Фетална морфология в София - доц. Томова или д-р Марков?

• 73 137
  • 160
  •   1
Отговори
# 45
  • на странно място ......
Имаш късмет, че няма да си направиш ФМ при д-р Чорбова Mr. Green. А доц. Томова и д-р Марков са страхотни специалисти и двамата Peace. Който и да избереш, няма да сгрешиш. Ходила съм и при двамата и съм много доволна. Все пак за д-р Марков е много трудно да си запишеш час, така че ако ти е спешно, по-добре доц. Томова.
Все едно аз съм го писала  Peace

# 46
Ходила съм и при двамата.Доц. Томова е по-добра поне според мен,аз ходих и при двамата за да разбера дали с бебето има
конкретен проблем.Д-р Марков като че ли искаше да ми спести нещо или за да не ме притеснява почти нищо не
каза.А Томова съвсем подробно ми обясни всичко което поисках и ме успокои.

# 47
  • Ланкър, планините Овнерог
То и при Томова няма много часове, ако не е спешно. Аз лично си записах час месец и половина преди прегледа(знаех, че се чака и "си вързах гащите" от рано  Mr. Green ). Страхотна е. Брои пръстите на малката няколко пъти, обяснява всичко подробно(друг е въпроса, че аз не разбирам), пуска кръвопотока да слуша, оглежда сърцето.....всичко, всичко. Накрая се подписва под думите си-дава документ и отбелязва какво е видяла. За пола първо ме попита дали искам да го знам и след това ме гръмна с новината, защото до преди това моята АГ ми казваше "момче". Е, Томова позна. Страшно сърдечна и разбираща.

За Марков нямам впечатления.

# 48
С две ръце съм за ТОМОВА  Peace

# 49
Определено д-р Марков, факт е, че той обучава други лекари на ФМ, аз съм много доволна от него.

# 50
И при двете си бременности ходих при доц. Томова и съм изключително доволна. Вторият път бяхме с таткото и бъдещия батко и доц. Томова така се зарадва, като и казахме, че е гледала баткото. Изключително внимателна, подробно обяснява всичко, прегледът е много обстоен.
Радва се на бебето, което гледа.
Наскоро прегледаше моя приятелка, която имаше проблем. Гледа я 3 или 4 пъти, а и взе пари само за първия преглед.
Според мен е много добър професионалист и много сърдечна жена.
Лека бременност!

# 51
Единственото което знам е че доц .Томова е най -добрата по фетална ехокардиография .Съжалявам само ,че не го знаех преди една година .Второто ми детенце се роди със сърдечен порок  и почина .

# 52
Посетих и двамата. През 2005 доц. Томова, през 2008 д-р Марков. Любезни, приказливи, обяснителни. Един пациент трудно, да не кажа невъзможно е дори да прецени, колко компетентен е лекарят. Просто му се доверява. За себе си, единствената разлика, която почувствах след прегледа при Марков е, както някой беше споменал по-рано, че се бяха натрупали доста хора в чакалнята и струва ми се вместо полагаемите ми се 20 минути, прекарах около 10. Допускам, че това е била причината да не пусне кръвопотока, абе да не направи тоооолкова обстоен преглед на сърцето, колкото беше при Томова. Тя наистина обстойно (в очите ми на пациент) прегледа сърцето, кръвопотока и как биеше бебешкото сърце. Смятам, че Димитров лееееееееееееекинко ме претупа.

# 53
Аз също съм ЗА доц. Томова. Останах изключително доволна от прегледа - беше обстоен, особено за сърцето, за което мислехме, че има проблем. Тя ни успокои, прегледа и всичко останало на бебчо. Дори спокойно изчаквахме мъника да се обърне, за да видим всичко. След прегледа до края на бременността и аз, и таткото бяхме много спокойни и щастливи.

# 54
Имаш късмет, че няма да си направиш ФМ при д-р Чорбова Mr. Green. А доц. Томова и д-р Марков са страхотни специалисти и двамата Peace. Който и да избереш, няма да сгрешиш. Ходила съм и при двамата и съм много доволна. Все пак за д-р Марков е много трудно да си запишеш час, така че ако ти е спешно, по-добре доц. Томова.
Защо? Какъв е проблема с д-р Чорбова? Бихте ли пояснили, моля?

# 55
Аз ходих при д-р Марков и според мен е страхотен.Обяснява подробно и отговаря на всички,макар и глупави въпроси.

# 56
Защо? Какъв е проблема с д-р Чорбова? Бихте ли пояснили, моля?

Ето защо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=270366.msg6643210;topicseen#msg6643210

Към това мога да добавя и грубото й отношение по време на преглед. Съжалявам, че ми се наложи да бъда прегледана от нея, защото е шефка на родилното отделение и трябвало да си каже мнението  Sick. Впечатлението ми от нея е, че е груба, надменна и не обича да отговаря на въпроси. Съжалявам, ако наранявам нечий чувства с това си мнение Peace.

# 57
Aстарта, благодаря ти!

# 58
Момичета, здравейте!
много интересна темичка и понеже от доста време с таткото си мислим да направим ФМ, но тук в Бургас няма кой знае колко надеждни доктори - и понеже виждам, че повечето препоръчвате Др.Томова - та мисълта ми е: може ли някой по-подробно да ми каже, къде точно преглежда тя, къде се намира болницата, колко струва прегледа и другите там подробности, Благодаря предварително  bouquet

P.S. Вече сме в 22 Г.С. ако това има значение

# 59
  • София

За Томова мог да кажа, че за мен е най-човечния лекар и голям специалист. И с двете си бременности ходих при нея - нямам никакви забележки. Прегледът е обстоен, обяснява ти и ти показва всичко. Мъжът ми също беше с мен, на него също му показва и обяснява. Даде ни снимки на бебето, попълни лист за прегледа, който занесох в Шейново.

Няма да сбъркаш ако отидеш при нея!  Hug

Напълно подкрепям, много съм доволна от нея!

При доц. Томова ходих декември миналата година ето тук http://www.ivf.bg/?p=42, след предварително записване на  телефон 0887/606830 (трябва да си много настоятелна когато й звъниш, на мен лично ми вдигна чак на втория ден), прегледа ми струваше 80 лв заедно с 10 снимки. Доколкото знам преглежда и в болница "Свети Лазар", но там прегледа е 120 лв.     

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 14:06 от doika

Общи условия

Активация на акаунт