Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 361 979
  • 828
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте,
моля тези от вас, които са ползвали услугите на Копанарски и кухни Диалог, да споделите ориентировъчна цена на линеен метър, която са ви оферирали.
Благодаря!
Диалог е вкъщи, но е правена преди 8 години. Тогава цената на линейния метър + ел. уредите излезе около 1700-1800 лв.
Иначе, след толкова години употреба, кухнята е като нова. Ползвам си я с голямо удоволствие.

Консултантката им, която ми прави проекта, ми даваше много добри, във функционално отношение съвети/идеи, за които съм ѝ много благодарна и доволна.

# 826
  • София
Енот, благодаря за отговора.
Тъй като съм имала/имам Г-образна кухня с и без преходна лайсна и с и без водобран, определено и за двете съм за "без".
Съединяването с преходна лайсна за мен е "всеки го може" (броим себе си тук - правили сме го неколкократно), докато без е професионално изпълнение. Учудена, че има ограничение в термоплотовете (сигурно и сами ще се справим - "хоби" ни е някои неща да правим сами, но ще е нужно повече време + шаблон и свързващи елементи).
Без преходна лайсна/водобран е по-красиво, изчистено, поддържа се по-лесно, не се задържат мръсотия между плота/гърба и допълнителния елемент.
Предстои ми да правя нова в провинцията, ще се ползва малко, но държа на някои подробности.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 19:30 от Desem

# 827
Няма ограничение, измислят си, защото е по-сложно и се иска опитен мебелист, а те нямат, при тях са монтажници на заплата.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 22:44 от Чи лу

# 828
  • В центъра на моретата
Моята кухня е без преходна лайсна и не съм видяла до момента проблеми. И там, където е лепен плота не се събира нищо. Не  знам дали е майсторлък или така го правят, но преди години не сме го коментирали - просто така го направиха.

Общи условия

Активация на акаунт