Юлски бебета 81

• 15 398
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И мен ме интересува почистването на стерилизатора втора употреба. И колко време преди използване трябва да се стерилизират нещата за бебчо?

# 91
Маймунка, и аз имам проблеми с болничните , първия ми започваше от 4 юни , а ние сключихме брак на 12. Ходих до НОИ да ги предупредя за фамилията, там в базата им излизах вече с новата фамилия, казаха , че няма проблеми понеже брака е след болничния.Стоя си аз и чакам да ми преведат парички . а те оня ден се обадиха , че болничния ми бил върнат и трябвало да занеса копие от гражданския брак. #2gunfire #2gunfire #2gunfireнаправо съм бясна и до ден днешен от тях никакви пари не съм получила, хубаво че е мъжа ми. Сега като знам пак какво ме чака , защото втория болничен трябва да започва от 19, дали ще съм родила до тогава не знам, а бе тъй ще е тя , на кого му пука.

# 92
  • Варна
Честити бебчета на мама Ине и мама Ронки!

Честит рожден ден, Пенелопе!

Сакс, и ние с мъжа ми научихме Боби да заспива на ръце, ако го беше направила някоя баба щях да мрънкам, но никой не ни се меси. Много ми е хубавода си го гушкам и ми е жал да го оставям да реве в кошарата. Сайта на Яна е разкошен, а тя е голям бонбон  Heart Eyes.

Дещо, как се побираш в кошарата  newsm78?

Танита, чакаме новини  Hug.

НБМ, и ние имахме такъв период на жълтеница, а Боби сваляше грамове с всичка сила, аз обаче упорито го държах на гърда, а мъжа ми го пощипваше да не спи. Давай му да суче често и количеството ще се увеличи.

Аз от онази нощ не съм се цедила  Laughing, пийвам лецитин.

С риск да предизвикам спор, да попитам- давате ли вигантол? На гладно ли се дава?

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ПЕНЕЛОПЕ  bigdance2МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАЙКИ, МНОГО ДА ВИ СЛУШКАТ И РАДВАТ!!!
Ели, и аз съм с твойте размери на таза и ми казаха че е добре, щом нормалното било 21, явно трябва да сме много добре(ДАНО).Аз почвам да готвя и ще се включвам от време на време...а и мен ме скъсва таза от болка, но още малко остана newsm17 smile3521

# 94
  • гр.София
inka 26 аз давам вигантол на малката от както навърши 20 дена.Педиатърката ни го изписа и каза да и го давам сутрин на гладно по две капки направо в устичката.Ако случайно капнат три на другия ден да дам една.

# 95
  • Бургас
Маймунка, и аз имам проблеми с болничните , първия ми започваше от 4 юни , а ние сключихме брак на 12. Ходих до НОИ да ги предупредя за фамилията, там в базата им излизах вече с новата фамилия, казаха , че няма проблеми понеже брака е след болничния.Стоя си аз и чакам да ми преведат парички . а те оня ден се обадиха , че болничния ми бил върнат и трябвало да занеса копие от гражданския брак. #2gunfire #2gunfire #2gunfireнаправо съм бясна и до ден днешен от тях никакви пари не съм получила, хубаво че е мъжа ми. Сега като знам пак какво ме чака , защото втория болничен трябва да започва от 19, дали ще съм родила до тогава не знам, а бе тъй ще е тя , на кого му пука.

ох същата работа и при нас...върнат болни4ен, а аз си4акам ли 4акам да ми преведат парите...и като капак го върнали на стария адрес на мъжа ми(той е собственик на фирмата,в която работа) и никой не звъннал да каже ...напавоооооооо нямам думи...

И каква мислите била грешката-с4етоводителката объркала отзад на болни4ния броя на работните дни и те ми върнали болни4ния ....да ги гръмнеш направо..... smile3515

Дано да няма забавяния пове4е,4е само се изнервям..както казваш- да са благословени мъжете ни,4е ходят на работа...от болни4ни можем и гладни да си останем #Crazy

# 96
  • Бургас
това за рахита ли беше??????

# 97
Честит рожден ден, Пенелопе! Да си жива и здрава! Щастие, любов и късмет!
много щедра почерпка, но внимавах  да не гледам, че вкусно...
Как сте мамите с бебоците, не се виждате, сигурно сте по разходки: Шмилянка, Душичката, Дещо и другите?

# 98
  • София
Даммм, крайностите във всяко нещо са вредни, поради което считам за уместно да уточня, в случай, че не съм била разбрана правилно някой път:
Аз не съм против даването на АМ, нито като добавка, нито като основна храна - когато това е необходимо и смислено Peace
В България обаче добавки масово се изписват без да има нужда, а бебетата гладуват не защото майката има физиологичен проблем с недостиг на кърма, а поради неправилно организирано кърмене. Изключително щастлива съм, че благодарение на абсолютно безвъзмездния труд на няколко жени, които имам удоволствието да познавам, срещам по градинките все повече майки, които кърмят и го правят безпроблемно, с удоволствие Simple Smile Преди 4 години, в Плевен май кърмехме само аз и ДеЩо Joy
Ето това е, което ме радва Hug Инфото е тук. Който има желание, ще го намери Wink

Честит рожден ден, Пенелопе  bouquet

# 99
Ехей,здравейте мацки!От вчера сме във къщи с Кики-младши.Даже ви написах един дълъг пост,но нет-а нещо се скапа и така и не успях да го публикувам,а после не остана време.Първо имате много поздрави от Купа и малката Габи.Засякохме се в болницата,даже лежахме в една стая.Те очакват утре/четвъртък/ да ги изпишат.Второ,но не по важност -честито на всички,които след мен са станали майчета,а доколкото видях са доста.Няма да ги изброявам,че не ги запомних Embarassed,но им пожелавам да са им живи и здрави дечицата,много да ги слушат и лесно да се гледат  bouquetЧестито и на тези,които имат други поводи.Селави прочетох какво се е случило на твоето бебче, Hug и се  Praynig всичко да се оправи.На всички,които са 2в1 пожелавам леко и бързо раждане!

# 100
  • Sofia
Щях да ...аааа,НБМ-дръжте се,ако трябва дохранвай,но не спирай да го кърмиш-успех

Сакън, какво говориш! Никакво спиране, докато мама има цици храненето ще започва оттам Mr. Green
Ние само вчера еднократно додадохме. Бебо видимо се съживи, днес се храним почти на всеки час, млякото си тече, той си хапва и заспива и пак хапва и заспива, дано на циците им стане ясно какво ги чака и да пускат по повечко hahaha

Алиса, и на мен ми се струват меки гърдите. Сестра ми тука твърди, че те не били склад за мляко, и си произвеждат като суче каквото им трябва Whistling

# 101
  • София
Имаме си розова новина. Мама Lili_x роди днес нейната принцеса, 3 кг. и 53см. да и е жива и здрава, а тя бързо да се възстановява.Термина и беше за 9.07, но малката госпожица се чувстваше добре вътре в корема на мама.

# 102
Честит рожден ден, Пенелопе!  bdbaloni Да си здрава, обичана и щастлива и скоро да гушнеш най-желания подарък!
Мерси за апетитната почерпка ще се хапва торта днес  Laughing
Честита принцеса на мама Lili_x  newsm51 Да е жива и здрава, много послушна и само радост да им носи!
lucia радвам се че всичко е наред и са ви изписали толкова бързо. Разкажи когато имаш време за раждането и за болницата. Притеснявам се да не забравя нещо да занеса, искат ли дрешки за бебенцата? Таткото кога може да си види бебчето? Разрешават ли свиждания или не пускат никого?
Eurydice стискам палци раждането да мине леко и безпроблемно  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 14:00 от Kisa05

# 103
Честито на мама LILI_x baby живи ,здрави и много прекрасни мигове заедно на цялото семейство,
Момичета аз от понееделник пия по три пъти на ден по две бускулизин и витамин B1, обясниха ми, че по този начин омеквала шийката на матката и по-безболезнено се получавало разкритието, някоя от вас да пие ?

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 14:08 от ema.emilia

# 104
Честита бебка на Лили! Да й е жива и здрава! newsm51
Честит рожден ден на Пенелопе!
Успех на всички, които ще раждат скоро! Eurydice, стискам палци! Peace

Общи условия

Активация на акаунт