Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 147
  • 828
  •   1
Отговори
# 540
  • Раковски
Сисссс, за много неща съм съгласен с теб. Модекс не съм ги отсвирил, просто смятам, че парите за гланца са в повече.

# 541
Здравейте, най-после и на мен ми даде душата да си покажа кухнята. Все още ми горчи в устата от забавеното изпълнение и некачествената работа, но все пак проекта е изцяло мой и не мога да се въздържа да не го споделя с вас http://prikachi.com/images/483/4517483b.jpg

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 19:15 от gold__

# 542
и някои детайли

# 543
  • Раковски
Интересна масичка.

# 544
да, идеята е изцяло моя. Измислих я, защото исках маса за да шия - шевната машина е в контейнера под нея. За сега, обаче, дребния я ползва за да учи на нея

# 545
Поздравления, gold__!!! Чудесна кухня! Направо ме грабна! Масичката много ми допадна, за съжаление нямам къде да я реализирам, а имам голяма нужда от по-голямо работно пространство. Може би щях да повдигна малко по-високо плота, така че над скритата пералня да може да се мушне такава масичка... Подвижния отцедник за чинии също е един голям плюс! Ще ме прощават дизайнерите на кухни, но когато слагам измитите съдове на горното ниво /на неподвижния отцедник/, водата се стича по ръцете и ми е много некомфортно. Шегуваме се, че така пестим вода и си мием мишничките  Laughing
          Gold, кухнята ти излъчва слънчево настроение! Браво!

# 546
Много съм горда, че успях да се преборя и да ги накарам да вдигнат нивото на миялната - сега долната кошница е на нивото на протегнатата ми ръка и не се навеждам при зареждане и вадене. Ето и някои глезотии: държачи за капаците на тенджерите:
поставка за торбички:

кош за мивка с отцедник

много ми е удобен за изхвърляне на ..супа.. течността пада в мивката, сухто изваждам с цялото кшче и хвърлям в коша, накрая - кошчето - в миялната

# 547
От къде се сдоби с кошчето? Simple Smile
             Продължавам да се кефя! Пу-пу! Simple Smile

# 548
Общо взето поввечето механизми за взети от тук, но са турски (заради цените). Кошчето е от интернет, ще поровя и юе дам данни точно от къде и колко. А вратите са от модекс. Големи ядове брах заради цвета, защото нямаше никъде жълтав МДФ

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 06:49 от gold__

# 549
Ще чакам Simple Smile  Ето една от кухните, които ни направиха "Интегра дизайн" Жълтичка и слънчева Simple Smile
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=287904087901886&set=a.130274373664859.21270.130272520331711&type=3&theater
Дано съм успяла да покажа снимката, но в албума "Кухни" е единствената жълта Simple Smile))

# 550
ot amazon e - sink bin

# 551
  • София
В момента съм в търсене на фирма за кухня и tetka_the_best, много ми харесаха нещата във фейсбук на фирмата, която са правили вашата. Пък и жълто за кухня ми е любим цвят. Би ли споделила за колко време ви я направиха, колко ви излезе, някакви проблеми имахте ли, в кв Редута магазин шоурум ли е или офис? Може и на ЛС  Peace
Благодаря и желая хубав ден

# 552
Извинете ме, ако повтарям тема, но не намерих мнения по въпроса... Харесах си кухня от АИКО на марка Prego... Много е красива и сериозно се замислям да си я купя..  newsm78 Някоя от вас има ли впечатления от тази марка, относно качеството и удобство? Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете някаква информация   bouquet

Извинявай,ама за тези цени които Прего предлагат на промоция,един свестен майстор може да ти направи същата кухня на поне половин цена! Peace

Препоръчай ми моля те.. обръщах се към майстори за спалнята си и.. честно казано съжалявам, защото трябваше да направя много компромиси и в крайна сметка.. не стана каквото исках

# 553
  • Някъде на път....
.....
Препоръчай ми моля те.. обръщах се към майстори за спалнята си и.. честно казано съжалявам, защото трябваше да направя много компромиси и в крайна сметка.. не стана каквото исках
Е да, така се получава понякога с някои набедени "майстори".... за съжаление....  Sad

# 554
Благодаря на всички, които ми дадоха съвети, както и на тези, които се свързаха с мен на личен, за да ми предложат услугите си   bouquet  За щастие на бързам много и продължавам да се информирам в детайли, за да не направя грешка и този път ... Все пак отворена съм за всякакви идеи  Hug и ще ви държа в течение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт