Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 065
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА CA! Hug Hug  bouquet  bouquet
Ето ни вчера валя до обяд после като ти грейна едно слънце,ама мойте трябваше да си лягат,станаха от сън и таман да ги изведа и пак заваля и луднаха у дома.
KikiNiki  БЕЛОСЛАВА голяма сладурана е  Hug
Слийпи спокойно има такъв вирус,ще го преборите стискам палци Peace
Дано сега до обяд да грейне малко д аизлеземч е втори ден у дома ще полудея.

# 106
KikiNiki, прекрасни огромни и кръгли очички има Белославка!Да ти е жива и здрава!!!

# 107
Влизам само набързо,за да предам поздрави на Са от Ма4о,послyчай раждането на малката Маги!Желае и да е жива и здрава!(останалите пожелания като се включи и тя).  bouquet
Кики Ники, Hugна малката сладyрана Белослава!Да ви е жива и здрава!

# 108
Здравейте Simple Smile

С тия именни дни съм много зле, докато се усетя и те минали. На всички, който са имали повод желая здраве и щастие!
Слипи и ние минахме през такъв вирус. В събота отидохме на Плана на палатки и хоп привечер Емка взе да повръща обилно ей така без видима причинаи се прибрахме. Сложих й свещичка против повръщането (еднократно).  После взе да дриска и така 2 дни и два дни изкара на кърма по собствено желание и така.  И татко й се тръшна, пък аз изкарах нещо подобно преди тях.

Белослава е много хубава не само на снимки Simple Smile

Преди много време пусках на Ема филмчета от поредицата "Бейби Айнщайн". Днес й пусках пак и се изненадах по колко различен начин ги възприема. Simple Smile
Приятна ви вечер  Hug

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 20:13 от dbs

# 109
  • Варна
Честито бебче на Са!
Да е много здраво и щастливо дете и само да ги радва!

Честит имен ден и на Илиянка и малката Маги!

На мен ми е едно такова смотано напоследък. Confused Притиснено ми е заради проблема с бъбрека на Ема и най-вече че упорито не иска да пие вода. Като бебе пиеше страшно много, а сега какви ли не тактики пробвах... разбира, че насиля я карам да пие и само ми блъска шишето. Thinking
За трети път  ме скъсаха на шофьорския изпит. Embarassed Реших, че от мен шофьор не става и за сега се отказвам да се явявам пак. Rolling Eyes
Нещо пак кофти период ме е хванал, дано минава по-бързо. Crazy

Кикиники, много е сладка Белослава. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Слийпи, как е Калоян? Преборихте ли вируса? Hug

Лови, как се казваше хотела, където беше на лагер Дани? Ще ги съдите ли? Питам, защото от кварталното училище ще водят децата на лагер в Севлиево в "Елдород" и имам спомен, че там беше кошмарната почивка на Дани, или съм се объркала. newsm78

# 110
  • Откъм Варната
....Лови, как се казваше хотела, където беше на лагер Дани? Ще ги съдите ли? Питам, защото от кварталното училище ще водят децата на лагер в Севлиево в "Елдород" и имам спомен, че там беше кошмарната почивка на Дани, или съм се объркала. newsm78

Аууу и аз май имам таквиз спомени че това беще злополучното място, ама ЛОВИ да дойде да си каже с точност

# 111
  • Стара Загора
Миранда а Ема пие ли сокове. Може да разреждаш с повечко вода.

# 112
са , честита рожба ! бъдете здрави и четирамата ,  да се обичате и общувате пълноценно !
евелина , честито християнче ! личи ,че сте имали хубав семеен празник ! още такива занапред !
кикиники , имаш много сладка щерка с много красиво име ! да ти е жива и здрава !
слийпи , по същия начин започва и ангината . проверявайте гърлото !
мира , всички сте мн. хубави , ама най , най е Калоянчо!
миринда ,и Васил не пие мн. вода , само  подсладена . както е писала хера - добавяй в сокчетата !
румена , тъкмо смятах да те проверявам на "лични" къде се губиш Naughty! брей , големи сте били връзкари ! а наш Вася не го щат септември  #Cussing out ! записани сме за октомври ! за непосветените - оказа се ,че сме записали Васко и Борко в една ясла  Grinning!
Васил 11111 изкара 2-3 дни само с мен и пак се превръща в милото ми умно мишленце ! броя го говорещо човече , само дето от време на време толкова се разприказва , че направо не мога да отделя думите , ами се получава едно жуженееее ! на морето все още казваше изречения с по 2-3 думи и правеше паузи . най-милото което каза там ( очевидно ще се превърне в част от семейната класика и уникален речник) цитирам " тати пази , тати пази ........ колата гази ..о , бозееее" . баща му вървеше пред нас по тесния път и се задаваше кола .
99999цифрите са1поздрав от 35В55Аасил !7эШЭ

