Малко Юнче вече се кокори и опитва да бърбори

• 11 088
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
  Аз успях да направя питка, детето спеше и сега искам да ви почерпя. Само да видим дали ще се справя да кача снимката.

Успях, ама много малка излезе.

# 286
  • София
Като ходите на консултация, как ви теглят бебчетата - чисто голички или по боди и памперс?
Алекс го мерят както майка му го е родила Simple Smile
На 1вата консултация (беше само сестрата) Алекс успя всичко да опишка и други неща прави. На следващата консултация плахо предложих да го премерят по памперс. Педито рече "а, не, голички ги обичам аз" Simple Smile

# 287
привет-мривет  Hug
не мога да не се похваля, теди стигна заветните 4кг  newsm44
за 40 дни е качил 1300 и 6см и съм много доволна, дано да е все така  Praynig

за цвета на очите искам да ви споделя, че на таня до 3г и се променяха
роди се с кристално сини, после станаха сиви, после сиво-зелени, после зелени, сега са пъстри и на различна светлина и дрехи изглеждат различно, основно зеленички останаха, но около зеницата има и кафяво
ние с таткото и дватама сме с кафеви очи Simple Smile

за фокусирането на погледа и аз много се чудя - теди уж следи по-големи и тъмни предмети, обаче понякога като събере погледа в точка  Crazy
иначе главата си я държи изправена от доста време  Rolling Eyes кандилка му се на моменти, но като цяло отдавна съм спряла да я придържам

кори - мен като ми се напълнят направо ме болят, особено дясната и особено един канал от дясната  Confused
иначе боцкане и лекичка болка усещам като ми слиза кърмата
по време на кърмене - първото слизане по-силно, а след това има май още едно-две, когато лекичко само усещам

марвеле - за спането по леглата да споделя   Mr. Green децата са толкова различни  ooooh!
танчето като бебе все ме беше страх да не я смачкам, таткото и той и така - всеки да си знае мястото
така си свикна да си спи в нейното легло, даже ако я сложиш на спалня/диван, не зацепваше, че и там може да се спи и едвам гледа, но е затваря очи  Mr. Green
на 7мес някъде я оставях сама в стаята и тя си заспиваше
теди сега понякога спи в леглото, понякога при нас на спалнята... вече не ме е страх, че ще го смачкам, тати и той не протестира...
но като спре с нощното хранене мисля да си спи само в леглото  Crossing Arms

косицата на теди не съм забелязала да пада  Rolling Eyes

бюти - честито първо пътуване Simple Smile сега ще ви хареса и няма спирка Wink иначе теглим бебето голо Simple Smile

а, мимченце, тамън тиквички се ядяха! ще хвана с оризче да си направя .. и с пилешко обаче, къде без мръвка  Mr. Green

мег - чудесни новини  Hug  Hug  Hug да нацелуваш малката фея  Heart Eyes

айде изчезвам да си правя поредната порцийка житце и тиквите   chef

# 288
  • София
Запис. Сори, но нямам време да пиша.

# 289
Голички ни теглят  Peace.
Иначе главичката си  я държи отдавна, почти не я придържам. Очичките са координирани, събира ги ако и пипна нослето например  Grinning

Ксения, дано повече да не изживявате подобен кошмар.

# 290
Само нас ли ни теглят с памперс newsm78. Ми той понякога доста тежи до 150г Rolling Eyes.

Моята госпожица днес направо ми разказа играта. То явно иска да е в центъра на вниманието от малка, ама бива ли да оглася с цяло гърло Морската и центъра на Варна. Ще ме съсипе това дете Tired Heart Eyes, а едва сега се започва, както се казва. Да беше гладна не е, нахранена, повърнала - пълна програма. Какво беше това чудо - така и не разбрах. За наказание - следващите дни - по-кратки разходки без да стигаме до центъра - докато започнем да се държим като хората Naughty. Макар че това наказание май е по-скоро за мен, отколкото за нея Blush

# 291
Само нас ли ни теглят с памперс newsm78. Ми той понякога доста тежи до 150г
Не сте само вие и нас ни теглят с памперса.В стаята за консултация като го съблека му го сменям за да е винаги сух и да няма разминавене в кг.
За координирането на погледа до 6 мес. след това ако имате съмнения водете бебето на офталмолог за да не патите като мен.

