Юлски бебета 81

• 15 442
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • София
puhtulka Като те слушам и много ме е яд, че се отказах от Маленов  Confused
Не се отварят снимките, искам да я видя Heart Eyes

# 211
Liana, Аз дъщеря ми я захраних 6-тия месец и съм много доволна. До тогава сме били само на кърма. Препоръчвам ти от личен опит късно захранване, особено ако имате колики... И не слушай глупостите за недостиг на вещества в кърмата. Кръвните ни изследвания през 6-тия месец бяха чудесни!!!
Честито на всички мамчета!!!
Стискам палци на Киса, Милена и Танита!!!  Hug

# 212
  • София
Кетито, незнам защо не се отваря, не съм много спец  Blush
Немога да го прикача и като отделна снимка  newsm78

http://muhomor4e.multiply.com/photos/album/2/bebe_ADI_v_rodilniq_dom#1

Sa, мерси  Blush

# 213
Пухтулка, аз ги отварям снимките без проблем! Ади е голяма красавица!!!!! Да ти е жива и здрава!!!  Hug Heart Eyes Hug

# 214
  • гр.София
Puhtulka малката Ади е страхотна Simple Smile Да ви е жива и здрава и много да ви радва.

# 215
Страхотни бебенца Heart Eyes Puhtulka,малката е бонбонче Hug

# 216
  • София
Момичета да ви попитам вие какво мислите за ранното захранване.

Твърдо съм против. Това са остарели схеми на захранване, научните изследвания вече твърдо доказват, че са опасни и могат да нанесат вреда на бебетата - колики, алергични реакции сега или в по-късна възраст, цьолиакия и куп други гастро и имунологични проблеми. Слава Богу, вече и в България късното захранване е официалната държавна политика в областта на детското здраве, заложена в Националния план 'Хранене и храни'. Педиатрите, които препоръчват друго, просто не са в час Peace

И това се повтаря до втръсване на всяка една педиатрична конференция, провеждана в последните 2-3 години, печатат се брошури, раздават се диплянки...и пак има някой, дето спал и недоразбрал Tired Не им се давайте Laughing

# 217
  • Сливен
Здравейте!
Честито на всички мами които гушкат своите рожби ,а на чакащите  кураж не остана!
Изписаха ни във вторник,но до сега влизах в ритъм. Вчера ми се наложи да се възползвам от съветите на Белинда за зелевото листо,но днес съм добре. Храним се на поискване с интервал 1-3 часа,но през нощта той самичък си прави 6 часова почивка.
Има ли някакво значение при изцеждането от коя гърда ще се почне ,защото Кики не ме изсуква на цяло и двете гърди остава кърма? А сега се връщам да чета назад .

# 218
  • София
Здравейте бъдещи и настоящи мамчета.
Най-после да се добера до компютъра и набързо да се отчета. На 30 юни се роди дъщеричката ми Вяра: 3100гр, 52см. Раждането мина с леки усложнения, но важно е че всичко е наред.Храним се на поискване и последните нощи спи по 4часа.
Не ми остава много време да чета всичко, но искам да поздравя всички мами, а на очакващите да пожелая леко раждане и здрави бебчето  Hug

# 219
Киса, така както ги описваш контракциите, май са наистина подготвителни. Аз ги имам същите, но не са болезнени. Казват, че истинските започват с болка в кръста. Киса, а колко котенца си оставихте, а мама котана при вас ли е още?
До снощи и моите бяха неболезнени или съвсем леко болезнени и си ги търпях. Но от снощи болката е като като предменструална само че доста по-силна. И кръст ме боли, снощи по едно време доста силно, сега е по-леко и се търпи. Имаме едно мъжко при мама котанка, две дадохме на едни зоомагазин да се продават ама една цена са им сложили  #Crazy и две момиченца си намериха добри стопани. Мама котана засега е при нас, но мъжа ми планира като ме остави в болницата да я занесе при майка ми. И на всичкото отгоре се е разгонила, а котенцата нямат 2 месеца и още кърми   #Crazy

# 220
  • София
Здравейте и от мен мили мами и кандидат мами Hug

Честито на всички нови мами, на които съм пропуснала да честитя.  bouquet И добре дошли на тези, които са се завърнали.

Аз съм от чакащите още. Чакам и доктора ми да се върне в събота, тъй че днес и утре стискам. А иначе и аз като Киса и други мами съм с подготвителни контракции, на често, но не болезнени засега. Аpam4e, личи си кой е карал цяла бременност без контракции, щом не знаеш какво са  Laughing Аз от пети месец си имам, но сега ги чакам да станат болезнени. Между другото си изчисти личните съобщения, че май не получаваш, защото ти е пълна кутията.

Пухтулка, много е сладка малката Ади Heart Eyes

# 221
Здравейте мами,Честито на  новите мами да са живи и здарави бебчетата.                                                                                                                           И на мен от 2-3 дни почна да ме боли кръста и корема като менструални болки,твърдява ми се корема,ама нищо повече. Все си мисля че ще се ражда ама от 2 дни още не съм.Успех на всички който са 2/1 и леко ражданеМного сладки бебчета си имате

# 222
С една носталгия слушам историите на мамите 2в1  Heart Eyes

Днес излязохме с Ния за около 20мин  Laughing Гоооолям кеф!! Само на количката й намерих кусур - има едно прозорче над бебето, без капак и като грее слънце свети право в лицето й. Сега ще трябва да купя чадърче.

Преди 2 дни май ме хвана нещо - един рев като му дръпнах. Малката е толкова зависима от мен (което е страхотно), но в един момент ми дойде в повече. Фактът, че не мога да мръдна без нея (ако отида някъде почва да ми е мъчно за нея) в един момент ми се стори задушаващ. Обвиних хормоните и май се оказах права, защото от онова ми настроение вече няма и следа. Дано не се появи отново.

# 223
  • София
puhtulka Повредата е в нашия телевизор Laughing Тръбвало да се Лог-офно от моя сайт за да влезна в твоя ooooh!

А Ади е красива Heart Eyes Многооооо нежничка и тази снимка с нослетата Heart Eyes Насълзяват ми се очите от такива нежни картинки Heart Eyes

# 224
  • София
Специално честито на Дуци! Да й е жива и здрава Анна - да е хубава, умна, харесвана от мъжете и да слуша и уважава мама и цял живот да е близо до нея! Hug

Честито и на всички останали! Да са ви живи и здрави бебчетата, а на неродилите още - леко и безпроблемно раждане! Hug

Общи условия

Активация на акаунт