# 113
oska, моя на морето пък се изцепи:"Мамо, багай.. локвата идва"

# 114
Са да ти е жива и здрава дъщеричката и много много да ви радва. smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 smile3525

# 115
  • София

Лови, как се казваше хотела, където беше на лагер Дани? Ще ги съдите ли? Питам, защото от кварталното училище ще водят децата на лагер в Севлиево в "Елдород" и имам спомен, че там беше кошмарната почивка на Дани, или съм се объркала. newsm78

Миринда, точно там е. Довечера ще се включа да дам информация, че сега е пълна лудница при мен.
Редактирам тук: Направо ме разби, още ли ходят деца там? Бях решила, че въпроса е приключен и комплекса е спрян ( http://www.mh.government.bg/7_pressoffice/20_news/2471_article/) . Непременно информирай директора на въпросното училище. Хигиената там е под всякаква критика. За обстановката бях писала в Скайпа. Пълна мизерия и смрад!!! Част от децата се прибраха с хранително натравяне. Чист късмет е, че Дани беше ОК. Това стана 2 дни преди да заминем на море и като се върнах се зарадвах, че е затворен комплекса и приключих с мислите по тази тема. Нашата директорка косвено ни заплаши, че ако предприемем някакви мерки, щяло да се отрази на децата ни. Част от родителите се отказаха бързо- бързо. Но ги посръчкахме, че не бива да се оставят нещата така и се разбрахме че като се върнем от морето ще се действа. После разбрах, че директорката я било страх че няма да спечелят делото, защото този бил много влиятелен и със сериозни хора зад гърба си. Комплекса е затварян неведнъж... Ще се чуем с другите родители и ще видим какво ще правим. Трябва да се натисне директорката, защото тя трябва да заведе делото с/у туристическата агенция...
Дани като разбра, че ще ходят от вашето училище и беше писал такъв пост........ Накарах го да го изтрие. Децата бяха много травмирани. А майката, която беше там като помощник на учителката трепереше цялата и така плачеше... На всичкото от горе не бяха допуснали екип на Бърза помощ да лекува децата с много висока Т, а там медицинско лице няма. Такъв шок изживяха тези хора... изобщо- всички засегнати.

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 23:34 от Lovi

# 116
Честита дъщеричка и от мен,Са!  bouquet  bouquet  bouquetДа сте живи и здрави и много,много щастливи!Очакваме ви скоро да се разпишете!Специални поздрави на щастливата кака Али! Hug Hug Hug 

# 117
михаела , да не би "локвата" да е "лодката" Laughing ?
на Васильов език пък "кораба" , звучи "кобъра" и цялата рода , естествено , кобърясваме де що плаващо корито видим !

# 118
  • Варна
Здравейте Hug

Лови, вчера случайно видях, че са залепили бележка на входа на училището с указания къде да се съберат децата и какво да носят и в понеделник заминават. Confused
Намерих им е-майла ou_akanchev_vn@abv.bg и сега ще им пратя едно писмо.
Утре непременно ще потърся директорката, макар че най-вероятно е в отпуск. Училището е заключено, има само тази бележка на вратата, а не познаван никой, чието дете ще ходи на този лагер. Дано не ме сметнат за някоя луда, която иска само да провали почивката на децата. Confused

Херка, и със сока е същата работа, пийва 2-3 глътки и не иска повече. Пробвах и чай и айрян, на тях ей такива физиономии прави Sick Освен това наизвадих всички видове шишета, чаши, сламки и какво ли не още, но повече от 250 мл. на ден не можем да докараме, а казаха поне по половин литър да пие. Confused Отдавам го на инат, защото сега е в такъв период, че все гледа да ми е опозиция. ooooh! Абе, важното е изследванията да са добри в края на месеца, а ако не са ще му мислим. Rolling Eyes

оска, Мише, браво на малките бърборковци. Heart Eyes Ние сме доста назад с материала. Ема има в речника си около 10-15 думи и единственото изречение, което е казала досега е "мама... цици... дай". hahaha Embarassed

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 00:08 от _миринда_

# 119
михаела , да не би "локвата" да е "лодката" Laughing ?
на Васильов език пък "кораба" , звучи "кобъра" и цялата рода , естествено , кобърясваме де що плаващо корито видим !
Не, локвата са вълните, а на морето вика фонтан Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт