Юлски бебета 81

• 15 408
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Белинда ,мила пробва ли моя лек- спрайт от кен4е против киселините ти-

Нямах спрайт, обаче изжулих половин литър газирана вода, после хрупах талцид, заспах и след един час се събудих, за да отида до тоалетната ooooh! Аман Tired

Честита бебка на Мона Hug

# 181
Милена, съветвам те да поговориш с твойта лекарка и да обсъдиш възможността за епидурална. Имах шанса да раждам и по двата начина - с и без упойка и сега мога да напиша "Ода за епидуралната" Grinning. Така че, ако съществува и най-малка възможност да ти сложат, се възползвай от нея Peace.

# 182
  • Бургас
Миленка странно 4е в СЛивен в окръжна нямат анестезиолог newsm78

АЗ първона4ално мислех да раждам в клиниката на Пенков при д-р Костадинов,но се оказа,4е е заминал на специализация..та там ми казаха,4е разполагат с вси4ки видове упоики...странно,4е в главната ви окръжна нямат ooooh!

Все пак питай,4е няма да се мъ4иш толкова...Пък и си мъни4ка ( в смисъл таза ти беше 18 нали) - хубаво е да се отпуснеш ...

# 183
Маймунка, не знам дали има лек за бебета, които не спят. Моят син не спеше. Бях много притеснена, че нещо не е в ред. Навсякъде пише, че новороденото спи по 20 часа, но при нас и 10 не се събираха. Най-ужасното беше през нощта - от 3 до 5 люлеем вшезлонг, не че е ревал, а просто не спи. Ако знаеш колко пъти съм пяла Зайченцето бяло с всички куплети..... Някои явно бързо се наспиват.

# 184
  • София
Penelope® Аз нямах контракциии но пиех магнезии.

Киса Успех миличка Hug стискаме палци всичко да мине бързо и успешно. Дано скоро се включиш с новини Heart Eyes

Милена Моля те не се притеснявай Stop Аз направих тази грешка втори път. Да знаеш болката сковава. Не разчитай но докторите да те успокоят и разберат. Игнорирай ги. Разчитай на себе си, вярвай си че ще се справиш прекрасно. Всичко зависи от теб и ти командваш нещата Hug Ако почнат контракции и тръгнеш към болницата си повтаряй, че бебчето вече иска да те види Heart Eyes Мъничко остана. Ако много те боли мисли за нещо друго/може и за броенето по време но дишане...съсредоточавай се и брой/ А колкото по-силни са контракциите, толкова по скоро ще родиш. Като те качат на магарето си повтаряй " Слава богу, до 20мин ще родя" Peace /тоест като те кочот том, да знаеш, че това е края вече.......Колко ще продължи зависи от теб. Дори и да те боли напъвай. Колкото повече напъваш, толкоова по-бързо ще свърши. Може и с три силни напъна да родиш Hug
Скоро ще видиш как изглежда бебчето ти , ще го гушнеш, ще го помиришеш Heart Eyes Страхоно е , да знаеш. Най-хубавото нещо на свето. Всичко си заслужава.
Моля те не прави моята грешка да се поддаваш на страха-Ти си по силна от него Hug Hug Hug

Ако не спя още 2-3 нощи, отивам да ми предизвикват раждането! Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy

ЧЕСТИТО НА МАМА МОНА   bouquet

jollity  Защо не излизате в двора?

apam4e спокойно кота почнат контракциите не можеш да сбъркаш, защото и да искаш да спрат , те не спират коквото и да направиш Peace  Имаш време, може да те лъжат още 10-тина дни подготвителните. Щом не са на равни интервало, просто тялото ти се приготвя.

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 10:53 от ketito

# 185
  • гр.София
Маймунка и ние вече все по рядко заспиваме след ядене.Вчера например не беше спала от 9 сутринта до 14:00.Просто явно не и се спи а сме на един месец.Така че няма какво да се притесняваш.Не всички бебета само спят и ядът.И аз се притеснявах в началото че не иска да спи след всяко хранене,но явно си е до дете Simple Smile

# 186
Честити бебчета на новите мами!!! Да са живи и здрави и бързо възстановяване за вас!!!

Аз изобщо не стигам до пц... Излизаме по 2х на ден че каката не може да я измориме... после аз съм по гроги и от нея  Crazy Grinning

Успех но очакващите  Hug

# 187
Астарта, Маймунке, Кети,

мерси за куража  Hug, ще отида следобед при доки и ще я помоля за упойка. Все ми е неудобно да я притеснявам, защото бях в понеделник при нея и трябва да отида другия понеделник чак.
Аз съм с малкия таз, да Simple Smile
 Чао за сега мацки, ще се включа довечера  Wink

# 188
Милена, съветвам те да поговориш с твойта лекарка и да обсъдиш възможността за епидурална. Имах шанса да раждам и по двата начина - с и без упойка и сега мога да напиша "Ода за епидуралната" Grinning. Така че, ако съществува и най-малка възможност да ти сложат, се възползвай от нея Peace.

Миленка, напълно съм съгласна с Астарта Peace Всичко е много по-леко и безболезнено с епидурална. След  първото ми тежко раждане, сега направо беше неочаквано леко и спокойно .

# 189
  • София
Katche Ама не стига, че еднакво ги облякохме децата , а и еднакви/почти/ именаим измислихме- Изглежда сме с еднакъв вкус Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За епидуралната и аз съм за Peace И първия път има тежко раждане, но въпреки че епидуралната ми я сложиха много слаба/усещах болка при контракциите/ Не усетих болката от излизането на плода Peace Пък и напъните много помагат. Този път без напъни и упойка усещах как минава и ме разкъсва Crazy И естесвенно не мажех да напъвам Crazy

# 190
  • София
Здравейте  Hug

мерси на всички за съветите   bouquet Лошото при мен е че съм в това положение въпреки, че пре цялото време съм със силиконови зърна, тоест тук вариант за спасение остава да сменя марката. Ще пратя мъж ми да вземе това кремче да се мажа с него. И да питам нещо - до колко време горе долу зарастват, щото сега ме е страх да сложа бебка, да не се нагълта с кръв и само се цедя А за кърмата мисля си че е малко, защото ако оставя Ади само на кърма след 30 мин на гърда кротува/спи около 30 мин и после пак иска  #Crazy. Тоест трябва да сме на вариант 30/30, което на мен ми идва доста крайно  Sad А и тя е мъничка госпожица  Heart Eyes и немога да си позволя лукса да експериментирам.

Белинда, сядам да напиша разказа "на чернова" и ще го пусна  Peace

# 191
Честито на новата мама   bouquet

Гнидка, мерси за инфото  Hug

Кетито, нямам двор  Sad Изкарвах я на терасата, но е доста сянка и течение. Но днес излизаме пред кооперацията  Laughing Само я чакам да се събуди, че още спи.

Пухтулка, аз мазах с Гермастан в болницата и оставях гърдите да дишат. После ги прибирах и ги оставях с кремчето на подплънки (не мога без тях, че протичам) и то ставаше нещо като компрес. Да чукна на дърво, не получих рагади.

Ауууу, викат ме...

# 192
  • София
puhtulka Нищо няма да и стане от кръвта. Знам че звучи гадно. Аз дени бая го храних с кръв Mr. Green Ох, не знам да ти кажа за колко време зараства. Другия вариянт е да мажеш едната и да я цедиш, а да храниш само от другата Rolling Eyes Да може кремчето да се задържи 6-9ч на гърдата Rolling Eyes Аз така направих. Но щом този крем не се мие newsm78

jollity еми то пред кооперацията същата работа като на двор Wink И аз не я изкарвам на балкота, много ни е ветровит. А и пред къщата не ми се излиза, че ми висват 100 неприятни човека. Общо взето само ако излезнем някъде. Sad А на Стрелбище съм си по цял ден навън  Whistling еххххх, друго си е да живееш в града Mr. Green

# 193
Да се отчета и аз,още сме 2 в 1,ще си вися май самичка в темата.Тити къде изчезна,стискай и ти с мене Hug
Киса дано всичко мине по мед и масло  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Честито на мона голяма госпожица си има,да я радва и слушка  bouquet
Миленка няма от какво да се притесняваш,имаш нашата подкрепа и позитивни мисли Hug
Чакаме хубави новини от Танита Party

# 194
  • София
Честито на новите мами!
Пиша с момата на ръце и нямам много време.
Пухтулка, и аз бях като теб. Силиконовите протектори помагат, макар че ще стане по-бавно от колкото очакваш. Мазах се с крема за зърна на Авент, който също е без отмитване. Много съм доволна , но не очаквай да се оправиш като с вълшебна пръчица. При мен минаха за около 10 дни. И понеже малката още в болницата се насука с кръв, за 3 дни дори спрях да я кърмя. Но при мен шуртеше само кръв и нямаше мляко. После като тръгна млякото изчаках още ден и започнах да я храня от гърда.
Сега, да чукна на дърво, и силиконовите зърна(моите са на НУК - много финни и удобни) , и крема са ми в чекмеджето и се надявам повече да не ми потрябват.
Аз предния път за това се отказах да кърмя, че зърната ми бяха станали рани и бебката беше само 2300. Реших, че не мога да експериментирам и се цедях, за да и давам кърма от шише. И така 9 месеца. Сега с помощта на крема и силиконовите протектори всичко е ОК.
Желая ти успех и търпение да се справиш!

Общи условия

Активация на акаунт