Болница ТОКУДА-2

• 139 419
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 945
  • Sofia
Доколкото помня от предната тема подобни плащания за нощници, телевизор и прочее е имало при откриването на болницата, когато още не са били дефинирани точно услугите и цените. Това е било преди 3-4 години.

# 946
Здравейте мами!
Пак на въпроса относно плащанията: от всичко прочетено дотук не разбрах само едно нещо - при планирано секцио (по медицинско предписание), освен 2100-те лв., заплаща ли се отделно епидуралната упойка?? Все пак при секцио тя не е по желание, а част от цялата процедура - би трябвало да е включена в цената на секциото, или греша??

Секциото ми го правиха със спинална и тя не се заплаща (доколкото знам стандартна за секцио е спиналната). Аз си платх 24 часа обезболяване с епидурална, което се води следоперативно обезболяване.

Благодаря ви за бързите отговори!
А тази следоперативна епидурална е 300 лв., така ли? И какви са нейните алтернативи, или няма такива;)

# 947
  • София
...
Благодаря ви за бързите отговори!
А тази следоперативна епидурална е 300 лв., така ли? И какви са нейните алтернативи, или няма такива;)

Следоперативния епидурален катетър се слага на операцията и е за 24 часа, а го таксуваха като избор на анестезиолог - 150 лв.
Иначе си има нормално венозно обезболяване след секциото, което не се заплаща.

# 948
  • Sofia

Точно с такова бях аз, то не се заплаща и обезболява перфектно  Peace Не съм изпитала нужда от друго обезболяване, даже на следващият ден им казах да ми го спрат, понеже вече се чувствах добре.

# 949
  • София

Точно с такова бях аз, то не се заплаща и обезболява перфектно  Peace Не съм изпитала нужда от друго обезболяване, даже на следващият ден им казах да ми го спрат, понеже вече се чувствах добре.
А по време на това венозно обезболяване може ли да се кърми?

# 950
  • Sofia
Най-сигурно е да питаш в кърмаческия. Лично аз първия ден изобщо не можех да държа детето стабилно, кърмата още не ми беше слязла и го сложих само веднъж за малко да суче за стимулиране.

# 951
  • София

А по време на това венозно обезболяване може ли да се кърми?

Аз не съм раждала секцио, но бях с епидурална и сложих на гърда Андреа около два часа след като я родих, а ме обезболяваха и след това през катетъра и не е имало проблеми.

# 952
Здравейте! Не съм ви чела назад, но искам да попитам нещо. Позволяват ли се вдиждания след раждането. Бащата ще може ли да идва да ни вижда или не. Първото си дете родих във Втора градска и там свижданията не бяха позволени и това много ме измъчваше. Насочила съм се към Токуда при следващото ми раждане и това е въпроса, който ме вълнува.  Hug

# 953
  • Sofia
Бащата може да види бебето веднага след раждането, пускат го и му го показат. После вече не е разрешено да се влиза в отделението, освен ако не си във ВИП стая.

# 954
Благодаря за бързия отговор   bouquet

# 955
Моля ви, кажете ми докога д-р Диков ще работи в Токуда и какви отзиви сте чували за д-р Кирякова? Предварително ви благодаря.

# 956
  • София
Моля ви, кажете ми докога д-р Диков ще работи в Токуда и какви отзиви сте чували за д-р Кирякова? Предварително ви благодаря.

Кирякова е прекрасен лекар  Peace
Аз от всички лекари в отделението съм с много добри впечатления. Изключения прави само втория оператор на моето секцио - д-р Кръстанова. Мнооооого страшно ме гледаше преди и по време на операцията...  Crazy
А след няколко дни на визитацията ми обясняваше колко съм била уплашена... е защо ли...  Mr. Green

Иначе реално забележки нямам де, но за мен и да създадеш на пациента психологически комфорт също е отговорност на лекаря Wink

# 957
  • Sofia

Добре де, като искаш отзиви що не пусна една търсачка newsm78 Вече ми писна да си казвам мнението за Кирякова на всяка страница Naughty

# 958
За Кирякова - само добри отзиви, за Кръстанова - аз лично не я харесах, след като при кръвоизлив в 7 месец, тя беше на смяна и ме прегледа, при което (установявйки, че не е нищо страшно) ми каза, че кръвоизлив било да нося превръзка (тоест "притеснила" съм я излишно)! Друг е въпросът, че тя затова е там. Освен това постоянно ме иронизираше, когато не се изразявах с точните медицински термини.. Нямам думи как се почувствах, при положение, че бях меко казано шашната  Cry

# 959
Д-р Кръстанова наистина е доста злобна или поне така се държи с хората...няма и следа от етично лекарско поведение и ще продължавам да го пиша в тази тема, ако трябва на всяка страница...

Общи условия

Активация на акаунт