Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 255
  • 828
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Поръчах кухнята си от МиМ 2005, намерих ги по препоръка пак от тази тема  Simple Smile
Много доволна съм от изпълнение, цена и срокове  Peace  материалите режат в техен цех.
Работихме с Кольо Йорданов  Peace 

# 436
  • София
Поръчахме си кухнята в Диалог . Много сме доволни .

# 437
  • срещу двата комина :)))
да ви следя

# 438
В момента чета цялата тема и търся фирма, след като си скубя косите от кухнята, която получих по поръчка. Не поръчвайте от Лейзи, които са във Велинград. По некачествено нещо не съм виждала през живота си. Грешни мерки, ужасно изглеждащ плот, криви врати, липсващи елементи, монтиране беше кошмар. шкафовете пристигнаха със счупени крака или липсващи такива. "Вграждането", което беше включено в цената за тях беше просто да пъхнат печката в дупката и това. Чак после разбрахме, че те не са сложили винтове, НИЩО!!! Не е закрепена за никъде, ей така оставена. Нямам думи да опиша ...

# 439
Същото мога да кажа и за Мебели Комфорт Стара Загора - вече 3-ти месец просрочват срока, все нещо виси, стърчи или е объркано. И моята фурна не е закрепена Mr. Green. Постоянно ми обясняват, че това или онова  не може да стане и след като тропна с крак се оказва, че може! Несметнати механизми, над бутилиерата имам чекмедже, което е несметнато - по дълбко и самият механизъм влиза под него, но не мога да слагам бутилки вътре !!! Твърдеше ми, че трябвало да направи единия шкаф от горния ред с хоризонтално отваряхне, а другия вертиалкно, Вратите се удрят една в друга при отваряне. Грешно сглобиха ъгъла на кухнята - с 15 см по-навътре, което ограничи достъпа ми до котлона. Абе УЖАС!

# 440
Мога да препоръчам мъжа ми, колкото и нескромно да звучи, но той е завършил това училище, работи само това /макар и да смени 2-3 фирми/. Вкъщи обзавеждането той го е правил...като цяло гледа освен всичко останало и практичността на мебелите, преди да направи проект и да ги изработи. Ако някой случайно се интересува мога да кача и изпратя снимки, за да се увери сам...

# 441
http://www.ardeco-bg.com/showitem.php?vert=0&id=39
Как се нарича този плот на две нива? Има ли си специално име?
Хареса ми от кухнята на eli kelli.

# 442
  • Русе
Бар плот, как да се нарича. Вече има вариант, отгоре и отдолу плот, отгоре стъкло, плътен или както този прозира между двете нива. Въобще варианти много.

# 443
Ако имаш  линк да пратиш, няма да е зле.

# 444
  • Русе
На кое по-точно, че не схванах Simple Smile?

# 445

ЗА Диалог още един глас. Нашата кухня я монтираха преди 2 седмици. Монтажа безупречен, само където не си измиха момчетата. Срока на доставка беше изпълнен дори по рано. Изработката им е страхотна

# 446

ЗА Диалог още един глас. Нашата кухня я монтираха преди 2 седмици. Монтажа безупречен, само където не си измиха момчетата. Срока на доставка беше изпълнен дори по рано. Изработката им е страхотна
Peace
При мен си измиха. Ползвам я от 10 месеца и съм много доволна, по-качествена е от всички други мебели вкъщи! Не съм много доволна от уредите, но тях сама си ги избрах!

# 447
Здравейте, предстои ми ремонт на кухнята и някой ако може ли да ми препоръчате фирма за кухня по поръчка с офис в някой от кварталите Борово, Бъкстон, Манастирски ливади и проче. Рових се, разглеждах но събирам още кординати. Благодаря предварително

# 448
  • Някъде на път....
vania..84, а защо офиса трябва да е в някой от изброените квартали?  Rolling Eyes

# 449
  • Карлово
Здравейте!Има ли някой мнение за изпълнението на модулни кухни Бон Апети от Мебели Мондо?Бях поръчала в една фирма,но добре че навреме видях завършена тяхна работа,че се отказах.Та сега се чудя newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт