ФЕВРУАРските деца чакат Коледните чудеса!

• 16 848
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
и аз шофирам ама само с татито за сега Simple Smile та май не съм за хвалене. воза и децата ама пак с него, сама нещо несмея голяма съм лигла.
сега зяпам из кулинарния форум и да знаете какви неща се правят там !
иваничка браво !

# 241
 Ооо, честито, Гале, значи и кола вече имаш, и не черпиш, а Mr. Green Hug

# 242
Мими, това е защото офиса ми е далеч от теб Simple Smile.

# 243
  • София
Гале да взема Свет от градина и да минем да ни почерпиш(ние сме ти близо) Wink
Аз децата няма да хваля,не смятат,не четат,едното дори не говори,а другото неможе да каже още "Р"
ама все дано научат,но за сметка на това АЗ карам кола сама ,с децата ,с бабата, с който падне
А тези дни дори ме е обхванал ентусиазъм и на английски ходя-абе развивам се така да се каже Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 10:11 от slan4ogled

# 244
Eee, Мила, ти ме разби, много ентусиазирана си:) Браво Hug

# 245
навънка е едно чудесно време, само дето не е за декември много подходящо Simple Smile излизам с децата за по час два както дойде. само бебето да порасне още малко и от лятото няма да се спрем да хойкаме. мъжа ми вика крайно време е да караш колата без мен, та ща не ща сядам и това е. вече съм сам сама с децата. имах планове за работа, за други неща, но изостанаха. сега имам 2 почасови работи дано в бъдеще потръгне нещо с тях, но не е ясно кога е това бъдеще. няма изобщо на кой да разчитам и кой да гледа децата. въпреки това направих и още нещо - забраних на бабите да идват повече  в къщи. не издържах повече. сега си установявам нов режим, всичко сама си правя, а уикенда и татито се включва. така ще е занапред. изтощих се да вярвам как уж ще помогнат а в моменти дори когато децата бяха болни ми казаха че няма да дойдат. същото и за работата - уж можех д аразчитам ама е било само на думи. та КРАЙ !
ние в събота сме на балет вкупом ако има желаещи да заповядат  Hug

# 246
Мила, вие хубаво ще минете ама аз се прибирам към 7.30 - 8.
Ако искаш може да минете уикенда и дребните да се наиграят.

# 247
имам си племенница 3.600 и 52 см. казва се Стефания . много се вълнувам  Grinning

# 248
  • Sofia
имам си племенница 3.600 и 52 см. казва се Стефания . много се вълнувам  Grinning
Честито! Да ви е жива и здрава!

# 249
мерси Гена, дано е така. бебето обаче е в неонатологията, на антибиотик и кислород. имало някаква инфекция и всъщност никаква информация не дават. бебето е стояло 17-18 часа с изтекли води преди да се роди и явно се е инфектирало, а може и да се е позадушило. майка му незнам защо избра Шейново и уж си платиха, а какво стана, да не говорим че са я сложили и в най гадната и неремонтирана стая, защото всички други били заети. сега чакаме някаква хубава новина вече ама е неделя и няма никой да ти каже нещо. дано бебето се оправи бързо де и да ги изписват.

# 250
Анайс, честита радост. Стискам палци бебчето бързо да се оправи и всичко да е наред Hug

А Шейново май си беше добра болница, с добри специалисти, не знам как са го допуснали ooooh!

# 251
  • София
Анайс честита радост,дано с бебка всичко бързо се нормализира.
А за болниците какво да кажа във всяка може да се случи,гаранция че всичко ще е наред няма дори и всичките пари на земята да дадеш ,дори и при най-големите светила...

# 252
Eй, браво, момичта Simple Smile
Какви генийчета си имаме и какви развиващи се майки Simple Smile

Анайс, стискам палци бързо да се възстанови новороденото момиченце и само радост да ви носи ...... А в Шейново наистина неонатологията е на добро ниво.

Изобщо няма да си хваля гарджето, може да казва Р отдавна, затова пък все още има нужда от преводач. Физически се развива отлично, пъзелите и разни там неща също й се отдават, да не говорим за белите, там е неотразима, но с броене, говоре.......не ми се говори - продължаваме да се забавляваме на смешните й изречения и обърканите "Утре бешех на ....."

Качих много снимки от октомври и ноември: http://smilestyle.multiply.com/photos/album/20/20

Както и няколко от вчерашните ни преживявания на Ариана: http://smilestyle.multiply.com/photos/album/21

# 253
Anaise, а щях да те пита в Операта пускат ли те с бебето или водиш само Ема, че аз взех билети за Лешникотрошачката, но на касата ми заявиха, че може да имам проблеми с влизането с Гергана, но няма как да я оставим миличката да не гледа балета.........

# 254
момичета благодаря ви много за пожеланията, но стискайте палци, защото освен тези проблеми, които изброих, се оказа , че бебето има и проблем със сърцето. явно е сериозен защото като махнат апарата за кислород и му се влошават показателите. явно трябва детски кардиолог да го прегледа и да каже какво му има. имало шум н асърцето ама то шум имат милиони. явно е нещо друго и засега не е ясно какво. изобщо само притеснения, а горките родители незнам. дано всичко се оправи  Praynig

стайл за операта с бебето незнам как ще те пуснат, особено на лешникотрошачката която е в голямата зала. намери кой да го гледа. ние оставяме бебето при някоя баба, а като не можем пропускаме и подаряваме билетите. бяхме на Вълшебната флейта уикенда и ни вкараха да видим сцената  на операта, декорите и да погледнем как се вижда обновения салон н аоперата. беше много интересно за децата  а и за нас. една от певиците пя направо прекрасно, страхотен глас има !

Общи условия

Активация на акаунт