ФЕВРУАРските деца чакат Коледните чудеса!

• 16 856
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дайте поредложение за заглавие на темата и ще го сменя веднага...
"Февруарските деца чакат Коледните чудеса"
Peace smile3501

# 196
  • Sofia
 Peace smile3501
[/quote]
 bowuu

# 197
Браво! И на мен много ми харесва заглавието на темичката ни!

Да се похваля аз, че вчера бях в НДК на Произведено в БГ. На Елена купих рокличка с две блузки и комплект герданче и гривничка. То беше луда радост като се прибра от детската. А на всичкото отгоре съм улучила и момента, че утре ще ги снимат за новогодишния календар, та ще се накиприм. Днес имат театър-"Полицай в гората"...дали ще й хареса....?!
Не знам при вас как е, но при нас е голяма суета-Елена сама си избира дрехи, иска да правим прически, а днес дори пожела баща й да я лакира... Като я заведохме в детската градина в пълния й блясък, пък ревна за мен...Гушкаме се-реве, обяснявам й-пак реве... И така с рев се разделихме....сега ми е едно криво...

# 198
Тези дни спя - не ми обръщайте внимание.
Видях дървото. На Марти подаръка ще бъде детски компютър - тя си ги хареса в Джъмбо.
Само за момента и тези джунджурии не знам какво правят  Blush.

# 199
  • София
Гале какъв компютър сте харесали,на какъв език е,с какви функции?
Аз гледах някакъв за 150лв в Метро,но мисля,че не си заслужава,защото когато започне да разбира от функциите му ще е достатъчно голям за да седи на лаптопа.И тези дни харесах някаквъ на Барт за 57лв на БГ има азбуката,цифрите,някакви игри и музика
Нека майките които имат опит с подобна техника да споделят опит(Клеми ти си....)

# 200
слънчоглед писах ти на лични вчера, що така не ми отговаряш нищо  newsm78

Ема седи на моя лаптоп от бебе. Вече има три години и половина пред компа  Crazy Там си зяпа филми, играе, учи английски и френски думи, рисува, сглабя пъзели и т.н. Още не го е осветкала  Grinning Всъщност много е напреднала почти сама работи с файловата система ама след толкоз години нормално е.

# 201
Гале какъв компютър сте харесали,на какъв език е,с какви функции?
Ние гледахме в Джъмбо - имаха май 3 варианта. Най евтиния беше 49 лв мисля, с 24 функции и 2 езика.
Пишеше, че е за деца от 3 до 6 години. За съжаление не разбрах какви са езиците.
Имаше и някакви за по 89.

# 202
И у нас момичетата са си на компютъра от малки (на моя), а от скоро и техен си,при това настолен, просто е сложен на детска масичка и е с детски XP, иначе си е съвсем нормален компютър..........е, най-стария в семейството, но толкова им стига за филмчета, образователни игри и оцветяване.

Аз издъних работата за дядо Коледа и сега остновният подарък е вече факт - добре, че още не сме написали писмото с исканията.....
Изкуших се да взема, при това две малки мъжки декоративни бели зайчета със сини очи - невероятни сладурчета. Белчо и Сивчо, като вторият има сиво петно около едното око и около дупето, а опашчицата му е по-тъмно сива. Белчо си е чисто бял.
Момичетата направо се преобразиха, особено Румена. Вече нямам проблеми със сутришното й събуждане за детска градина - просто и пускам зайчетата и тя става с усмивка. От вратата е при тях, храни ги, помага ми да ги прибираме и вадим за разходка, но и се налага много много да ги пазя, особено от Гери, която доста жестокичко ги мачка.
Вторият подарък също няма да е от Дядо Коледа, тъй като утре отиваме да го вземем и смятам веднага да влезне в употреба - кънки за лед.........
Иначе до сега съм взела едно бебе Пони и уголемих един конструктор с по-големият му вариант - имахме 45 части, а сега още 90 по-интересни. Между другото ще го потърся в нета да ви го покажа, тъй като е една от най-сполучливите ни играчки - едни улейчета, които се сглабят с разни спирали, колела и пр. и накрая се пускат топчета по тях. И двете ми дъщери го обожават ........

Май се събуди някоя.......ох, да, до скоро

# 203
И у нас момичетата са си на компютъра от малки (на моя), а от скоро и техен си,при това настолен, просто е сложен на детска масичка и е с детски XP, иначе си е съвсем нормален компютър..........е, най-стария в семейството, но толкова им стига за филмчета, образователни игри и оцветяване.

Аз издъних работата за дядо Коледа и сега остновният подарък е вече факт - добре, че още не сме написали писмото с исканията.....
Изкуших се да взема, при това две малки мъжки декоративни бели зайчета със сини очи - невероятни сладурчета. Белчо и Сивчо, като вторият има сиво петно около едното око и около дупето, а опашчицата му е по-тъмно сива. Белчо си е чисто бял.
Момичетата направо се преобразиха, особено Румена. Вече нямам проблеми със сутришното й събуждане за детска градина - просто и пускам зайчетата и тя става с усмивка. От вратата е при тях, храни ги, помага ми да ги прибираме и вадим за разходка, но и се налага много много да ги пазя, особено от Гери, която доста жестокичко ги мачка.
Вторият подарък също няма да е от Дядо Коледа, тъй като утре отиваме да го вземем и смятам веднага да влезне в употреба - кънки за лед.........
Иначе до сега съм взела едно бебе Пони и уголемих един конструктор с по-големият му вариант - имахме 45 части, а сега още 90 по-интересни. Между другото ще го потърся в нета да ви го покажа, тъй като е една от най-сполучливите ни играчки - едни улейчета, които се сглабят с разни спирали, колела и пр. и накрая се пускат топчета по тях. И двете ми дъщери го обожават ........

Май се събуди някоя.......ох, да, до скоро

Стайл
, бързо пускай конструктора и линк към него, че на Дени това и е страстта, и пъзелите и такива пипкави играчки /нанизва едни неща за герданчета, мозайки.../. Аз гледам да не зяпа много филмчета и не съм я запалила по игри на копма, че както знаете сме с очилца, и гледам да не се товари допълнително Peace

Стайл
, също кажи откъде е купен и цена, май се сещам, виждала съм такива в Хиполенд, права ли съм newsm78

# 204
  • София
И ние сме на вълна пъзели.  Laughing
Стайл, дай линк към този конструктор, че звучи много интересно.
Аз купих от играчките за шиене, мече, облича се с дрешки посредством шиене, ще го подарим за Никулден. Даже съм го оставила в офиса, че иначе ще се изкуша да го дам.

# 205
Именно от Хиполенд, нали ми е под носа Simple Smile, но на техният сайт не го открих.

Тук има този, който й подарихме за рождения ден - петата снимка от зад-напред е на кутията, а последните две са на сглобени:
http://www.felyx-toys.com/show-partner-details.html?partner=31

А новият е още по-интересен, но нещо не мога да гонамеря, има го на един чужда сайт, нещо от сорта е:
http://plexyo.com/27-165795011-B000PQTL9U-Quercetti_Marble_Run_Vortex.html

То на Quercetti играчките са супер по моя вкус, а и на дъщерите ми (де да бяха и дървени Simple Smile).
На този сайт аз мога да си изгубя ума.............за хората със слаби сърца да не гледат, толкова прекрасни играчки има

Нашият конструктор го имат с моторче с асансьор Simple Smile))))))))))), е така Гери има работа да слага топчетата
Quercetti Marble Run with Motorized Elevator

# 206
А, цените - малкият беше 18, когато го купих, сега беше 22, а големият 33 или не помня точно, но със сигурност си струва да вземете направо големия, да не говорим, че има по 100 и нагоре части в каталога на Quercetti, но не съм ги виждала в Б-я

# 207
Stajl,поръчвала ли си от втория сайт, как става....Супер са.....

# 208
Звънях на мобилния, има ги и в София прес, утре сутрин отивам и ще докладвам;)

# 209
  • Sofia
А, цените - малкият беше 18, когато го купих, сега беше 22, а големият 33 или не помня точно, но със сигурност си струва да вземете направо големия, да не говорим, че има по 100 и нагоре части в каталога на Quercetti, но не съм ги виждала в Б-я
18.... какво?-лв., евро, долара?

На тази фирма конструктори съм виждала в Хепиленд, имаме една мозайка.
Влади сега много хареса това, кето Стайл е показала и веднага го заяви за Коледа  Laughing
Казала съм му да редуцира подаръците,че дядо му Коледа ще се охарчи бая  Mr. Green и сега мисли  какво да отпадне newsm78
"Ограничил" се е до влакче Томи, състезателна кола за каране, къща и батут ooooh!
Скромен е моят Crazy

Общи условия

Активация на акаунт