, ходихме около месец в една частна детска градина 3 седмици до обяд и една по цял ден направих и тренировка за от септември ще бъдат заедно с кака си в едно ОДЗ.
Имаме 12 зъбчета, тежи 10.5кг., висока е 84см. запазихме засега къдравата коса макар, че с голям страх да не се изправи вече два пъти я водих на фризьор. Да се похваля през юни бяхме на море и много добре се отрази на Дани страхотно се забавляваше във водата и на плажа, миналата година само спеше в количката на плажа, а до водата не искаше да припарва. Вече ни пораснаха децата, а аз постоянно се замислям кога минаха тези  почти 2 години.

Да дам отчет и за малката Силвия на сестра ми, тя започна работа от есента и няма време за форума. Силвия е около 8кг. но доста висока за теглото си 86см. доста слабичка изглежда, но пък яде два пъти повече от мойте девойки. Майка ми се грижи за нея през деня докато сестра ми е на работа.

Новото при нас е че нашето семейство вече очаква ново попълнение  през февруари или март.

Поздрави от нас   bouquet
мама Вили, Даниела и кака София

# 35
  • Варна
Здравейте Hug
Отдавна не съм писала и сега пак нямам време. Whistling Минавам само да почерпя, че днес имам имен ден (казвам се Марина). Grinning

Надявам се довечера да ми остане време да прочета всичко като хората и да се разпиша и аз. Embarassed

Целувки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 36
villi ,браво на вас много сте смели!Лека и безпроблемна бременност! Hug

_миринда , да ти е живо и здраво името !Много здраве щастие и късмет ти желая!

# 37
  • София
Lovi -  Hug.....Старая се, макар не винаги успявам!
Чудесно е когато си казваме подобни неща, понеже много често сме улисани да забелязваме само външното - кой колко е хубав или какво си е купил, а пропускаме всъщност най- важното - това, което е в сърцата ни и което е най-ценното! Незная кой какво е казал за Дани, но не мен ми изглежда доста добре физически! Моят син се движи много, но доста хаотично, не желае да тренира нищо, понеже му е трудно всичко, което иска самодисциплина. Дано се срещнем и твоят Дани да зарази моят Дани с желание за трениране...... Laughing

villi - Чудесна новина! Лека бременност ти желая!

_миринда_ - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

# 38
Честит имен ден на Миринда и на Омни Simple Smile да си носят имената със здраве и да са щастливи!!!
Вили, много се зарадвах, като видях, че си писала. Не сме се виждали откакто бяхме в парка Заимов с големите кореми Simple Smile Честно казано не разбрах коя от вас със сестра ти е бременна, но която и да е ....желая лека и спокойна бременноста, а после бързо и безпроблемно раждане на живо и здраво бебенце Simple Smile
Лови, Дани е едно прекрасно дете и ти си го знаеш. Всеки има право на мнение, особено за другите около себе си. Хич не се впечатлявай.

# 39
Марина, Честит Имен Ден!!! Да си здрава и щастлива! Пожелавам ти Ема и мъжът ти много да те радват и слушкат, и всяка седмица да посещавате плажа и моренцето!  Hug Оправиха ли ви вече колата?
Охх, моя свекър е Марин, ама пусто много му е тежък характера и ме е страх затова да кръстим малката бебка Марина. Иначе името много го харесвам! Simple Smile
Лови, аз като се вгледах в снимката... Ами че той Дани изглежда НАЙ-ДОБРЕ от децата! Не разбирам защо така говорят... Много странно ми се струва...
ДБС, хубаво е да оставиш за малко детенце при баба и дядо. Simple Smile
Вили, и аз не разбрах кой от семейството ви чака детенце, но дай Боже безпроблемно да се роди догодина и да е здравичко!!!  Hug
Мила, какво стана с вас? Още ли сте си в СОФИЯ?
Днес Али си я гледам аз. Бях забравила какво е. Много е хубаво!! Simple Smile Цял ден сме без памперс (с изключение на следобедния сън) засега имаме 3 напишкани гащурки.  Crazy Иначе новото й хоби е да пише. Драска, драска на листове, само дето понякога преминава и по стените. Май дойде и това време...  Crazy
Приятен следобед от нас!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 40
Вили, честито! Желая ти лека бременост и здраво бебче, пък може този път и да е момченце.  Wink   bouquet
Марина, Честит Имен ден! Да си жива и здрава, обичана и щастлива!   bouquet
Са, като оставих Калоян за първи път без памперс резултата беше 10 чифта сменени гащи само до обяд.  Mr. Green Но за няколко дни нещата коренно се промениха.  Laughing
Страхотни са снимките на всички дечица.  Heart Eyes Аз нямам нерви и време да качвам снимки в албумчето, нещо бавно ми се зареждат.
Ето малко снимки на Калоян от преди близо месец http://picasaweb.google.bg/ivanova.lidia/1g8m/photo#5224064228556639330
Лека вечер!

