Вече почват АВГУСТовските купОни с много ТоРтИ и бАлОнИ!

• 20 167
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Блу, бива те за вестоносец HugПОздрави за Душето и Начко и от нас Heart Eyes
А с Дани какво става newsm78 Ади, имаш ли инфо?

# 211
  • София
Привет!
Велмар, дано Дари се оправи бързо!  Praynig
Блу, и от мен - поздрави на Душето!

# 212
Велмар дано Дари се оправи бързо. Представям си как се чувстваш като не си до нея в този момент.

Спинки дано резултатите на Ивчо да са по-добри и най-вече да не му пречи устройството.

cvetyab стискаме палци да получиш желаната виза.  fingerscrossed Не е ли по-лесно след като мъжът ти е американски гражданин?

Pouh ще чакаме снимки от почивката.

# 213
Блу, бива те за вестоносец HugПОздрави за Душето и Начко и от нас Heart Eyes
А с Дани какво става newsm78 Ади, имаш ли инфо?
Поздрави на Душето и от нас!
Дани и Найа са добре, днес бяхме заедно  Laughing. След като се завърнаха от морето и видяха каква изненада ги чака тук  hahaha, забягнаха пак нанякъде  Mr. Green. Но, вече са си тук  Mr. Green.

# 214
Пак съм аз Mr. Green Поздрави и от мен на Душето! Hug
Цитат
Не е ли по-лесно след като мъжът ти е американски гражданин?
Де да беше ама не е мъжа ми е наполивина италианец наполовина колумбиец Rolling Eyes записах магистратура там засега това е единствения вариант аз имам доста визи преди това, но все пак никога не се знае Confused Ето малко снимки от морето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259335&pid=6616654&lp=-14232

# 215
Цвети Марио е много сладък с тези къдрици.

А Лори на ВСТ какви къдрици е заформила само. Мама да прави прически.
И май видях Марти на Елен@ в албумчето. newsm78 Или се лъжа.
Много са сладки дечицата ни. Hug

Елен@ оздравяхте ли в къщи? Как е малкия Криси? Батко Марти помага ли ти?

# 216
  • варненка от София
Добра вечер и от нас!

Завърнахме се от гостуване при свеки и едвам смогнах да изчета какво се случва из форума, то си е направо необятна информация.

Ние сме добре, трескаво подготвяме РД-то на Шушето и моето също, след дълго умуване какво да й купим ние като мама и тати, посетихме Фокс кидс и спретнахме на бързо подаръка.

Кайли, не видях отговорили ли са ти за пратките до САЩ, но да ти рекна, аз вече съм спец и мога да взема занаята на каките в пощата. Значи препоръчвам ти да пратиш т.нар малък пакет, което е колетче до 2 кг, струва между 22-24 лв, винаги го пращам препоръчано, което струва 2 лв, но колетчето така получава бар код, с който може лесно да се проследи пратката и да не се изгуби и до Америка пристигат обикновено за 2 седмици.

Относно филоложкия спор, аз също подкрепям бат Пеп. Принципно съм парче филолог, славянска и българска филология Embarassed, нооооооо с много закърнели умения и спомени  Embarassed (срам голям). Много от възникващите спорове трудно може да ги реши и професор от университета, защото правилото може да е едно, но пък изключенията биват 101.

Валка, Али е прекрасна! Много ти благодаря за помощта!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 217
Привет и от нас!
Много се извинявам че със закъснение ще честитя рождения ден на тази малка сладка звездичка Али ,бъди живо и здраво мило дете ,а мама много да се гордее с теб и да ти роди поне още една сестричка ,грехота е да се пилее такъв хубав материал Mr. Green
Миленка ЧРД и от нас с Еличка и сие,много щастие ти пожелавам във вид на здраве за цялото ти семейство ,много любов и разбирателство и разбира се във вид на още една Марти  Hug

Ние сме добре,нищо кой знае колко ново около нас,налучкахме тук един супер вкусен сладолед и му се радваме пълноценно Mr. Green
Басейн или езеро май скоро няма да има ,тук днес се засилихме към един наблизо ,закрит с пързалки ,много готин ,но....баба,дядо,баба ,дядо ,беше си един истински ушав и не се натопихме ,имаше един господин ,който със "златното си руно" цепеше водата и снижаваше средната възраст от 65 на 45 години,и който когато изправи снага се оказа че водата стига до долния ръб на гащетата му  Mr. Green,така че решихме дружно да посетим басейна на смени ,един ден аз с Ники един ден баща му ,за да може той поне да се понакефи на водата,защото се видя че сериозно плуване няма как да се получи,и предвид наличието на колички за инвалиди и други неща решихме че от хигиенни съображения, Ели ще се задоволи с ваната у нас  Wink.
Но като се има предвид ,че избора е между този басейн и един открит тук, който се пълни юни и водата не се сменя до другия юни, (бях изумена ,че зимата стои пълен Shocked),в нея плуват тревичка ,косми ,да не изреждам ,плочки няма, измазан е с блажна боя,но за безплатно- толкова.
Та такива ми ти работи,утре Иван ще ходи до консулството тук да си урежда някои документи за книжката и живот и здраве вече ще се явяваме на листовките, вече да сме го взели,но бюрокрацията е навсякъде.
Имаме си и комп,отказахме се от лаптоп ,защото Еличка взе здравето на този на леля си и се чудим как да го опазим от нея,така че заложихме на сигурното.Нямаме си монитор ,но тук ни обещаха един и ако наистина го дадат ще спестим от това перо за начало.Компа е нов,на Дел и е с хубави показатели ,с инсталационен диск на Виста ,надявам се и нет да ни пуснат бързо и сме ок.
Ники след близо два месеца спане на втория етаж окончателно се отказа от идеята за двуетажно легло Mr. Green,и сега брои дните до нанасянето ни в квартирата 3 етажа нагоре.
Опитахме и чисто американски хот-дог,няма да повторя ,но трябваше да се пробват Stop
Хайде стига съм досаждала ,ще прекъсна информационния бюлетин.
Пожелавам на Анди лек път и приятно изкарване у комшиите,на всички с предстоящи рожденни дни весело изкарване (ние решихме да посетим дет.воден парк през уикенда и да се съберем на деня вкъщи с торта на мечо Пух ,от към гости сме зле ,деца на възрастта на Ели има но са русначета и все още сме на "Привет!" и "Пака!"с родителите им и не сме толкова близки за жалост,българчетата са на възрастта на Ники,та ще го мисля  Thinking)
Много целувки на Ивчо като го видите от мен и кураж на майка му Heart Eyes Hug
Лори е в прекрасни къдрици наистина ,а Марио е станал юначе и половина ,голям чаровник  Heart Eyes,успех и на Цвети на интервюто!
Не мога да ви опиша как ме зареждат снимките ви ,те са ми голяма радост наистина !
Много се надявам да има още  Heart Eyes
Целувки от нас!И поздрави на Душето ,ако някой я чуе пак.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 00:58 от MamaMargo

# 218
Добро утро Hug
Днес един  невероятен чаоровник празнува своят рожден ден Heart Eyes
Нана, да ти е виж и здрав Кало! Да расте умно  и весело дете и да има незабравимо детство Hug 
Поздрави и целувки от нас!!!
Днес и Ирма на ММария пораства с още една годинка.Чесит празник  bouquet
( между другото, отдавна не  са се разписвали..... Thinking)
Аз съм вече на работа и съм в  "крива" смяна Crazy,както я кръсти колегата ми! Ще работя от сега до след няколко часа, и после слеобеда до края на късната смяна ooooh!.Егати късмета- хванах и ранното ставане, и късното лягане Crazy
Отивам да пия кафе.ПОсле ще се включа отново Peace

# 219
Честит рожден ден на Калоян! Да е много здрав и щастлив, малко палав и повече послушен! Да носи много радост на мама и тати! 

Честит рожден ден и на Ирма! Много здраве и щастливи усмивки!

Марулка благодаря за отговора за колета. И аа го изпратих препоръчано точно за да мога да получавам информация. Сега ще тръпна в очакване кога ще получи колета. Притесних се защото в пощата ми казаха до 1 месец  ooooh! а това е много време.
Лек ден на всички! Hug

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 08:20 от Kaili

# 220
  • у дома
Честит рожден ден на Калоян! Да е много здрав и щастлив, малко палав и повече послушен! Да носи много радост на мама и тати! 

Честит рожден ден и на Ирма! Много здраве и щастливи усмивки!

Blush Hug Hug Hug

# 221
Честит Рожден Ден, Коки!
Да си жив и здрав, изживей най щурото детство и радвай мама и тате вечно!

Благодаря ви за комплиментите за Али, всичките ни дечица са много красиви! Да са ни живи и здрави!   bouquet
Радвам се че на гостите ни рождения ден им е харесал  Hug Heart Eyes

marulka_s,
няма проблеми мила, ако има нещо съм насреща и не се притеснявай ако нещо не ти харесва да кажеш  Hug

MamaMargoHeart Eyes Hug

# 222
  • София
Добро утро милички!

В този час и минута преди 2 години се роди моят Калоян! Обичам те сине, нека си ми жив и здрав!

А сега и почерпката!

# 223
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Калоян и Ирма! Да са много здрави и много весели дечица!   bouquet

Kaili , Марти е това, но не се ориентирах как да надпиша снимките. Иначе сме добре, оправи се за няколко дни, а Криската е много кротичък, но май го почнаха коликите. От около месец, Марти ми прави страшни сцени, реве за нищо, страшна работа ви казвам, не знам дали е заради Криси, надявам се скоро да отмине този период, иначе направо ще се побъркам  Crazy Има ли и друго такова дете?

# 224
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛО  newsm59 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРМА   ura
много радост и щастие да ви носят и да бъдат здрави и мнооого послушни ( е малко палави, че нали са си дечица).

мммм, Нана мнооого вкусно ( ми то така, нали цяла нощ си ги приготвяла  Wink ). Весело прекарване на рождения ден и ИСКАМЕ СНИМКИ 

аз се подготвям с нисък старт да изхвърчам от София  jump

Общи условия

Активация на акаунт