Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо ме тресе толкова силно и често, дори след раждането?
Какви са рисковете и ползите от нормалното раждане в сравнение с цезарското сечение?
Как мога да увелича производството на кърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо ме тресе толкова силно и често, дори след раждането?
-
Какви са рисковете и ползите от нормалното раждане в сравнение с цезарското сечение?
-
Как мога да увелича производството на кърма?
За увеличаване на производството на кърма се препоръчва консумацията на ядки (бадеми, фъстъци, орехи), отвара от копър или анасон, чай от Хип и бирена мая. Освен това по-честото кърмене също може да помогне за стимулиране на производството на мляко. Важно е обаче да се консултирате с лекар или консултант по кърмене, преди да започнете каквито и да било добавки.
-
Как да се справя с предизвикателствата при кърмене?
-
Какво означава 3-та степен на зрялост на плацентата?
Всички сме тук докато се роди и последного бебе 

Слушахме тоновете и беше много вълнуващо, защото ни беше за първи път.
Прати ме вкъщи да пия ношпа и да се наспя, а контракциите били подготвителни. Ако тези са подготвителни не знам истинските какви ще са
,
Резултатът след свалянето на конеца са 2 см разкритие, съвсем леко скъсена шийка, от време на време леки менструални болки и общо взето - едно голямо нищо.

, мъж ми ми направи една шопинг терапия, после се смях 20 мин като луда, заради една негова щуротия /според мен заради това неустисках, но поне раждането ми тръгна от хубаво./
В предродилна ми пукна мехура /
С помоща на двамата заех необходимата поза и м/у контракциите бам упойката - май беше спинална. Като усещане беше странно, като болка - средна работа, абе нищо особено и после чакане. Става ти топличко на краката, после неможеш да ги движиш, после се оказва, че имаш контракции ама ти не ги усещаш, на финала и с разкритието бях готова без да разбера. През цялото време Маленов беше при мен, оставяше ме за минута - две
, но така ми е по-спокойно.

остава ми по 1 час свободно време м/у кърменията, а и вече ми втръсна
и на мен едното зърно все на криво ми го захапва, ама няма да му се дам