Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 041
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Като се замисля колко октомврийки сме, половината да почиваме по северното черноморие, тя Кали няма да свари цяло лято да щъка из курортите заради нас. Мишка и вие ли бяхте на Албена?

# 61
Илиянка, Честит имен ден!!! [/b[/color]]
Да си здрава и много щастлива!
  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, радвам се, че така хубаво сте си изкарали почивките! А на тези, на които предстоят пожелавам веселба и отмора и да ви слушат диваненцата! Simple Smile
Утре ще пиша повечко! Лека нощ!
 Hug Heart Eyes Hug

# 62
илияна , честит имен ден !да носиш радост и много радост да ти донесат!
Като се замисля колко октомврийки сме, половината да почиваме по северното черноморие, тя Кали няма да свари цяло лято да щъка из курортите заради нас.
така е като създава прецедент , че даже  и довална  Shocked! поне от нас не може да се оплаче , че сме предявили такива претенции  Mr. Green. за което всъщност искрено съжалявам  smile3511
да не отклоняваме темата за морските приключения на октомврийските хлапета - ето  снимки и от нас :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6563717&lp=-7487
обаче нещо не се справям с линка . ще се пробвам утре насред разопаковането на багажа и голямото пране и чистене!

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 11:26 от oska

# 63
  • Откъм Варната
Оска ето линка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6563718&lp=-7837 , ама и Васко едни коси вее, сладур  Hug

Илиана честит имен ден на патерици   bouquet

Бе който не се е обадил с него не сме се видели, лошо че съм без кола щот нямам книжка и през седмицата мога само из Варна и до Златни Пясъци да се движа, инак неделята с татито с колата стигаме навсякаде. 0889/951461 туй ми е телефона, който идва насам да звънка Wink

# 64

Бе който не се е обадил с него не сме се видели, лошо че съм без кола щот нямам книжка и през седмицата мога само из Варна и до Златни Пясъци да се движа, инак неделята с татито с колата стигаме навсякаде. 0889/951461 туй ми е телефона, който идва насам да звънка Wink
Късно е либе, за китка....
Ако ни огрее, август ш`ти звънна  Mr. Green

# 65
  • Откъм Варната
Кой август, че на 17 сме във Велико Търново на сватба, другата част на август сме свободни до 8 септември тогаз почваме яслата, ама май като се замисля и при свеки ще трябва да наминем, ама май там ще сме 2-3 дни, че повече няма да издържа Wink

# 66
Мишка и вие ли бяхте на Албена?
В с.Кранево до Албена е Peace

# 67
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!
Добре дошли на всички завърнали се! Hug
Илияна, честит имен ден!

При нас нещата се развиха и се оправиха  Simple Smile - имам впредвид на др. ден след повръщането, последва темп. и така - лятно вирусче. 2 дни с температура. Лошото обаче беше, че в събота и аз започнах да повръщам и вдигнах температура. Ей, много гадно ми беше - гладна, жадна, а я поема нещо и повръщам. Ради и на него му зле, само хленчи за мен, на мен ми лошо и ме дразни това.....татито ни в чудо се видя....Добре, че при мен мина за 1 ден. И днес и двамата сме на линия, здрави.
Другото, което намислихме е да отидем пак на море, само аз и Ради през средата на август. Ще се съберем майка ми, сестра ми с детето, леля ми и братовчедката и баща ми да има мъжко подкрепление Simple Smile. БЕз мъжете. Мислим  да си изкараме така 1 седмица Laughing. През това време нашия тати трябва да премести квартирата в новия апартамент и като се върнем ние, да сме направо на новото Laughing. Ще видим. За среща с варненки едва ли ще стане - смятаме да ходим на Крайморие.

Това е от мен!
Лек ден и се пазете!

# 68
  • Стара Загора
Аз на море съм средата на август ама по южното.....но септември КалиМа може да се стяга щото ще идвам да кръщаваме варненската кръщелница и мисля да стоя три дена тогава Crazy
Вчера бяхме на байсен...Слави подивя направо http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/7/Slavi_liato_2008g. посинял от водата..трепери ама на..вътре да е Twisted Evil

# 69
Здравейте!Хайде и ние на отчет!Днес бяхме на консyлтация и резyлтата е скромните 11кг. и 82см.Финни са ми момичетата,ама да са ми живи и здрави казвам аз.Биха и и последнaта ваксина,полиото и вече чак в първи клас е следващата.Като и биха ваксината даже не заплака,но пък кака и беше доста поyплашена.Педито каза,че това  не е жива ваксина и вероятността да ми вдигне температyра била малка,дано е така!
В събота бяхме на малка екскyрзия до Побитите камъни и после си направихме пикник.Неделята пък разнообразихме с наши приятели на море на Албена.Вяра има напредък със страха от морето и вчера дори влезе два пъти с поясчето във морето.Така е някои деца не излизат от водата,а на дрyги просто им трябва време да се престрашат.Така че,Илианка и Сашето ще се престраши,просто мy дай време.Вяра е с още две зъбчета,избиха и наведнъж двата кyчешки зъбчета от горе и долy.Две-три вечери беше започнала да се пробyжда по вроме на нощния сън и сега се поyспокои.Вече е с 14зъбчета.
Добре завърнали се на всички от морските почивки! HugРадвам се,че за повечето от вас летните емоции са били на 100процента.И ние дрyгия месец ще ходим на почивка,но ще е след 11авгyст,тогава мъжо ще излезе в отпyска.Дотогава ще ходим на моренце.
Забравих да честитя именните дни на всички,които имаха повод да празнyват.Бъдете живи и здрави и много обичани!  bouquet
Прегръдки на всички пораснали октомврийчета!Всички са големи сладyри! Hug
Р.S.:качих и аз малко снимки на Вяра в лятното ни албyмче!

# 70
  • София
Влизам набързо, само да честитя именният ден на Илиянка. Илиянче, много щастие и здраве ти желая newsm51.
Не мога да пиша, че децата спят и се будят от клавиатурата. Взех да гледам едно момиченце на 2г. и 10 месеца и е малка лудница при нас. Дано се справя, само за седмица е. На всичкото от горе Чара ми донесе едно бебе- коте, което пие млекце от капкомер на всеки 2 часа. Дано ми остане време да пиша довечера...
Целувки и хубави изживявания Ви пожелавам  bouquet.

# 71
Илианка, честит имен ден! Бъди много обичана и уважавана жена и майка!   bouquet Hug  bouquet
Пиша набързо докато децата спят.
Аз зачезнах малко, защото не мога да му се нарадвам на моето цигане. Върнаха ми Блажко така хубаво почернял, порастнал, а не мога да ви опиша как ни се радва и как ни е гушкал. Лигави ми се малко, ама ще го оправя, само още няколко дни да минат и пак ще влезне в ритъм. Иначе се мъчи да проговори и е страшен сладур с непрестанното му бръщолевене на срички и някои думички. 

Вчера кръстихме Маги - мина страхотно. Снимки има доста, след малко ще се пробвам да кача и да ги покажа. Попът разреши да кръстим детето в самата църква, а не в стаята за кръщене. Там естествено беше много по-хубаво. Имахме около 20 души гости и по-спокойно се събрахме. Аз се обърках в началото и казах моето име, а не това на Маги, та за малко щяха втори път да ме кръстят, ама се усетих навреме. Попът даже се разсмя, та после почна всичко да ни обяснява, много хубаво пя, страхотни пожелания ни отправи. Спази и всичките му там неща с обикалянето, покланянето и т.н. Абе, цялото кръщене беше около 40 минути. Личеше си, че на попът му беше кеф и вложи много старание да ни направи хубав празника. Магдаленка беше много кротка, разплака се накрая преди къпането и плака докато я облечем, но не повече от 3-4 минути.
После отидохме директно в заведението и съм много доволна от обслужването! Хората се бяха постарали да ни направят хубав празника. Аз не бях поръчвала нищо предварително, исках гостите сами да си изберат, но никак не ни бавиха поръчките, явно имат капацитет да поемат доста поръчки накуп. Пък и цените са им страхотни, сметката ни беше на половина на това, което очаквахме. Градинката беше заградена и Блажко си игра на спокойствие и дори една от сервитьорките го занимаваше от време на време (той нещо си я хареса, нали е какичка  ).

Отивам да се боря със снимка.бг. Tired

Ето снимки : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266139  Grinning.

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 17:50 от evelinar

# 72
Мила Илияна, Честит Имен Ден!!! Да си все така силна и нежна!!![

Евелинка, честито ти християнче!! Бог да бди над Маги и цялото ви семейство!!!

Нещо не ми се пише, момичета... Понякога ме налягат едни черни и тежки мисли..Сякаш живота ми изтича между пръстите и нямам време за много неща, които и  сигурно никога няма да мога да направя. Не е нещо конкретно, просто чувство....
Лека и усмихната вечер на вас!!!! Hug Hug

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 22:49 от Ангелина

# 73
Eвелинка,Честито ви християнче!  bouquetНека Маги расте здраво,yмно,много обичано и добро дете!Нека Бог закриля цялото ви семейство и изпълни дома ви със щастие! HugМного прегръдки и на порасналия батко Благyн! Hug
Ангелинка,обърни гръб на черните мисли и си мисли за щастието да имаш прекрасното си семейство!Гледай само напред!(и мен самата ме налягат понякога такива мисли,но се опитвам да гледам положително на нещата).

# 74
Добър ви вечер ..  bouquet
Илиянка честит имен ден   newsm51 newsm51 newsm51 само розови мигове ти желая.
Евелинка честито християнче живо и здраво да ти е и радост да ви носи в къщи.  bouquet  bouquet  bouquet
Аир радвам се че сте се оправили.Тези летни вируси са истинска напаст.. #Cussing outПриятна почивка на морето по женски. Mr. Green PeaceХубаво да си починеш.
Ангелинка никакви черни мисли повече.Не се давай на годините и вдигни високо глава. Peace Simple Smile
Ето и обещаните снимки разходете се малко с нас...Най -напред разходката започва с Търново,Шумен,Плиска,Балчик/Двореца и Ботаническата градина/,Каварна и Несебър.На морето нямаме много снимки че ще ви уплашим какви сме МАНЕКЕНИ.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266240

Общи условия

Активация на акаунт