# 41
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!
Евелинка, честита годишнина! Останете все така влюбени и всеотдайни един към друг!
Вили, честито! Лека бременност!
Марина, честит имен ден! Всичко най-хубаво ти желая!

Са, виждаш ли, тя свекито ти е направила подарък като си е поискала почивка от АЛИ Wink. Сега сериозно - завиждам на всички ви благородно, които имате на кого да поверите децата си, пък било то и съвсем за малко. В Гърция усетих колко е сладко това и използвах максимално. Едва ли ще ми се случи до другото лято да се шляя сам - самичка по улиците и по магазините, без да мисля кога трябва да се прибера.
За памперса не се коси толкова, ще стане. Честно казано на мен не ми се е случвало Ради да ми мокри слипчетата, то и сега имаме още само 5 чифта. Просто той не пишка ако не го изпишкам. Тая събота родителите ми бяха тук, майка ми му сложила памперс за през деня ( аз бях целия ден в новия апартамент) и като се прибрали късния следобед, видяла, че той не е пишкал въобще. Махнала му памперса и го изпишкала и естествено той веднага се изпишкал много, че даже и се изакал. И през нощта е така - даже и първата вечер без памперс не ми се напишка..... Мисълта ми е, че сигурно за всяко дете си има определено време, когато започват да осъзнават какво става и е безмислено по -рано да се насилват. Е, може и да греша.......
Слипи, Калоян е пораснал много. Това парка срещу Детски свят ли е? Изглежда много чисто..., трябва да доведа и Ради там да поиграе....
Лови, не се коси толкова за мнението на другите, не си заслужава.... МЕрси за комплимента  bouquet

При нас нищо ново. Ради не е ял цял ден днес, само наобед малко сух хляб. Нещо му става - като се събуди от следобедния сън, започна да си играе, изведнъж взе да се дави и повръща слюнки. Реших, че е лапнал нещо от земята и го е задавило. После поиска да пие вода, изпи половината шише и почти веднага я повърна. Тръгнахме с количката за докторката, той никакви признаци, че не му е добре и понеже беше накрая на работното и време аз се отказах да влизам, а и пред кабинета имаше хора. Минахме покрай една пицария, Ради си поиска пица - седнахме, той хапна малко и пак повърна. Веднага го взех и се запътихме бързо към докторицата, да ама тя си беше тръгнала вече. После Ради пи много мляко Данон за пиене и не повръща повече. Утре откаже ли ми пак закуската - отиваме на доктор.
ИНаче и едно хубаво нещо имаше - от Технополиса ни смениха миялната машина, която купихме, макар че мина месец от покупката (стоеше в кашона и когато майстора за кухнята я извади да я вгражда забеляза, че вратичката й  има луфт от едната страна) Тия от технополиса излязоха хора, въпреки, че по тел. ми обясняваха, че първо от сервиза трябвало да докажат че е фабр дефект, после да се пише рекламация и т.н. и т.н. Добре, че отидохме на място и малко ребром им поставихме въпроса, макар че грешката си беше изцяло наша - ами да сме я огледали, но откъде да предположа, че и нещата за вграждане може да имат дефекти.

Друго интересно няма!
Лека нощ и целувки!

П.П Едно въпросче към сърфиращите в Продавалника - не мога да напиша обява, все ми дава някаква грешка, а уж снимките, който качвам са под 3мб. Представа защо е така? и друго как да си намалям пикселите на снимките? (имах една програма, която ми даваха на диск, но сега човекът го няма, съответно няма откъде да я взема и ен знам по друг начин как - помагайте!)