# 292
  • София
И Алекс тази вечер ми разказа играта, не беше рев, не беше чудо. Излизахме с количката в най-големият дъжд, заспа за 15мин.

# 293
Влизам на бързо да се отчета, че нямам време - днес правихме ЕЕГ на Катерина и този път няма клинични изменения в мозъка!!! Все пак продължаваме фенобарбитала още месец, но още не мога да се нарадвам!!!  Heart Eyes

Целувки на всички и специални за именичките!   bouquet

Страхотно, много се радвам за вас!  Hug
Дано и Орхид се включи скоро с такива добри новини.

# 294
  • Miami
Meg_H чудесни новини  Hug

Трънче, ти преди беше толкова активна, а сега рядко се включваш. Да вземеш да пишеш по-честичко  Hug

Жорето вчера беше много кротък цял ден, обаче вечерта пак си показа магариите  Mr. Green От 21 до 23 не спря да плаче. Ей откачих ви казвам  Crazy Хем ми е жал като го гледам как се гърчи и го боли, хем вече съм се изнервила и ми идва да го оставя да си плаче. Като го изкъпахме и като си хапна и заспа  Simple Smile, та чак до 4 часа. Това е най-дългата ни пауза, обаче и аз успях да поспя.

Абе какво стана с katentze, много отдавна не се е обаждала  newsm78

Честита месечинка на Никола на Трънче Simple Smile  на другите бебчета  с месечинки Simple Smile

# 295
Моми4ета какви капки ви изписаха за о4ите за конюктивиа,4е забравих как се казваха  Blush нещо с Т беше ама какво .... newsm78 Аз ве4е мога да се похваля ,4е и с Искрен вси4ко е наред  newsm44 .Само ми е странно защо понякога спи с отворени о4и ,4е 4ак и ги мърда все едно гледа но съм сигурна, 4е спи.  Shocked

# 296
Здравейте и от мен.
 И аз набързо че трябва да я храня.
Моята мома вечер умира от глад немога да и смогна. Незнам защо така през деня е всичко наред дойде ли вечерта става мрънкаща и ревяща, постояно нервничи. И така цяла вечер до сутринта.

# 297
Миша съжалявам за загубата ви  Sad
 Моят Алекс гука ,някаде от 20 ден и педиатърката беше изумена ,че толкова бърз Simple Smile
Кори и моите гърди са доста сухи,направо се бели кожата.И аз усещам боцкане от снощи и едно напрежение и съответно вдигнах и температура,която най вероятно е от гърдите.Сега се изцеждам колкото мога(така каза педиатърката) и се надсявам да спадне температураата.мн е неприятно.

Честити месе4инки на всички бебоци !!!

мег ,браво мн се радвам за вас  Heart Eyes

АЛекс тая нощ си спинка 6 часа Simple Smile ама аз от тая температура не можах да мигна Sad  Tired

лина вики -ТОБРЕКС

# 298
  • Miami
Моми4ета какви капки ви изписаха за о4ите за конюктивиа,4е забравих как се казваха  Blush нещо с Т беше ама какво .... newsm78 Аз ве4е мога да се похваля ,4е и с Искрен вси4ко е наред  newsm44 .Само ми е странно защо понякога спи с отворени о4и ,4е 4ак и ги мърда все едно гледа но съм сигурна, 4е спи.  Shocked

Моите капки са TobraDex.

И Жорко понякога уж е заспал пък е с отворени очи, че и ги върти даже.

# 299
Я кажете тези капки Торбекс и Торбадекс продават ли се без рецепта по аптеките? Ние пробвахме с Офталмо Септонекс, понамаляха гурелчетата, но пак ги има Rolling Eyes.

А да знаете случайно, да се продават играчки с бял шум, че нашата мома като ревне навън да й го пускам, вкъщи много се успокоява Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт