Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 150
  • 828
  •   1
Отговори
# 510
  • Раковски
Това е ламинирано ПДЧ а на линка е гланц

# 511
Здравейте,моля за помощ, знаете ли от къде в София мога да намеря, такива плоскости за кухня http://kolosbg.com/prod.php?id=1857 същия цвят. ходила съм само в Салекс, но там цвета е много по тъмен.
Благодаря предварително

Това са полиестерни плочи.
http://www.rosi.bg/glantc---poliester/246
Лилавото в действителност е доста по ярко! Peace

# 512
  • софия
Мамчета попрочетох темата и имам въпрос .Назад в темата имаше поръчвали кухни от Димат-Омега може ли да се включат с отзиви колко им е струвало ,доволни ли са за колко време е станала кухнята.Също така чета за някакви пуш бутони може ли линк към тях и доволни ли сте от тях?

# 513
Здравейте, случайно попаднах на тази тема и реших да се включа...

Нашата кухня си я направихме във фирма http://www.ardeco-bg.com/ . Много съм доволна, хората са супер коректни, стана наистина страхотна кухня. След като видяхме резултата от  кухня си направихме и още доста неща от същата фирма- антрето, един гардероб по поръчка с плъзгащи врати за една ниша, бюро за компютър, шкаф, външната врата и интериорните врати.
Скоро мислим да си поръчаме и едни шкаф, със сигурност ще е пак от същата фирма  Wink

# 514
От сърце препоръчвам Интегра Дизайн ЕООД. Ето линк към страницата им във фейсбук http://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%B3%D1% … 4/130272520331711
            От "прохождането" на фирмата сме техни клиенти и сме много доволни. Първо направиха кухнята на племенницата ми. Хареса ни и така едни след други цялата фамилия се присъединихме Simple Smile До сега са ни направили шест кухни /в момента изработват седмата/. Едната от кухните всъщност беше цялостно обзавеждане на ателие - шкафове за обувки, гардероб, шкаф с монтирана в него пералня, кухненска част; легло с чекмеджета и малък гардероб. Стана много кокетно и удобно. Правиха ни и портманто, спалня... Може и да пропускам нещо, newsm78 голяма фамилия сме  Grinning

# 515
Здравейте трябват ми няколко фирми в Бургас за кухни и разбирасе да не ги правят златни  Grinning Ако може някой да помогне ще съм много благодарен и вероятно не само аз  Simple Smile

# 516
Извинете ме, ако повтарям тема, но не намерих мнения по въпроса... Харесах си кухня от АИКО на марка Prego... Много е красива и сериозно се замислям да си я купя..  newsm78 Някоя от вас има ли впечатления от тази марка, относно качеството и удобство? Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете някаква информация   bouquet

# 517
Извинете ме, ако повтарям тема, но не намерих мнения по въпроса... Харесах си кухня от АИКО на марка Prego... Много е красива и сериозно се замислям да си я купя..  newsm78 Някоя от вас има ли впечатления от тази марка, относно качеството и удобство? Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете някаква информация   bouquet

Извинявай,ама за тези цени които Прего предлагат на промоция,един свестен майстор може да ти направи същата кухня на поне половин цена! Peace

# 518
  • софия
Прочетох темата назад и пак не мога да реша коя фирма да избера за кухнята си.Обзавеждам малак апартамент на средният ми син.Там ако искате ми вярвайте няма една права стена всичко е скосено защото е на последният етаж.Мислих мислих и нищо не измислих.Когато правих моята кухня беше лесно ,но тя е голяма и нормални стени имах отидох в Айко и си избрах монтираха я и вече 6г нямам проблем.Мислех си за Димат Омега  ,за Диалог  newsm78 .Банята я реших за 2ч избрах от пода до тавана в магазина и поръчах всичко,а и малка спалня ме чака пак там.Ще се късат нерви то се е видяло.

# 519
  • Някъде на път....
magi mei, точно в момента обзавеждаме наш клиент в ателие, на което всяка стена е скосена. Там няма дори и една права стена!  Wink

# 520
t_ilieva имате ли сайт?

# 521
  • софия
Да и мен ме интересува дай сайт  Hug

# 522
  • в колонките
       Хайде,милички,пускайте линкове със сайтове за кухни по поръчка. Hug.И аз чакам.  Peace

# 523
  • софия
Преди три часа ходих до Арон,мебели Хоп и ги отписах на момента.За събота съм се засилила да ходя до Ално и още една фирма на същата улица но името го забравих в момента.Вчера моя приятелка е почнала  в някаква мебелна фирма  кв.Левски ,но нищо повече не знам.Утре като ми прати мостри ще ви кажа за сега чакам линк  Grinning

# 524
  • Раковски
Щом са ви криви таваните няма как да Арон да ви свърши работата понеже всичко е готово, спасението е поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт