Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 139
  • 828
  •   1
Отговори
# 135
Ако искате добра фирма за кухни- звънете на Бай Иван! Само така му викат, иначе е младо момче. Ако някой се интересува- да ме пита. А по отношение на сайта- дали става дума за www.domashen-maistor.com? При мен си работи ОК. Ако има проблеми с този сайт- моля пишете ми, бих искал да ги отстраня!
И във връзка с отношенията майстор-клиент: изключително важно е майсторът( или фирмата) да успеят да разберат какво точно иска клиентът и какво точно очаква да се получи! И двете страни трябва да си помагат това да стане, след което няма да има никакви проблеми, особено при проявена елементарна коректност!
Поздрави

# 136

Ние имахме два проблема : момчетата които сглобяваха кухнята си оставиха ръцете.,а собственика защити видимо некадърните си служители и ме обвини че съм претенциозна. Много се скарахме , което за мен беше недопустимо .
Аз може би щях да преглътна всичко, но преляха чашата с : "Ми те всички са доволни от нас, само вие не".  А аз ги бях препоръчала на няколко приятели, те после викаха майстори да им дооправят кухните вместо да се обърнат към Сет Дизайн.

Та в заключение, дано да са наели  други монтажисти, защото наистина изглеждаха сериозни хора. И дано да са почнали да издават касови бележки .
ЕйМиМи мога ли да  те помоля да ми изпратиш на лс името на човека от фирмата с когото сте се скарали

# 137
  • софия
Да се обадя и аз. Моята кухня е от SCIC - страхотни са. Малко по-скъпо, но вече 5 години не е мръднала

# 138

Ние имахме два проблема : момчетата които сглобяваха кухнята си оставиха ръцете.,а собственика защити видимо некадърните си служители и ме обвини че съм претенциозна. Много се скарахме , което за мен беше недопустимо .
Аз може би щях да преглътна всичко, но преляха чашата с : "Ми те всички са доволни от нас, само вие не".  А аз ги бях препоръчала на няколко приятели, те после викаха майстори да им дооправят кухните вместо да се обърнат към Сет Дизайн.

Та в заключение, дано да са наели  други монтажисти, защото наистина изглеждаха сериозни хора. И дано да са почнали да издават касови бележки .
ЕйМиМи мога ли да  те помоля да ми изпратиш на лс името на човека от фирмата с когото сте се скарали
Като гледам сайта им, нито една от снимките не е тяхна. Това са снимки откраднати от интернет. Няма какво повече да се коментира, това е несериозно

# 139
Като гледам сайта им, нито една от снимките не е тяхна. Това са снимки откраднати от интернет. Няма какво повече да се коментира, това е несериозно

[/quote]
 newsm78 ето това е една от поръчките на ишлеме за друга меб. фирма
http://dox.bg/files/dw?a=d094a4c416 

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 16:47 от 4efits

# 140

Допадна ми сайта и производствената база :

http://www.mebelor.biz/

# 141
Имате ли мнение за тази фирма: http://www.hristozovimd.com/ ?

# 142
  • София

Допадна ми сайта и производствената база :

http://www.mebelor.biz/

Да и на мен ми хвана окото, сайта , ама никакви отзиви.

# 143
Мебелор е пловдивска фирма, нищо лошо не мога да кажа, но за 15 линейни метра (общо) гардероби ни засилиха с такава цена, че не беше истина!  Thinking

# 144
Защото работят със най-скъпите материали, внесени в България, има защо да е на такава цена - аз не бих се замислил за 1000-2000лв отгоре

# 145
Офертата беше: 15 линейни метра гардероби без специални екстри - 32 000 лева....
офертата е от 2008 година
 Shocked
В крайна сметка ги направихме на цена наполовина!

# 146
Здравейте! Пиша ви по повод ремонта, който ще правя. За първи път ми е:) Ще слагаме нова кухня, а идея си нямам откъде да започна. Искам да е хубава, но да не е безумно скъпа. Мислех да потърся фирма, която да ми я направи по поръчка. Дали може да ми препоръчате някоя?
Много ви благодаря предварително!!! И ви желая страхотна и много слънчева нова седмица Simple Smile

# 147
Какво разбираш под "да не е безумно скъпа"? Колко метра ще е кухнята и колко ти е бюджета?

Здравейте! Пиша ви по повод ремонта, който ще правя. За първи път ми е:) Ще слагаме нова кухня, а идея си нямам откъде да започна. Искам да е хубава, но да не е безумно скъпа. Мислех да потърся фирма, която да ми я направи по поръчка. Дали може да ми препоръчате някоя?
Много ви благодаря предварително!!! И ви желая страхотна и много слънчева нова седмица Simple Smile

# 148
blackorpheus, здрасти:) ами тя е Г-образна. Общо около 5 м. е дълга. Разни приятели ми казаха, че ще трябва да предвидя поне 10 000 лв., ако искам да е модерна и с хубави уреди Sad Наистина ли такава е нормалната цена?!

# 149
blackorpheus, здрасти:) ами тя е Г-образна. Общо около 5 м. е дълга. Разни приятели ми казаха, че ще трябва да предвидя поне 10 000 лв., ако искам да е модерна и с хубави уреди Sad Наистина ли такава е нормалната цена?!

gergana80,
дано частично ти бъда полезна с :

Моите разчети/проучвания/ до момента  за  кухня      /210 X 240/

1.ВиК                                   20 лв/точка               -      4X 20лв =   80
/пералня,миялна,батерия,канал/
2.Ел                                        5лв/точка                -    10X   5лв =   50
3.Фаянс -труд                    17лв/кв.м  (4.5X0.6)    –   2.7X 17лв =   45.9
4.Фаянс-материал             25лв/кв.м                           3 X 25лв =    75
5.Гранит-плот /на 0.65/                                                                 750
/оферта от тук: http://www.skv.bg/technistone/index.html
6.Мебелист                   600лв/л.м                         -   4.5X600лв= 2700
/калкулацията я прави –материали+50% труд (може и 70%)/
                                                                                                   --------------
До тук:                                                                                           3700.9
7.Мивка /гранит/  цена ориентировъчна                                      400
8.Батерия             цена ориентировъчна                                      150
9.Ел уреди                                                                                     3000
                                                                                                      ------------
                                                                                                       7250.9
10.Непредвидени 10%                                                                    725

-----------
                                                                                                       7975.9                                                                                                           

Общи условия

Активация на акаунт