Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 343
  • 828
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Това е пълен абсурд!Не би трябвало да е проблем промяната на височината,още повече,че напоследък масово се налагат нови стандарти в посока нарастване на височината,точно с цел по-добра ергономичност.

# 601
  • София
И аз се отказах от Диалог по същата причина. Имали си някакви там определени размери (дори и цветове) на всичко (вратички и т.н.) и се оказа, че не можели да ми направят горния ред шкафове до тавана (с авентос механизъм).
Т.е. ако искаш да си правиш кухня при тях трябва да видиш от кое какви размери, цветове и шарки предлагат и да се съобразиш с тях. Едва ли не някакви модули ми предлагат. И всичко това на по-висока цена от други места...неоправдано е просто!

# 602
  • София-в сърцата на моите деца
На мене тази фирма ми правиха нестандартна кухня-останах много доволна - Peace
http://www.mebeli-jeweller.com/

# 603
Ами проблемът с тези фирми,като Диалог например е,че те имат стандарт и си правят предварително шкафчета на различни широчини.Стандарт долни 85см,стандарт горни 72 см височина.накрояват и сглобяват предварително шкафове и после като си поръча някой само вратите кроят според цвета,който си изберете.Затова не са искали да си нарушават спокойствието! Ама като има още балами да поръчват при тях и да си мислят,че щом на фирмата се прави реклама по тв или списания и е голяма работа! Whistling
Аз като производител имам едно златно правило ,а именно "Клиентът е Бог и неговите желания са заповед за мен!".
Още в уч-ще,аз съм учила маркетинг,преподавателят ни казваше "Запомнете най-важното в работата с клиенти! Клиентът винаги е прав! Дори когато е седнал ,пак е прав!" Laughing

# 604
  • Някъде на път....
......Аз като производител имам едно златно правило ,а именно "Клиентът е Бог и неговите желания са заповед за мен!".
Още в уч-ще,аз съм учила маркетинг,преподавателят ни казваше "Запомнете най-важното в работата с клиенти! Клиентът винаги е прав! Дори когато е седнал ,пак е прав!" Laughing

Абсолютно подкрепям!  Peace
Сисссс, къде си учила маркетинг, да не сме от една и съща школа?  Hug

# 605
++1 и от мен. Човекът обикновено е претрупан с работа, но си струваше чакането, кухничката стана прилична и не особено скъпа. Справи се с леко кривите стени без големи затруднения.

# 606
......Аз като производител имам едно златно правило ,а именно "Клиентът е Бог и неговите желания са заповед за мен!".

Абсолютно подкрепям!  Peace
Сисссс, къде си учила маркетинг, да не сме от една и съща школа?  Hug

В ИТ"Иван Илиев"-Благоевград ,а след това в ЮЗУ "Неофит Рилски"-Благоевград!
Сега се изявявам в областта на вътрешната архитектура и дизайн,в собствената си фирма за мебелно производство!
Това стана като минутка за реклама! Mr. Green

# 607
  • Русе
Мъжът ми има едно допълнение към това правило: Клиентът винаги е прав, щом си плаща Wink.

# 608
Мъжът ми има едно допълнение към това правило: Клиентът винаги е прав, щом си плаща Wink.

Е то това се падразбира! Wink Както съм казвала и в предните си постове-всички работим за пари! Peace

# 609
  • Русе

Е то това се падразбира! Wink Както съм казвала и в предните си постове-всички работим за пари! Peace

bouquet

# 610
  • Раковски
Понякога и за слава.

# 611

Има и такива случаи,но трябва да внимаваме да не сачеста практика! Wink

# 612
И какво ... като си се хвалите сами подобрява ли ви се самочувствието??????
Мислех, че темата е за мнения на клиенти, а не за самохвалковци!

# 613
И какво ... като си се хвалите сами подобрява ли ви се самочувствието??????
Мислех, че темата е за мнения на клиенти, а не за самохвалковци!

Ооо,за самочувствието ми не се притеснявай!
А злобата...ами и тя като простотията по хората ходи!

# 614
  • София
++1 и от мен. Човекът обикновено е претрупан с работа, но си струваше чакането, кухничката стана прилична и не особено скъпа. Справи се с леко кривите стени без големи затруднения.
Би ли показала снимчици Praynig

Общи условия

Активация на акаунт