Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 178
  • 828
  •   1
Отговори
# 165
  • София
murgana не трябва да обощаваш за големите фирми. Те, за да са големи, в 90/100 от случаите са такива, защото са спечелили клиенти. И "безплатно" няма. Нали всички се трудим за пари Grinning
Добре, да приемем, че безплатно - няма! Тогава ще го кажа така - цената на нашата кухня беше с около 30% по-ниска, от всички други оферти, които получихме. Така, че зависи и кой - колко надценка си слага - по-големите фирми си позволяват по-голяма, по-малките, съответно по-малка, за да спечелят клиенти.

# 166
Murgana  , да не се окаже че Слави Готев и въпросната фирма ви е обзавела цялото жилище . Мирише ми на реклама ..... сори ако звучи като заяждане но  прочетох и в темата за антрето ..... всеки да си прави изводите сам

# 167
Едно предложение и от мен:http://www.dialogbg.com/
Имам лични впечатления за тяхната работа и препоръчвам!

# 168

И от опит искам да Ви кажа, че има безплатен монтаж - просто не си слага цена на труда за монтажа, а само за изработката или поне е много по-ниска от други. Затова исках да споделя мнението си!
[/quote]
нищо лично, просто споделям мнение- безплатен монтаж
ръчните инструменти на един монтажник са около 1500 - 2000 лв
материали и транспортни разходи свързани с монтажа  50 - 80 лв
монтажника и той хляб яде - 50 лв за един раб. ден
маи ни взе за мезе

# 169
  • София
Murgana  , да не се окаже че Слави Готев и въпросната фирма ви е обзавела цялото жилище . Мирише ми на реклама ..... сори ако звучи като заяждане но  прочетох и в темата за антрето ..... всеки да си прави изводите сам
Да, освен кухня ни е правил и коридора и спалнята - лошо има ли? Нали в този форум пишем кой от кого е доволен - това не е ли вид реклама? Аз не мога да разбера какво се заяждате? Аз исках да опровергая  лошите мнения, които бяха написани от хора, които нямат дори един шкаф за обувки от този майстор, а говорят лошо. Когато си доволен от един човек като ти направи едно нещо е логично да му се обадиш, когато си правиш и друга мебел. Не е ли така?
Да не забравяме, че темата е със заглавие "Препоръчайте ми фирма за кухни по поръчка". Логично е, който препоръчва, че трябва да е изпробвал този, който препоръчва, а не просто да си препоръчваме някой, при който не сме си правили нищо. Ако е така всеки може да си намери сайтове на фирми. самото заглавие на темата предполага един вид реклама, който се нарича "от уста на уста".

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 10:34 от murgana

# 170
Съгласна съм с myrqana,за какво са тези теми и въобще целия сайт бг.мама като не може да препоръчаш някого.Нали така се казва темата,как да ги препоръчваме тези фирми без да правим реклама.Всеки форум е вид реклама в други теми се задават всякакви въпроси дори и "с какво да изпера родопско одеяло? ,ако кажа с какъв препарат,няма ли да е реклама на дадения продукт.Според мен всичко е реклама.

# 171
  • София
Съгласна съм с myrqana,за какво са тези теми и въобще целия сайт бг.мама като не може да препоръчаш някого.Нали така се казва темата,как да ги препоръчваме тези фирми без да правим реклама.Всеки форум е вид реклама в други теми се задават всякакви въпроси дори и "с какво да изпера родопско одеяло? ,ако кажа с какъв препарат,няма ли да е реклама на дадения продукт.Според мен всичко е реклама.
Благодаря за подкрепата! От вчера, откакто съм си написала мнението, освен да ме нападат - друго не съм прочела!  bouquet

# 172
И аз се чудя в този форум от де толкова мнителни. ooooh! Не може ли човек просто да сподели впечатления без да го нападат?  Аз като съм доволна от Валиани и само хубави отзиви за тях съм чувала веднага някой ще ме набеди, че е реклама, то май вече нищо не препоръчвам, не смея! После ако се изложат фирмата, аз ще съм виновна.

# 173
♥ Doro ♥ , ти не си се регистрирала тук с цел да ни разкажеш за въпросния производител за разлика от горепишещите. Да, реклама от уста на ухо, ама хайде да не е от самия майстор или в най-добрия случай жена му. Благодаря ще кажа аз на таз реклама  Whistling За mal4o2005  важи същото. Рег на 18.01.2010 г.

# 174
И аз изказах мнение за една варненска фирма занимаваща  се с ,цялостни ремонтни дейности и изработка на кухни и мебели,но и на мене ми казаха че е реклама.Не разбирам тогава заглавието на темата.

# 175
Може би не е станало ясно, че това е форум за бременност и отглеждане на деца. Към него са осигурени места за коментар на части от бита на нас, списващите тук жени. Сам си отговори на тъпия въпрос за заглавието на темата. И ако продължаваш в същия дух ще информирам модератор, защото най-малкото не си си платил за саморекламата, която си правиш.

# 176
Не виждам каде е проблема кога съм регистрирана,вие като сте 2000 публикации какво сте повече от другите,че да им правите забележка живеем в свободна държава,а за ваше успокоение мъжът ми не е майстор,а главен механик на кораб.И още нещо рекламата както Вие казахте от "уста на ухо "по интернет е малко трудно.

# 177
  • София
Не виждам каде е проблема кога съм регистрирана,вие като сте 2000 публикации какво сте повече от другите,че да им правите забележка живеем в свободна държава,а за ваше успокоение мъжът ми не е майстор,а главен механик на кораб.И още нещо рекламата както Вие казахте от "уста на ухо "по интернет е малко трудно.
Ама и аз не мога да разбера какво значение има кога си се регистрирал и колко мнения си публикувал. Тук някои хора започват вече да издребняват и да стават с риск да ми се убидят смешни. За какви самореклами, за какви неща става дума. От къде може да се гарантира всеки, който препоръчва някой сайт за нещо си или някой майстор за каквото и да било, че не му е сестра, жена, майка или незнам какво си там с родствена връзка. Тук нещата не се вземат чак толкова на сериозно - вие си проучвате и си решавате сами. По тази логика дай да информираме модератора, че всеки който предлага някой сайт си прави реклама на някоя дружка там, а и дори да е така кое му е лошото ако човека ще ти свърши работа.

# 178
 Това, че някой е регистриран преди 4-5 години и виси в БГ Мама по 24 часа, не означава, че регистрираните по късно не могат да изказват мнение.

# 179
Мога само да ви кажа, не поръчвайте мебели от Виденов.... Вчера ни я доставиха, като чакаме над два месеца при направена поръчка на 15 декември. Лошото е че тези които доставят мебелите и извършват монтажа, нямат нищо общо с тази фирма. Един вид те ти я доставят някога, и ти я монтират ако имат време....

Общи условия

Активация на акаунт