ФЕВРУАРските деца чакат Коледните чудеса!

• 16 861
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
слънчоглед как да му се невиди се разбра че се е отпушил малко преди сондирането??? аз направо нямам избор. от родилното до сега непрекъснато прави гнойни инфекции на едното око, грухти като прасе. водих го при най добрия уши, нос , гърло и той каза че проблема е в окото, в канала. окото сълзи и всеки месец загноясва, колко капки капахме и сег апак. снощи се подуха клепачите все едно някой го е пребил  ooooh! сега ще капем капки 1 седмица и веднага на сондаж докато не се е появила следващата инфекция. водя го при Топов, който сега се премести в Токуда, та там ще го сондират. ако имаш някакво инфо кажи моля те,кой лекар е добър. аз все си мисля че на фона в мизерията в МА където ми и заразиха бебето, Токуда е за предпочитане, а и Топов работеше преди в МА в детската очна клиника. И ема имаше запушен слъзен канал и след първоначалната инфекция в родилното !!! не е имала повече. Канала се отпуши явно. И само да ви кажа ако ви се наложи детски очен лекар. Тези в МА са си направили график с часове и чакаш по 1-2 седмици, представятели си??? казах им че бебето ми е с гной в окото и ужасна инфекция и благоволиха да ми дадат час за петък другиден  #2gunfire та звъннах на Топов, почнах с капките и после веднага ще искам сондаж да се оправя.
Имаш ли идея упойката под каква форма е- през вена ли са вкарва или е някакъв газ или какво?

# 181
да ви кажа за подаръците на Ема  Joy Ние писахме писмо до дядо Коледа и то почва така - "С много голям смисъл искам следните подаръци............  Joy  hahaha ". та иска бонбони завързани с връзка  Grinning , конструктор на Лего с малки части, голяма количка за кукли и ученическа чанта-куфар с дръжка за возене  Crazy

# 182
  • София
Лъчезара беше със запушен слъзен канал до 6месечна,всяка вечер баща и и правеше масажи,защото моя очен лекар от МА каза,че със капки само се подтиска временно проблема и после пак се появява.Та по време на масажите баща и забелязва че при каналчето има нещо като топченце което той упорито масажира.Бяхме на Боровец с притятелско семейство,тяхното дете колкото Лъчи и със същия проблем.Там има се възпалиха много очетата и Жоро започна да прави непрекъснати масажи и в един момент той каза "топчето изчезна" очето спря да сълзи и когато отидохме при Топов в Токуда на уговорения предварително час,той каза че окото е добре!
За упокйата знам,че е газ за 10-15мин.Стандартна процедура,но в много случай се налага повторно сондиране:(При най-малки бебета процента на повторното сондиране е много малък,наще вече са по-големи и процента разбира се се увеличава.Над годинка при повече от половината деца се налага повторно сондиране.
Пожелавам ви успех!Избрали сте правилния вариант,защото и вие и детето ще си починете след това:)

Мими радвам се,че цветето ми се харесва на Дени,да я целунеш от мен!

# 183
нямаме топче. масажи правя от окото до ноздрата и нищо. трябва да се сондира ако ще и два пъти да е, не може вече така с тази гной и вечни капки. а и тези секрети ги гълта, явно се стичат в носа отзад и устата. в петък му се обаждам да го питам кога да го водя в токуда при него там и да се насрочва час и дата и това е, че спрем ли капките пак същото ще стане.

# 184
Небесна, дървота за шиене наистина е много добра идея. Моите девойки имат такова сиренце за шиене/почти 2 пъти по-малко е/ и много се забавляват с него. Само, че не можах да намеря тази тема на Пумпелина. Кажи моля те къде се продават тези играчки. Нашата е подарък и мисля че е купувана от Джъмбо, но там май не съм виждала подобни.

# 185
Дървото за шиене и на мен много ми хареса, но го няма на сайта на Пупмелина. Ако някой знае къде може да се намери, да казва Simple Smile

# 186
Само аз ли нямам идея що е то дърво за шиене Sad

# 187
  • София
Мими е дала снимка.
Аз също много го харесах, само ако кажете къде се продава, ще съм ужасно благодарна! Laughing

# 188
  • София
Гале лентичката ти не е вярна
Клеми какво значи надписа под ника ти?

# 189
Здравейте малки и големи!  Hug

Да и аз съм вече на вълна д аизбирам подаръци, въпреки че все още не ми е коледно....
Мими, много е интересно това дърво за шиене-предполагам, че е от малкия ЦУМ-там още не съм проверила за играчки иначе магазините около нас ги обходих.
Вчера взех една игра от поредицата Креативни игри-декориране на поздравителни картички-съдържа около 20 части, 3 картички, писалка, лепило- мога да го снимам, ако някой се интересува. А днес взех едно пони с пръстенчета от пеперуди и вълшебна пръчица, че много сме се запалили по тези понита....

Анайс, дано скоро да се оправите и да нямате усложнения!
Тони, много се зарадвах на снимките и видях и децата колко много са пораснали.

# 190
Мила, не е ли време да сменим заглавието на темата ни-вече трябва д асе връщаме от море, пък говорим и за Коледа....

# 191
Мерси Мила. Явно съм бляла като съм си я правила Simple Smile.
Това което е написала Клеми аз си го интерпретирам така : Не си прави някой човек приоритет, ако за него си само възможност.

Клеми, на мен не ми се показва снимката на дървото.

# 192
Момичета, ей го дървото на Пумпелина, но е по - различно от това на снимката newsm78

Ще пусна ЛС на момичето, чието е детето на снимката, че луднах по това дърво Crazy

http://pumpelina.eu/pdfs/catalog2008%203.pdf

А това сиренце и аз много го харесвам, сигурно ще го взема от Данет:

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_229_244&products_id=4451

# 193
  • София
Гале аз имах предвид това което пише под "Клеми" Simple Smile

Дайте поредложение за заглавие на темата и ще го сменя веднага...

# 194
  • Sofia
Дайте поредложение за заглавие на темата и ще го сменя веднага...
"Февруарските деца чакат Коледните чудеса"

Общи условия

Активация на акаунт