Вече почват АВГУСТовските купОни с много ТоРтИ и бАлОнИ!

• 19 851
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ХЕКТОР! newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на МАРТИ! (със закъснение)  nbirthday

Nana77, наистина страхотни снимки. Peace
Elwing, и Вики обича лимон.Мръщи се обаче си хапва. Simple Smile

Ние сме вече месец и половина на село (пътуваме след работа всяка вечер).Вики по цял ден е на двора, тича, полива цветята...
Вечер ни чака да се приберем и да се къпим в басейна, не можем да я изкараме от там.
Изобщо всичко е екстра.
Само дето и нас ни тресе бебешкия пубертет.Каквото и да я питаме без да се замисля първо "изстрелва" НЕ или НЯМА.
Иначе слуша общо взето, не се тръшка.Е, опитва се да се налага, но за сега с много обяснения успяваме да се справим.Но понякога това НЕ ми идва в повече. Tired
Днес например сутринта - събужда се, отваря си очите, поглежда ме и казва НЯМА. Crazy
Без да съм и казала нищо, просто със ставането това и е в устата. Grinning

# 271
Хаеде да по4ерпя!

# 272
  • гр.София
Честит рожден ден на Хектор! Весел празник и мно-о-ого подаръци!

Ембър, за Не-то все едно за София чета  Twisted Evil  Лимони не яде,сама си е достатъчен киселяк. Вчера тъкмо мислех да си похваля детето,че няма признаци на 2е  годишния пубертет и днес ми скъса нервите с истерии. Напишка се и три пъти ме накара да я вкарам в банята, да й настроя душа да се къпе-и ре-е-ев,не ще да се къпе. Хубаво,казвам й,няма да се къпеш,изкарвам я, избърсвам, и тя пак поема към банята, и пак отказ, и стои гола и се тръшка.
 Иска да яде, слагам й, храни се, спира и не иска повече-махам й купичката-надава писък и ми вика-АМ-ам и си иска паницата. След което хапва залче-и пак спира.
 Ей таквиз емоции.
 Но си има вече репертоар да ни разсмива-хваща се с две ръце за главата и вика-Боже,Боже!!

Марулка
, спретваш ли вече торта за Рождения ден?!
 ВСТ, вярвам,че само хубави емоции ви чакат на морето Hug

# 273
  • варненка от София
Блан, идеята е готова вече, само остава изпълнението. РД-то ще го правим в събота, така че ще правя торта може би в петък, живот и здраве,  на самия РД- сигурно само с бонбони ще се черпим и аз не зная още.

# 274
Честит Рожден Ден на Хеко,
Да е все така чаровен, много здрав и да радва непрестанно мама и тати!

Рози,

# 275
Честит Рожден Ден на Хеко,
Да е все така чаровен, много здрав и да радва непрестанно мама и тати!

Рози,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХЕКТОР  Hug
Валка, дано не се сърдиш, че ти копирам поздрава Praynig

При нас нищо ново, затова не пиша, но чета редовно Peace
И Деница опита един път лимон, определено не й хареса Wink, за разлика от батко си, който ги обича заедно с кората.
Чакам края на седмицата, защото таткото тогава излиза в отпуск и заминаваме за Велинград, така че съм настроена вече за разнообразие и басейни. Ще пиша пак в края на седмицата, защото там няма нет и ще имам пропуски. Ако случайно някой ходи натам в началото на август, да свирка  Hug
Засега чао и приятен следобяд Simple Smile

# 276
Валка, дано не се сърдиш, че ти копирам поздрава Praynig
Глупости, няма проблеми  Heart Eyes

# 277
  • у дома
нямам нерви за писане  Crazy това е причината напоследък  Crazy като изключим правенето на торти, мисленето на идеи, подготвянето на елементите за тортата на Ния и такива ми ти работи  Mr. Green

и ния е същия киселяк като повечето, за ядене и прочие действа точно като Софи-то  Crazy отделно непрекъсно в устата и е думата НЕ ИСКАМ, кара ни се непрекъснато, "нормалните" неща  Laughing
НО има и още едно, дето се чудя да го пиша ли  newsm78 някои деца с месеци са така, а ние само от един  Mr. Green дори снощи настани се в леглото ни, раздаваше ни шутове непрекъснато, без да заспи нито тя, нито ние и най-накрая татито отиде в хола на дивана да спи, за да успее да дремне поне два часа преди работния ден  ooooh! Tired Crazy от месец вече не иска да заспива вечер в леглото си, заспива на дивана, към 21.30-22.00 (при положение, че винаги си е заспивала в нейното легло към 20-20.30  Laughing), когато заспи дълбоко, я пренасяме в нейното легло. НО след като веднъж прескочи решетката, махнахме две пръчки да влиза и излиза от леглото си нормално. то лошо няма, ама ни излиза през носа, защото към 1-2 часа нощес пристига при нас. като заспи (в повечето случаи след 2 часа поне), я пренасям обратно в нейната стая. да, ама не, най-късно до 6.00 часа сутринта тя отново е при нас и вече НЕ спи, а се започва едно въртене, бушониране в лице, ритници в ребра, ставане, подскачане и такаааааа  ooooh! Tired  Confused

ей такива ми ти работи  Laughing просто споделям, да не се чудите как сме  Mr. Green ама си ви мисля, да знаете Hug  bouquet

# 278
  • София
Днес например сутринта - събужда се, отваря си очите, поглежда ме и казва НЯМА. Crazy
Без да съм и казала нищо, просто със ставането това и е в устата. Grinning
Joy
Ембър, за Не-то все едно за София чета  Twisted Evil  Лимони не яде,сама си е достатъчен киселяк.
Joy
На вас сигурно не ви е весело, но като си ги представих ми стана смешно  Embarassed Laughing Блан, кога ще ви видим със сладката киселячка?  Heart Eyes Давайте предложения! Ние с нашия шантав режим ще гледаме да се нагодим някак си. И всъщност - колко сме желаещите? Анди дали вече е морска?
Блу, не ви завиждам  Rolling Eyes Иво поне спи, докато ни рита  Crazy
Иначе и на него любими думи са му "Не" и "Ника" (не искам), "Няма" не може да казва, но сигурно и то скоро ще му влезе в репертоара Laughing
Албена, завидях ви! Приятно изкарване на всички заминаващи нанякъде!  Hug

# 279
Ако е за среща в клубче- съм на линия с дете в петък Mr. Green Ето ви конкретно предложение!

# 280
  • София
Ако е за среща в клубче- съм на линия с дете в петък Mr. Green Ето ви конкретно предложение!
Бива!  Hug Ама да не ни изпързаляш като миналия път  Wink Whistling Mr. Green

# 281
Бива!  Hug Ама да не ни изпързаляш като миналия път  Wink Whistling Mr. Green
Честна чавдарска Peace И без друго съм гузна от предния път........ Blush Казвайте час и място Hug

# 282
  • София
Аз идея за място нямам, само ви ръчкам  Blush Laughing Дали трябва да правим резервация или ще има свободни  Rolling Eyes

# 283
Аз предлагам все пак да направим резервация, да ни е мирна главата Thinking
Хайде- избирайте Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250516.0
Аз нямам претенции Peace
(кой ще ни пусне темичка Blush, че тази  е на привършване...........????)

# 284
  • София
И аз нямам предпочитания, ходила съм само в тези клубчета дето са били срещите ни. И така, като нямаме претенции, накрая няма да се разберем нищо  Mr. Green А и колко хора ще сме?

Общи условия

Активация на акаунт