сега ще капем капки 1 седмица и веднага на сондаж докато не се е появила следващата инфекция. водя го при Топов, който сега се премести в Токуда, та там ще го сондират. ако имаш някакво инфо кажи моля те,кой лекар е добър. аз все си мисля че на фона в мизерията в МА където ми и заразиха бебето, Токуда е за предпочитане, а и Топов работеше преди в МА в детската очна клиника. И ема имаше запушен слъзен канал и след първоначалната инфекция в родилното !!! не е имала повече. Канала се отпуши явно. И само да ви кажа ако ви се наложи детски очен лекар. Тези в МА са си направили график с часове и чакаш по 1-2 седмици, представятели си??? казах им че бебето ми е с гной в окото и ужасна инфекция и благоволиха да ми дадат час за петък другиден
та звъннах на Топов, почнах с капките и после веднага ще искам сондаж да се оправя. Имаш ли идея упойката под каква форма е- през вена ли са вкарва или е някакъв газ или какво?
Ние писахме писмо до дядо Коледа и то почва така - "С много голям смисъл искам следните подаръци............
". та иска бонбони завързани с връзка
, конструктор на Лего с малки части, голяма количка за кукли и ученическа чанта-куфар с дръжка за возене