ЯНУАРСКИТЕ изстребители на каскади са любители!

• 9 997
  • 302
  •   1
Отговори
# 195

BTW da vi pitam nqkoi ot vas raboti li v sferata na PR-a, organizirane na meropriqtiq i pr??? newsm78

Аз работя в тази сфера,какво те интересува?

Да ви се оплача,днес оставих малчо са секунда и той падна от дивана Sick Такъв рев му удари,а на мене ми се късаше сърцето и го опипвах да не си е счупил нещо.Добре че прочетох,че и други бебета са падали та се поуспокоих малко.

# 196
Симонка е втора, newsm44 трябва да изместиме първото бебе smile3513

# 197
Филипина, мисля че досега можеше май само на работеща баба/дядо да се прехвърли майчинството или на безработенhttp://www.econ.bg/news/article144691.html... тя идеята хубава ама бабатаа.
Честита месечинка на празнуващите днес!Честити седем месеца на Дарена, с пожелание да расте здраво и щастливо дете!

Здрасти. Днес имах път покрай НОИ и влязох да питам за тези 220 лева бабинско майчинство.. Можело само от работеща баба или дядо. И най вероятно ще се изплащат от социалните...

Яни иска да седи в количката и да я хапе. Такива варианти като полегнало и облегнато положение трудно минават. За бърборенето- казва мама, баба, ам-ам, тата и пее ... но всичко е без да го осъзнава. За кошарката решихме радикално проблема. Нашето легло е преносима кошарка и ми е важно тя да знае, че там се спи и не се играе. Затова не исках да взимаме и кошара за игра. А и колко ще седи вътре е друг въпрос. Та решението е надуваем басейн в средата на хола- върти се там и се опитва да пълзи.. Но до два месеца ще почне май да го прескача.. newsm78

# 198
Такааа дойде време и аз да се разпиша...четох четох цял ден на пресекулки, че най-накрая да драсна...
Значи, ние уж не ядяхме не ядяхме че като се отприщихме да ядем нямаме спиране...Нашият режим изглежда горе долу така-
08:30-АМ-170мл
12:00-зеленчуково пюре-190мл
15:30-АМ-170мл
19:00-каша-С бисквити и банан/с бисквити и ябълки/оризова/елда/царевична-от всичко сме опитали
22:30-АМ-170мл
Дай Боже да продължава да се храни така и за напред.. Praynig
За разните му способности ..както все се страхувах да я държа седнала...тя най-сетне ми даде да се разбера, че легнала няма да го бъде newsm03 Седи си детето само се изправя крещи си ...мятка си играчките и само чака да и я подам и я хвърля на асвалта...голям кеф като издрънчи на него  smile3534
Иначе в кошарата newsm32 насам натам ...лудница..
Още не можем  1cribда се изправяме Simple Smile
Гласувах за Симонка..много сладка   love001
А с говоренето от време на време несъзнателно казва-"Елиииии"-Името ми Simple Smile И "Неееее" понеже постоянно и се карам и и казвам Не там не там ...и може би оттам незнам Simple Smile
Мари- не е ли рано за второ бебче? Аз..незнам толкова съм все притеснена, мисля че то 6-тата година на детето няма да искам да имам второ като че ли няма да мога да се справя newsm78
Забравих да кажа, че сме въвели и глутена отдавна...с кашите за "Лека нощ" Че и в едното пюре на Ганчев картови с моркови има и глутен там то така започна де без да знам че имало ..
Спим си спокойничко..само от време на време пием вода към 3:00 през нощтта и това е..
Честито и на Всички, които имат да празниват нещо да не изтърва някого Simple Smile  bouquet

# 199
Ели, ами май е раничко но чисто медицински е възможно Grinning но май ще помисля за другата година newsm78 Радвам се , че Мими е станала малка лакомница Hug Явно децата наистина са си на периоди един ден имат апетит друг ден пък по-малко и така Simple Smile
Тед, и аз така я салагх няколко пъти в басейнчето ама бързо и омръзва Simple Smile

# 200
  • София
Ние имаме кошара за игра от Ева, но тя е малка за пълзене и премятане 80 х80 см. е.

За сега съм на го пуснала да се въргаля по земята. Уж му постилам едно олекотено, но той хич не се заседява върху него. Търкаля се из цялата стая. Като стане по бърз и подвижен и като почне да си играе седнал, ще го слагам в кошарата, когато трябва да отида до тоалетната или имам много домакинска работа.

Аз  май ще мина изцяло на домашно приготвени пюрета. Днес пак му приготвих аз и изяде цяло бурканче с кеф (значи не е от зъбите). Аз слагам малко зехтин в пюретата, а също и зелени подправки (за сега копър и магданоз, по-късно вероятно и малко джоджен).
Още повече, че и Ева настоява да яде пюрета и така поне имам достатъчно количество и за двамата.

Днес ядоха двамата един срещу друг - всеки по едно бурканче. Аз храня Жоро, а Ева уж яде, но повече философства: как тя не била бебе, защото имала зъби, защото ядяла и кюфтета, защото била тоооолкова голяма ... накрая Жоро се беше нахранил, а Ева изяла едва 1/3 бурканче. Каза, че не можела повече и ме накара да я нахраня и нея като бебето  hahaha

# 201
Гледам,че говорите за майчинството и повечето от вас ще се връщат на работа след като изтекат 9-те месеца.Затова въпроса ми е има ли и други,които като мен ще си стоят вкъщи до 2 годинки на детето?Или съм само аз.
На мен няма кой да ми го гледа,бабите и дядовците са на работа.А детските ясли май са от годинка.

Тедсън,Яни ти е одрала кожата,колко много прилича на теб и колко е пораснала.

Невенска,и свекърва ми ми каза за това поверие.На нея не се е изпълнило.Ще видим при нас как ще е.

Лека и спокойна нощ ви желая.

# 202
ести, май яслите са от 10 месечна възраст.
Иначе и аз за сега имам намерение да си гледам Дарена.

Това с първата думичка и пола на второто дете за мен е поредната бабина измишльотина от време оно.
Пресил първо каза "тати" Wink

# 203
  • Бургас
Това с първата думичка и пола на второто дете за мен е поредната бабина измишльотина от време оно.
Пресил първо каза "тати" Wink

аха така си е и Ясен каза първо "мама"  Grinning
И Калин много бърбори .
Теди,това с басейна е идея.При нас обаче ще иска и Ясен да се намърда вътре,затова не го надувам вкъщи. hahaha hahaha

# 204
  • Варна
Здравейте,

Теди, Мама Мече стискам палци всичко да е ОК!!
Честито на всички които съм пропуснал.
Ние пак малко забегнахме, бяхме на вилата ни в Балчик, но дъщеря ми се разболя и днес скоропостижно се върнахме.

Гледам пак захранването обсъждате...аз се чудя бях чела някъде, че различните групи се дават през месец, т.е. да има месец разлика между захранването с зел. пюре, плодов и месно.. Аз засега давам зеленчуково и плодово, днес му направих оризова каша, след като в началото ми я отказа днес си я изяде, и сега ще въртя през ден плодов през ден зеленчуково. Но гледам че повечето сте минали и на месни? През колко време захранвате с различна група?
А иначе ние нямаме напълно заместено хранене, доцоква и милия. Може да е малко ама да цокне.
Мисля и аз да се пробвам да му правя зеленчукови пюрета. Аз даже имам уред за варене на пара, от 3 години го имам и не му намерих приложение, ама ето сега може да го използвам (з зарадост на свеки, която ми го подари).
Не сме ходили още на консултация. Ние във вторник пак заминаваме, този път на семейна почивка в Синеморец, така че след като се върнем ако е здрав ще ни бият първия Пентаксим.
За поверието, дъщеря ми каза първо "тата".
Една моя приятелка беше купила на дъщеря си един басейн на Чиполино , много готин и голям точно за игра, трябва да потърся, после си държеше вътре играчките.

# 205
Привет и честито на празнуващите днес!  bouquet

Тед, Кафява мечка, вярвам че всичко ще приключи добре при вас, всички ви стискаме палци. Praynig

И аз гледах онзи ден точно тия пюрета в Кауфланда, чудих се ,чудих се и накрая не ги взех. newsm78
Иначе взех едно царевично нишесте на Jotis за кисел и много му се чудя? С различни плодови аромати е,очаквах че трябва да е нещо чисто, ама само туй намерих....Вие какви ползвате?

Привет!

Ползвам натурално царевично на Прима и добявям плодово пюре Peace
Пак доста сте писали , а аз утре заминавам на Рибарица .Отивам сега да дочета каквото мога и лягам .

Лека нощ и до другата седмица !

# 206
Здравейте и от мен!
Да се включа и аз след близо половин месец отсъствие.
Juleto 18, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!
Честито и на всички месечковци!
Нашия режим е следния:
7-8 ч. - кърма
10 ч плодово пюре 90 гр.
12-13 ч. зеленчуково пюре 90 гр. / месно пюре 90 гр. (през ден ги редувам)
16-17 ч. млечна каша 150 гр.
21 ч. баня, кърма и сън
По всяко друго време, когато е неспокойна или й се спи й давам гърда и тя не я отказва. Вода почти не мога да я излъжа да пие, така че в тези горещини не я ограничавам от желанието й да суче.
От два дни й давам да си чеше венците с обикновенна бисквита, така че и при нас глутена е въведен.
Срички не казва, но много пищи! Явно й харесва да чува гласа си и почти непрекъснато се провиква.
Тедсан, желая ти от все сърце бързо всичко да си дойде на мястото и да забравиш за раничката! Вилияна направо е твое умалено копие.
Мама мечка, ти защо се отказа от конкурса? Чаках, чаках да дадеш линк към снимката на Джулия, но ти казваш да гласуваме за Симонка. Аз за нея редовно си гласувам де, но искам и за Джулия.
Спокойна вечер на всички!

# 207
esti, аз също нямам никакво намерение да си прекъсвам майчинството, от както съм завършила училище работя и сега ми е много добре малко почивка, а и не бих изпуснала нито един момент от растежа на Мариян, мамите, които бързате да се връщате, преполагам, че причините са финансови, аз бих размислила само за нещо супер изгодно...Даже може и да застъпя две майчинства, кой знае, ако няма други кандидати, аз може да ви отсрамя пред февруарки Joy
Мариян още не казва думи, но определено има нови словосъчетания в репертура, очаквам с нетърпение да каже нещо смислено.
За седенето - вече абсурда да седи легнал, може от време на време на второто ниво да се изпружи, ама то за малко, иначе е все седнал, или виси от едната страна и гледа как се въртят колелетата на количката. Опитва се да се набира и за борда, притеснявам се, че скоро може и прав да се вози, но само да се вози, пъккакто и да е, че ми омръзна да бутам и нося и да се прибирам потна като глиган.
Лека нощ от нас, лягам, че вече буквите ми се мержелеят.

# 208
  • Троян
Аз също нямам никакво намерение да работя скоро,и аз като Евито не искам да пропускам нито миг от растежа на Маги.мисля че това са едни от най-прекрасните ни мигове(е ако  се налага ще се работи).
А ако се наеме такава гледачка от борсата,одържа ли се нещо от парите на майката?

# 209
Мама мечка, отказа ли се наистина от конкурса? ако да, защо? аз тъкмо подотвях нашата агитка да гласува и за вас. Вярно конкуренцията е много сериозна, ама има три места, все ще ги преборим с общи усилия.
Значи викате има шансове ако се пробавам за трето да  е момче за разнообразие, щом това с първата думичка не е вярно. Да ме чуе мъжът ми лошо ще му стане, той е навит само за тренировките, не за резултата Wink.

Общи условия

Активация на акаунт