ФЕВРУАРските деца чакат Коледните чудеса!

• 16 855
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Стайл, заразителен е ентусиазмът ти! Браво,че имаш сили за всички!
Сигурна съм,че при вас е весело!  Laughing

# 211
  • София

Честит първи сняг момичета!

Анайс как е Орлин мина ли сондирането?

# 212
  • gr.Vraca
Zdraveite,na vsi4ki maiki/badeshti/,moiata dashteria sashto e fevroarsko bebe.Tia se kazva Denica,na 3g.9m.,obi4a igrite,zabavleniata,razhodkite,tanci i mnogo drugi neshta,no kakto se kazva v temata tq mnogo obi4a Koleda.Postoqnno razpitva za kolednite praznici,dqdo Koleda,snejniq 4ovek,snejinkite i t.n.KOLEDATA e edin prekrasen praznik za vsi4ki hora,no nai ve4e za decata.

# 213
Здравей, Еленка!Добре дошла!   bouquet

Честит първи сняг на всички!
Вече излизахме навън, но Елена толкава се страхува от снега, че....не знам как ще я караме- явно е забравила, че миналата година пак имаше сняг....и пак се страхуваше. По-скоро й е неприятно като вали или духа в нея, но мама не може да спре снега....

Като гледам колко много сте изписали и Тони какви хубави линкчета е пратила....май пак ще обикалям из магазините....
Поздрави и до скоро

# 214
здравейте и честит първи сняг и от мен и дани Laughing
Не съм се разписвала отдавна, но ви чета когато мога:)
Тъкомо се чудех как съм изпуснала цяла тема до 11 страница и видях че само името сте сменили:)
От море към дядо коледа   Joy
А аз изобщо още не съм стигнала до идеята за подаръци... ужас:) но поне ме подсетихте и ще крада идеи:)
Опитвам се да го ограничавам дани и с телевизора и с компа... не че успявам много... ама ще изчакам поне до догодина за детско ПС Confused
Мислих утре да ходим на куклен театър, но нашия татко е в командировка и не намерих съмишленици и май няма да стане. Ако някой иска да годи,  да драсне:)
и да се похваля:) и кумата ми и кумицата ми чакат бебе и аз съм безкрайно щастлива:) ще ставам двойна леля:)
лека и спокойна вечер:)

# 215
Хоп, и аз тука, здравейте  Hug

Бетица, отдавна не сме чували новини от теб  Hug Ние ходим на куклен театър всяка събота от 12.00 ч...е, пропуснахме вчера, че не съм се оборудвала със зимни гуми  Tired
Еленка, добре дошла  Heart Eyes

Ние сме на тема подаръци отдавна, зачертаваме дните от календара до Коледа  Party Още сме на тема "принцеси" и Яна е поръчала принцесите от диамантения дворец и тяхната каляска, та ще ходя да ги търся в Джъмбо. Харесах и едни пръстени за оцветяване от Бонжур и тях мисля да взема. За Коледа сме в къщи, а за Нова Година отпрашваме на ски с приятели и без деца  Wink

# 216
Simple Smile прекрасен ден:) страхотна истинска зимна  приказна неделя:) слънце, сняг и синьо небе:)
Пола, как си:) не отидохме на театър, за което ми е малко гузно, з-тото от 3 седмици се каня да го заведа и все нещо става. Но цяла сутрин бяхме в южния парк и играхме много:) направо ми е мъчно, че утре е понделник.
Днес Сашковците и Сашките:) (свекърва ми е Сашка, а племеника ми Александър) имат имен ден,  та в къщи празнуваме и ядем торта Grinning
Сега и таткото ни да се върне... и ще е всичко наред:)
И ние мислим на връх нова година да сне без дани, но ще сме тихи и кротки... За съжаление имам доста проблеми в работата и сме във финасова криза #Cussing out за ради моята съдружничка... Tired та ще ходим сигурно на вилата на наши приятели, на домашно вино и мръвки.
Но да сме кротки за нова година има и друга причина, слава богу много по хубава:) на Никулден сме във Виена за 3 дни:) а после на 13-16.12 сме в Лондон, на концерт на "Pouges i "James" Joy

