Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 151
  • 828
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,и от мен за Варна мога да ви препоръчам една фирма много коректна и на сравнително ниски цени и бързо изпълнение Ето и номерата 089/9974853;089/4676032 ;Радо и Стефан
Коя е Фирмата ? Може би това са читави мебелисти ?
Опитът ми относно "гардероб"-перфекто изпълнение,
относно парметри-ДА !(1460 лв - h 200Xd 215/с перфектен механизъм(100лв с ДДС) /
Но изявявайки се като служители
на Фирма/обещана фактура по ДДС/
,същата не ми беше предоставена !!!
Всички начисляват ДДС,но не издават Фактури по ДДС!

# 151
Здравей pav1,фирмата е Ралес строй ООД коректни са,ако желаеш издават фактури,ако не, не ти го начисляват.Почетател сам им в Fase book,ето я и новата им страница.Дано да сам ти била полезна http://www.facebook.com/pages/rales-stroi/248555809455

# 152
Здравей pav1,фирмата е Ралес строй ООД коректни са,ако желаеш издават фактури,ако не, не ти го начисляват.Почетател сам им в Fase book,ето я и новата им страница.Дано да сам ти била полезна http://www.facebook.com/pages/rales-stroi/248555809455

mal4o2005,
Благодаря ти за информацията/предполагам не само аз/!
 Peace

# 153
Здравейте! Пиша ви по повод ремонта, който ще правя. За първи път ми е:) Ще слагаме нова кухня, а идея си нямам откъде да започна. Искам да е хубава, но да не е безумно скъпа. Мислех да потърся фирма, която да ми я направи по поръчка. Дали може да ми препоръчате някоя?
Много ви благодаря предварително!!! И ви желая страхотна и много слънчева нова седмица Simple Smile

За кой град става въпрос?Мога да помогна за София.Преди време си намерих майстор от този форум.Пазя му координатите,защото и това лято ще имам нужда от него.Много съм доволна и от изработка,и от цена.Ако те интересува пиши ми на лични.Жената,която го препоръчваше я оплюха,че прави реклама и тя изчезна,а много исках да и благодаря.

# 154
Може и да повтарям информация..., но днес случайно намерих това: http://www.blum.com/bg/bg/03/index.php
Беше ми изключително интересно и любопитно!

# 155
  • Пловдив
Аз мога да дам координати на фирма за производство на мебели  по поръчка в Пловдив. Моите впечатления са за нестандартна кухня и секция, но като съм ходила в цеха им съм виждала всякакви мебели, включително за магазини. Гарантирам за качеството и коректността  Peace
Аз не съм искала фактура - не ми е била необходима, така че за това не мога дам информация. Ако някой се интересува мога дам телефон и адрес на ЛС, а снимки мога да ви пратя на мейл Laughing

# 156
Здравейте, ние си взехме плот от технически камък от фирма ЛОРИТА дизайн студио www.loritabg.
Много интересни решения за кухни. Харесаха ми! За фирмата, която изработва моята кухна ще пиша след приключването.

# 157
  • Helsinki / Sofia
Както и в други теми съм писала - супер доволна съм от М&М 2005 - http://www.mim2005.bg/index_home.html

Абсолютно всички мебели са ми поръчани от тях - за качество, визия и цена - нямам думи, просто съм възхитена  Grinning

# 158
Ами да ти кажа не знам. Принципно зависи много от материалите, които искаш. Ако си скалъпиш кухня от скъпи материали, може и доста над 10 хил. да ти излезе. Ако е по-обикновенна, не знам вече минималната цена, но мисля, че може и под тази сума да паднеш. Simple Smile

blackorpheus, здрасти:) ами тя е Г-образна. Общо около 5 м. е дълга. Разни приятели ми казаха, че ще трябва да предвидя поне 10 000 лв., ако искам да е модерна и с хубави уреди Sad Наистина ли такава е нормалната цена?!

# 159
  • София
Здравейте, ние си поръчахме кухня от - мебели Готев. Тук можете да видите снимки на неговите неща - хубавото е че снимките са правени от него ( личи си че не е фотограф но поне са истински , а не са фотошоп)
Това му е линка. http://www.mebeli-gotev.com/index.php?option=com_datsogallery&am … egory&catid=6
Кухнята я направи много бързо, в цената се вкючва и монтажа, което ни спести доста. Наложи се дори да я преправя на място и всичко стана много хубаво.
Цената му е по ниска поне с 20-30%
Надявам се да съм бил полезен

doh doh dohТолкова много правописни грешки и то на сайт не бях виждала.
Не бих си поръчвала нищо от подобен род "амбулантен "мебелисТ- само телефонче и и-мейл.
Ние потребителите вече сме разглезени.Искаме офисче,мостричка,туй онуй, така да пипнем...

Сори за лириката smile3502
Мостричка могат да ти покажат, каквато си поискат. Истината е да идеш да видиш някъде, където е монтирана кухня, спалня, гардероб, да чуеш мнението на клиента. Иначе "офисче, мостричка" може всеки да ти спретне, после капаро, и после няма ни "офисче, ни мостричка"...истината е в препоръката!  
Само искам да кажа, че и моята кухня е правена от Готев.Тук чета, че не харесвате сайта му - само да ви кажа, че все още е в процес на разработка. Много професионалнио подходи изготви ни няколко безплатни проекта, монтажа е безплатен, както и транспорта и всичко си изпълни в срока, койо ни беше дал.
Не се подвеждайте по лъскави сайтове на големи фирми, защото аз съм имала разправии с такива и освен, че не изпълняват в срокове нещата, работят и през пръсти. Само да кажа още, че момчето предлага и гаранционно и следгаранционно обслужване и когато и да се обадиш винаги ще ти обърне внимание.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 14:47 от Дивиана

# 160
  • София
Аз понеже съм и нагла се обадих на въпросното телефонче защото освен че имаше правописни грешки никъде нямаше адрес или поне за кой град става въпрос . Казаха ми че мейла на въпросната фирма е сменен и че са в София ама работели и в други градове . Нещо не ми се стори много адекватен човека с който говорех да не говорим за това докато чаках да си вдигне телефона какво чух - не е за цитиране . Нещо и на мен не ми вдъхва доверие .
Мейла на фирмата наистина го смениха.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 14:45 от Дивиана

# 161
момичета не се сърдете но нищо безплатно няма - безплатен проект, безплатен монтаж, безплатна доставка и тн. това са уловки и всичко влиза в цената на продукта, за да го получиш безплатно някои друг го плаща

# 162
murgana, ти се регна, за да ни кажеш това? Боже, колко отговорно  Laughing

# 163
  • София
murgana, ти се регна, за да ни кажеш това? Боже, колко отговорно  Laughing
Какво имаш предвид? Ирония ли долавям?
Аз казвам просто при нас как са нещата.
И искам да Ви кажа, че в много от по-големите фирми като си вземате мабели Ви спестяват, че после има допълнителна цена за монтаж на мивка, за монтаж на ел. уред и други подобни, които в действителност оскъпяват нещата още повече. И понеже вече си си купил от там мебелите ако не ти ги монтират тяхни монтажници ви отпада гаранцията. Така те поставят пред свършен факт. Да не говорим как повечето фирми предлагат полски и китайски мебели, изработени от некачествен материал и мебелите ти се разпадат след има, няма 1-2 години
И от опит искам да Ви кажа, че има безплатен монтаж - просто не си слага цена на труда за монтажа, а само за изработката или поне е много по-ниска от други. Затова исках да споделя мнението си!

# 164
murgana не трябва да обощаваш за големите фирми. Те, за да са големи, в 90/100 от случаите са такива, защото са спечелили клиенти. И "безплатно" няма. Нали всички се трудим за пари Grinning

Общи условия

Активация на акаунт