ФЕВРУАРските деца чакат Коледните чудеса!

• 16 864
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
# 166
момичета какво ще кажете за горната покана?

# 167
момичета какво ще кажете за горната покана?

Идеята е хубава, но наистина е неприятно, когато се излиза с лозунги за благотворителност, а после се оказва, че 5 лв отиват за нея, а другите 15 къде, при положение, че хубаво детско представление дори струва под 10 лв.................
Естествено може и да греша, но все пак, ако бяха и 20-те лева за благотворителност, щеше да е по-честно или 15, пък 5-те да са за наем на зала, а артисти и т.н. нека дарят труда си .......... май съм прекалено гадна, но като ще се излиза с това мото...

# 168
  • София
Всъщност зачудих се , защо ли съм седнала да ти отговарям?
Но ще ти кажа, самият факт, че ти минават тези мисли през главата, пък даже и да ги напишеш, говорят много за теб...

# 169
eee, недейте така с рогата напред Naughty
Стайл е страхотен човек и просто изказва мнението си. Честно казано, наистина звучи странно при мото за благотворителност едва 1/4 да отиват по предназначение.
От друга страна, bifana, постъпката ви е невероятно благородна и достойна за адмирации и съм убедена, че никой не подлага под съмнение добрите ви намерения. Евала за ентусиазма и желанието ви да организирате подобно нещо  bouquet

Та, нека забравим лошите мисли. След месец и половина е Коледа Laughing Написахте ли писмо до Дядо Коледа? Аз нещо се затруднявам за подаръци тази година ThinkingКато че ли мойта мома най ще се зарадва на разни детски гримчета или рокля и обувки за балет. А малката от поредната плюшена играчка за гушкане Hug Дай й само да гушка. По цял ден може само това да прави Simple Smile

# 170
slan4ogled, дали да не сменим името на темата вече Laughing?

# 171
  • София
eee, недейте така с рогата напред Naughty
Стайл е страхотен човек и просто изказва мнението си. Честно казано, наистина звучи странно при мото за благотворителност едва 1/4 да отиват по предназначение.
От друга страна, bifana, постъпката ви е невероятно благородна и достойна за адмирации и съм убедена, че никой не подлага под съмнение добрите ви намерения. Евала за ентусиазма и желанието ви да организирате подобно нещо  bouquet

Та, нека забравим лошите мисли. След месец и половина е Коледа Laughing Написахте ли писмо до Дядо Коледа? Аз нещо се затруднявам за подаръци тази година ThinkingКато че ли мойта мома най ще се зарадва на разни детски гримчета или рокля и обувки за балет. А малката от поредната плюшена играчка за гушкане Hug Дай й само да гушка. По цял ден може само това да прави Simple Smile

За благотворителост отива 1/4, защото с тези 20лв се покрива подарък на детето от дядо Коледа, наем на зала, хонорарите на артистите, както и малки подаръчета за игрите. Един билет за куклен театър е 4лв, но децата не ходят сами, нали? Родителите също си плащат билет. Много ни се иска по- голяма сума да съберем, но ако обявим цена от 30 или 40лв никой няма да дойде. Затова предпочитаме по- малка сума за благотворителност, но сигурна. Осен това има много майки, които плащат доста над обявената цена.  Има и такива, които само превеждат пари.
Обидни са тези думи, защото ние го правим този карнавал с най- добри чувства. А тези, които не са на ясно могат да се поразровят и да видят старите теми. Там водим отчетност на приходите и разходите.
И в крайна сметка присъствието не е задължително.
Не знам какъв човек е Style , но с това изказване ми стана ясно.
Приятен ден на всички.

# 172
  • София
Я, тук станало интересно, ама с отрицателен знак.
Честно казано, аз бих завела децата, но още не сме уточнили кога и дали ще ходим някъде и за това все още съм пас. Грам не съм се замисляла как се разпределят парите, защото имам пълно доверие на организаторите.

# 173
  • София
Ха Клеми ще се появи когато прехвърчат искри в темата
Къде се губиш бе човек?
На мен ми се иска да заведа Свет,а ако има и познати дечица още по-добре:)

За подаръците,Светльо е поръчал лаптоп,аз даже вчера го ибрах,както и гараж,това е подаръка който присъства на всеки празник и никога не е в повече Simple Smile
Лъчезара е лесна,нещо светещо и пищящо за радост на мама ooooh!
Иска ми се да купим шейна за двамата от онези дето ги продават на Панорамен път,ако сте минавали от там ги знаете(но това няма да се отрази добре на бюджета)

Дайте идея за ново Коледно заглавие(че не съм по тази част)

# 174
Ау, какво съм предизвикала тук и то при положение, че дори се замислях дали ще успея да заведа децата
...............
bifana, ако все още следиш темата ни, съжалявам, че се е получил такъв негативен тон. Наистина не познавам нито организаторите, нито нищо, просто написах първото си впечатление от прочетеното и толкоз.
Взимала съм участие в доста от благотворителните събития тук и с удоволствие бих се включила и в това, а думите ми ги приемете като градивна критика и догодина живот и здраве дано по-голяма част да е за благотворителност, може пък наистина и артисти и други да приемат да работят безплатно за каузата.... всъщност това ми беше мисълта, а не че се присвояват или нещо от сорта, но зле съм го написала явно..........още веднъж съжалявам Simple Smile))

slan4ogled и Klemy вие от 16 или 18 часа ще водите децата, ако ходите........ аз още не съм сигурна дали ще сме в София, скоро ще стане ясно и ако сме тук, ще сме на бебешкото от 16, заради Гери и ще съм и с двете деца Simple Smile

Подаръците у дома за сега се очертават: бебе-пони и живо зайче, Гери не си е казала какво иска, но ако Руми ще е с пони и за нея ще повторя, че да не се карат. В момента проучвам как се гледа декоративно зайче, в каква клетка и т.н...... то ще се напълни къщата с животни, видяло се е :-

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 14:47 от Style

# 175
  • София
При нас папагалите ще са за РД
Но тези дни бяхме в едни приятели и те имат хамстер,та Светльо пожела и него и ще видим дали и ние няма да разширим домашните любимци с още два вида Simple Smile

# 176
  • София
Тук съм, ама покрай нас нищо интересно /с децата/.
Аз, ако ходим, ще ги водя на първото парти, за малките, заради малкия член на семейството.
Подаръци още е рано да обсъждаме, нито знам как ще сме финансово точно преди празниците, нито какво ще поискат в последния момент. Пък и малкия има РД точно преди Коледа, та ще видим.

# 177
аз мислех да идем на това тържество, но.......ще трябва да се сондира окото на бебето, непрекъснато прави гнойни инфекции и вече нямам избор. та така ще видим дали ще успеем да се включим и ще пиша.

# 178
  • София
И ние сме за първото парти!
Анайс къде ще сондират очето на Орлин и Лъчезара беше със запушен слъзен канал,но се оправи малко преди часа за сондиране,та доста попрочетох по въпроса,ако мога да помогна с нещо Simple Smile
Вие масажи правите ли?

# 179
Мила, Дени страшно ти хареса цветето, дето бърше ноове, не ми дава да мръдна, за следи твоите постинги Joy

Пък идеи за подаръци имам доста, даже не знам колко са вече, искам да й купя дърво за шиене, в темата за дървените играчки, на Пумпелина е:). Транформер,иначе казано робот, превръщащ се в самолет, една кола, която се преобръща във всички посоки, с дистанционно, а тя иска: баскетболен кош с топка, много голям войник с пушка да пълзи, малки кукли момиченца/ Въобще, момчешка Коледа ще е у нас Mr. Green

Миналата година малко и "помогнах" да иска голяма ходеща кукла, но не я погледна, а пистата с коли, която беше поръчана на баба й, обра овациите Laughing

Дървото ми е фаворит:

Общи условия

Активация на акаунт