# 217
момичета много ви се радвам като ви чета   bouquet ние ще сме си в къщи и за Коледа и за НГ , но после може на ски да идем някъде - аз много харесвам Пампорово, защото е слънчево и имаме приятели там. чудим се за Ема да я взимаме ли с нас.
да ви кажа за сондажа. нищо не стана. бяхме на изследвания в болницата и явно децата са прихванали някакъв вирус. точно вечерта преди сондажа ема започна да повръща, на сутринта и бебето вдигнаха 39-40 градуса, разтройство ни са яли ни са пили, незнам що за вирус беше. направо откачихме, сондажа пропадна и сега окото е пак гноясало а бебето се тъпче от днес и със Зинат  ooooh! утре ще взъня на очния да питам какво да правим. но явно че докато не се излекува сондаж няма да има.
иначе днес мръднахме до Бриколаж и купихме страхотни неща за украса - аз нали си падам по натуралните неща, та взехме натурална украса  Grinning един лос, един венец и една сърничка  Grinning

# 218
  • София
Вижте момичет апроменили са малко правилата във  форума и вече сме на 15стр
Дойде време за нова тема
Дайте идеи за заглавие,или пък някой направо може да я пусне!

# 219
Предожение:
1. Февруарските деца кичат коледна елха
2. Февруарчетата малки лудеят по ледени пързалки /което вече не е много актуално, след като снегът се стопи/

# 220
  • София
Аз само да вметна, че вече сме 15-та страница, но по новите правила, отчетните се заключват на 20-та станица - т.е. няма нужда да се бърза  Peace
Това за сега, че умирам от глад - повече по-късничко Simple Smile)

# 221
гърли да не ви е лепнал и вас ужасния вирус ? никакви не пишете, а аз чак сега мога да седна н акомпа. натръшкахме се всички барабар с бебето, страшно разтройство, как не се обезводни съвсем незнам. аз свалих 4 кила, Ема 3 , бебето поне 2. добре че бяхме въз дебели, че иначе болница не ни мърдаше. оказа се че всички в нашия вход са с този вирус, че и в съседния вход. явно някаква инфекця направо има тука. хубавото е че вече нямам корем  Grinning ама то след като за 10 часа съм ходила около 20 пъти до оновато място ...  Crazy та пазете се и по малко обществени прояви. днес имахме билети за балет и го изпускаме че и бабите се тръшнаха и така. дано седмицата е била по добра при вас  Heart Eyes

# 222
И ние сме от натръшканите Sad
Аз съм с гнойна ангина, а Яна с варицела. Много е гадна тази шарка, сърбежи от пъпки има и в дупето. Но поне да я изкара като малка.

# 223
Ужас, болно време, ние преди 2 седмици така се натръшкахме всчики, ама явно не толкова зле, з-тото не съм отслабнала нито грам Rolling Eyes
слава богу сега дани е здрав и си ходи на детска градина.
преди време някой беше писал за детските лаптопи - този, най-ефтиния вариант за 59 лв. май беше, заслужава ли си? някой има ли наблюдения?

# 224
  • Sofia
Пожелавам на всички много здрава и готина седмица!
Що така сте болни, да оздравявате, ей!
Аз бях пак със синузит преди седмица, но се излекувах с бабини илачи,че ми писна от силни лекарства Crossing Arms
Влади изкара гнойна ангина преди 2 седмици и сега е на градина, надявам се поне за няколко седмици, обаче всяка сутрин се пазари какво да яде там и т.н.
Аз съм на работа от 10 до 14 ч.
Пола, смени ли лекарката?
Аз тия дни ще я свърша тая работа
Тия дни смятам да напазарувам коледните подаръци на Влади,че не ми се бута в навалицата по-натам.
А, и ще украсяваме вкъщи, моят е голям мераклия Joy

Общи условия

Активация на акаунт