# 42
  • Варна
Малии, докато се намотам то станало среднощ. ooooh!
Да се отчета все пак. Първо мерки и теглилки Crazy Ема е с манекенските 89 см. и 11 кг. 4470 Иначе е добре. Praynig Почти не яде, много е капризна, ако изобщо успея да я излъжа да хапне нещо, след няколко лъжици почва да плюе. Twisted Evil От известно време много се промени. Вече не е онова послушно дете. Май я хвана детския пубертет - изобщо не ме слуша и всичко ми прави напук, и виждам че умишлено ме изпробва, до къде ще ми стигне търпението. Twisted Evil Порастват и захитряват малките гадинки. Wink
За съжаление, обаче, се оказа, че Ема има проблем с единия бъбрек. Sad На контролното изследване нямаше бактерии, но на прегледа при уролога се оказа, че в единия бъбрек все още се задържа урина. Ходихме при специалист детски нефролог (във Варна се оказа, че е само един Thinking ) и казаха, че не изисквало операция за сега и само трябва редовно да се следи. Трябва и много да пазя Ема от подобни инфекции на пикочните пътища, поради което не е желателно да ходим на плаж и басейн. Confused Ако пак има проблеми ще се наложи да влезем в болница за някакви контрастни изследвания, но дано не се налага. Praynig И така... Тук във форума има тема за деца с такива проблеми и поне мога да се информирам какво да очаквам, обаче момичетата там са изписали вече 11 теми. Shocked Кога ще успея да ги прочета...

Разгледах снимките, много са пораснали всички. Heart Eyes
Са, то не остана. Леко раждане ти желая и Али да стане много добра кака и да ти помага. Hug
АИР, аз намалям снимките с една програмка Irfan view, много лесно става, изтеглих си я от нета, ако искаш ще потърся от къде точно.
Вили, честито и браво на теб - 3 деца с малка разлика #Crazy аз бих си резервирала стая в лудницата от сега. Wink Желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво и послушно бебче. Hug
Лови, и според мен много добре изглежда Дани. Хич да не ти пука кой какво бил казал. Hug

Щях и снимки да качвам, но много ми се спи вече, а утре сутрин съм на кормуване. Забравих да се "похваля", че ме скъсаха и втория път на изпита Embarassed , та сега ще се явявам за трети и взимам пак допълнителни часове. Crazy Честно казано взех да си мисля че от мен шофьор няма да излезе, вече нямам никакво желание да карам кола, но след като съм вложила толкова време и пари в този курс, ще е глупаво да се откажа. Rolling Eyes

Хайде, лягам вече. Лека и спокойна нощ. Hug Hug Hug

# 43
Добро утро Hug Coffee
ВИЛИ честита бременост да е  лека и безаварийна! Hug preggoСупер 3 дечица,дано сега да е един малък мъж,пък ако е  девойка също не е лошо. Simple Smile
Сашко вече е добре не кашля,не разбрах какво му беше ,ама май от зъбите всичко идва.
ЕВЕЛИНКА ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!ДА СТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ ЗА НАПРЕД С МИТКО!  bouquet
ЛОВИ Дани изглежда много добре Peace
СЛИПИ Калоянски е  много по-растнал голямо моченце е станал,сладур Hug
ИЛИЯНКА ама адаша САШКО голям сладур на кръщенето,и той като нас малко намръщен като го потапят,ама нали всичко е минало и детенце е вече християнче. Hug
В съботата и неделята смятам на мъжо го накарам да ни води на питник на Рударци и Кладница,да разнообразиме малко,че времето  се оправя и а тук не ми седи.
Да се попека малко че съм много бяла за морето.
А мойте у дома нещо са се наговорили всичките ЕЛЕНА ми вика ни в клин ни в ръка че искала много да си има сестричка и да става кака,а мъжо пък само приказва как САШКО вече бил станал голям и моляви се след една година нямало кой да "гуга" вече нямало да има бебе у дома.
Аз пък се правя на разсеяна и не чувам.
Въпреки че много ми се ика да си  имам след време дай боже още едно детенце,ама след 7,8 години,ако е  рекъл господ.
Сега много вече ми се ходи на работа,писна ми у  дома.

# 44
  • София
Вили, много се зарадвах, като видях, че си писала. Не сме се виждали откакто бяхме в парка Заимов с големите кореми Simple Smile Честно казано не разбрах коя от вас със сестра ти е бременна, но която и да е ....желая лека и спокойна бременноста, а после бързо и безпроблемно раждане на живо и здраво бебенце Simple Smile

Като погледнеш лентичките ми ще видиш, че аз съм бременна. Пълна лудост, но е факт Laughing

Общи условия

Активация на акаунт