Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 218
  • 828
  •   1
Отговори
# 450
  • Раковски
Аз бих казал, че модулните кухни не са стока, но са евтини, мога да обясня по-подробно ако има интерес.

# 451
мондо продават китайски мебели (то кое ли не е ни е китайско  вече) Изключително некачествени, но с добър външен вид и добра цена. Ако обзавеждате нещо, в което сте под наем и е за няколко години ще са добър вариант

# 452
vania..84, а защо офиса трябва да е в някой от изброените квартали?  Rolling Eyes
Защото работя в тази част на София и ми е по-удобно в работно време да изляза и да свърша тази работа отколкото през почивните дни. След като по прочетах темата видях че има фирма в кв Борово която е коментирана в темата и мисля до края на седмицата да я посетя.

# 453
  • Някъде на път....
vania..84, а защо офиса трябва да е в някой от изброените квартали?  Rolling Eyes
Защото работя в тази част на София и ми е по-удобно в работно време да изляза и да свърша тази работа отколкото през почивните дни. След като по прочетах темата видях че има фирма в кв Борово която е коментирана в темата и мисля до края на седмицата да я посетя.
Има и вариант дизайнер да те посети в къщи, за да не се разкарваш ти... Затова питах!  Peace

# 454

Има и вариант дизайнер да те посети в къщи, за да не се разкарваш ти... Затова питах!  Peace

С всички мостри и изложени направени кухни .... Друго си е на място:)

# 455
  • Раковски
Винаги на място е най-добре, аз нося един кашон (среден размер) с мостри. Инак на място всичко може да се уточни, да се наложи мостра на стената и всичко от което има нужда.

# 456
Здравейте, предстои ми ремонт на кухнята и някой ако може ли да ми препоръчате фирма за кухня по поръчка с офис в някой от кварталите Борово, Бъкстон, Манастирски ливади и проче. Рових се, разглеждах но събирам още кординати. Благодаря предварително
Офисът на Ар Деко е в Борово.Виж им адреса от сайта.Ние с тях работихме и сме много доволни.Иначе и другите са прави.Може и на място да те посетят.

# 457
Някаква идея каква е кухнята на новия апартамент на Галя от кафе?

# 458
  • София-в сърцата на моите деца
Най-добре е да ти дойде в къщи с мострите! Peace

# 459
  • Русе

Масив

# 460

Масив

Мерсии
  bouquet
и още един въпрос БГ -фирма или италианска примерно?
и коя ако е споменавано

# 461
  • Русе
Не знам честно казано, но другите неща в хола ги правиха българи, така че предполагам, че и кухнята и тя. А и всяка фирма, работеща с масив, може да изпълни това. Не е нищо особено.

# 462
Ако говорите за обзавеждането на Гала, вуйчо ми беше един от монтажниците на мебели...  Whistling

# 463
Здравейте, предстои ми ремонт на кухнята и някой ако може ли да ми препоръчате фирма за кухня по поръчка с офис в някой от кварталите Борово, Бъкстон, Манастирски ливади и проче. Рових се, разглеждах но събирам още кординати. Благодаря предварително
Офисът на Ар Деко е в Борово.Виж им адреса от сайта.Ние с тях работихме и сме много доволни.Иначе и другите са прави.Може и на място да те посетят.

newsm10 newsm10 newsm10

Just а Woman ей, аз нещо съм изпуснала..... разкажи, много я харесвам Гала, ако за нея става въпрос наистина...........

# 464
  • София

Масив

Мерсии
  bouquet
и още един въпрос БГ -фирма или италианска примерно?
и коя ако е споменавано

pinko, заповядай http://www.classic-bg.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B … %D0%B4/71-Gloria/

Общи условия

Активация на акаунт