ФЕВРУАРските деца чакат Коледните чудеса!

• 16 846
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
O, Anajs, стискаме палци Hug

# 256
бебето върви към подобрение. явно е практика да изкарват акълите на хората  #2gunfire

момичета вие как празнувахте рождените дни на първите и навторите си деца /за тези които имат две / ? Орлин скоро ще има РД а се очертава никой да не дойде имам предвид от бабите, лелите, племениците ни и т.н. решихме да не каним други хора и деца, нали чакаме за друго сондиране наслъзния канал. та се очертава да сме само 4-мата и ми е малко смотано, че все нашите деца са прецакани по различни обстоятелства и предпочитания. не че няма да ни е весело, ще има и торта и подаръци и музика и танци, но някакси си представях нещата по така, че ще имам време да си направя косата или да излеза да си купя рокля или пола че нямам ни една, или бабите данаправят нещо кекс или сладки абе какво да е , а все не става така  Thinking я кажете как беше при вас  Grinning

# 257
Анайс, Честита ти племеница! Да е жива и здрава  и скоро  да ги изпишат и всичко да е ОК!!!

Анайс и четиримата пак добре ще си прекарате-важното е да сте здрави, а може да го отбележите по-шумно малко по- късно, но пак по този повод. Първият рожден ден на Елена празнувахме три дни/не ми се смейте, но така се случи/. Поканихме близките-баби,дядовци-по възрастната рода, на следващия ден-по-младата рода и на третия ден - приятели с деца. Не мога да ти опиша какви приготовления бяха...маси, що народ влезе и излезе...  абе като се замисля по-добре си бяхме само с най-близките и това е. На следващата година бяхме решили да празнуваме в детски център, но се заформи една грипна епидемия, та пак вкъщи, и то с две-три деца...но пък весело. И хеле тази година ми се сбъдна мечтата з адет.център-наистина хубаво беше, всичко ного добре организирано и си спестяваш сервиарнето и отсервирането на масите... най-вече.
Много дълго стана, но ... за да успокоиш, че по-важно д асте здрави. Пожелавам го на теб и  на всички!!!

# 258
  • София
Анайс и неи живот и здраве рождения ден на Лъчезара ще го празнуваме в семейна обстановка.
А Светльо ще отпразнува в детски клуб,даже в петък ще ходим да запазваме.

# 259
момичета минавам да ви черпя по едно  парче торта newsm38   Grinning за бебето и за нашия тати. днес имат рожден ден да са ми живи и здрави. а мама нали се е хванала на работа на 2 места, цял ден тичам и чак сега се завърнах в къщи. добре че татито ни си взе отпуска за днес. утре ще кача снимки да видите колко см епораснали Simple Smile

# 260
Anaise, да са ти  живи и здрави рожденниците!   bouquet
Таткото да те слуша, а малкия Орлин да расте и порасте голям, колкото татко си  Hug

Благодаря за тортичката-много хубава беше, дай рецепта Simple Smile  Нали ти я прави chef

Мила, много рано ще правите резервацията за рож.ден-вярно, че през февруари сме много...И да попитам аз къде сте намислили?

Стайл, снимките са супер! И дечицата са пораснали много!Гери много приличи на Руми, доколкото аз я помня на тази възраст. Поздрави и целувки от нас с Елена

# 261
  • София
Анайс честити ти рожденници да са живи и здрави  двамата и много да те слушат!

Веселка сега ще резервираме защото покрай празниците ще се замотаем и после месец по рано може и да не хванем места Simple Smile

Бяхаме харесали Двете феи,те пък вече не работят.За първи път чувам за клуб който е затворил....много странно
Сега може би ще се ориентираме към Патетата в Лозенец или нещо в Борово...

# 262
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ.

Мила, в Борово има едно чисто ново доста голямо клубче - "Пчеличката Мая". До училището е.
А току що ми хрумна, че може да запазим 2 последователни часа за Свет и за Марти и да стане по-дълго парти Simple Smile.

# 263
  • София
Гале идеята ти е страхотна,но как ще кажем на половината гости на първото пари да си тръгват а половината да останат че почва второ парти Simple Smile
Ще проуча новото клубче,иначе май сме се насочили към Островът на съкровищата.

Утре ще ходим на 3Д в МОЛ-а на Дядо коледа и снежния човек.Ако иска някой може да се присъедини.  bouquet

# 264
За първия празнуващ няма да е особено удобно  Rolling Eyes. Както и да е - изкуших се от идеята за 4- часово парти.

# 265
  • София
И мен ме блазни,но май няма да стане Sad

# 266
Анайс, честити ти рожденници на патерица!!!

Да сати здрави, много любов и щастие ти пожелавам newsm51

МОмичета, утре с Галето и Марти, Мила и Светул, както и ние с Дени сме на кино от 13:10 в Мола на филмчето за Дядо коледа и снежня човек.

Ние ще сме 1/2 час предварително там, че трябвада купя билетите, иначе не пазят резервацията, така че, който иска да се присъединява, време и места ще има;)

# 267
  • София
Анайс, честити ти рожденници, много да те слушат и да те ухажват и двамата Simple Smile
Хей, момичета, от кога сте се замислили за рожденните дни, ние не сме правили никакви планове, а сме първи на редичката Simple Smile)
Небесна,(а и другите, които ще ходят до мол-а) да не пропуснете коледния пазар Wink ще Ви цитирам и точните места, че да не го търсите много Simple Smile
Цитат
В МОЛ- БАЗАРА ЩЕ БЪДЕ РАЗПОЛОЖЕН НА СЛЕДНИТЕ МЕСТА
1. НА ВХОДА ОТ КЪМ СТАМБОЛИЙСКИ, ПРИ ПЪРВАТА КОЛОНА, ДО ЩАНДА ЗА ОПАКОВАНЕ НА ПОДАРЪЦИ
2. ПРИ ВХОДА НА КИНОТО, ДО ЕСКАЛАТОРИТЕ

# 268
Само искам да споделя, че с Мила и Галя прекарахме страхотен ден, децата много се забавляваха, освен киното имаше Дядо Коледа , Снежанка и други маскирани:) Аз срещнах приятелка от детинството, Опитахме се да пообиколим магазините с опашка от три деца, страхотно си изкарах, отдавна не се бях чувствала толкова добре Laughing Задължително трябва да повторим Sunglasses

# 269
много благодаря за пожеланията на всички ви   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт