Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 42

• 38 818
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря на всички за милите думи!  bouquet

badem   как ми се е дояла и на мен много шоколадова торта, метни малко насам...

# 256
badem - Абсолютно си права!!!!
Пепииииииииии.... бъркам ли нещо, или трябва да поздравим любимия ти днес?????

# 257
  • Пловдив
Ванче, вярно е, ама аз се скатавах.
Току що завърших скромнат торта. Не се стърпях и направих лека украса на медовика. Снимах набързо, че 2 палави ръчички искаха да вземат "пеичка Мая"  Mr. Green

Черпете се момичета:

# 258
Ехееееееееееееееее, знаех си аз..... да ти е живо и здраво мъжлето, много да те слушка, много да ти помага и мнооооооооооооого да ти угажда на прищевките...... дай на детето "пеичка Мая", не го мъчи!!! И кажи за кутийките на тортата, че скоро нали имаше дебат на тая тема...... Супер е тортата   bouquet  bouquet  bouquet Така както вчера обяснявах че не искам инструменти.... ей, за тия цветчета..... бих убила някой....... ако може и различни големини да са...... още по-добре...... Wink

# 259
  • Пловдив
Ванче, мерси мила  Hug
А за кутийките, какво да ти кажа... прерових гаража набързо и открих подобен на този гаечен ключ (за развиване на гайки и болтове които са на трудно достъпни места), но при мен и отвън е шестоъгълен Wink

# 260
Лелееееееееееееееееее...... елементарно Уотсън!!!! И най-обикновенна гайка би свършила работа..... Бравоооооооооооо!!!! Поздравления!!!

# 261
  • Пловдив
Лелееееееееееееееееее...... елементарно Уотсън!!!! И най-обикновенна гайка би свършила работа..... Бравоооооооооооо!!!! Поздравления!!!

Абе за гайката не бих казала, че е най-удачното нещо, защото отвън е шестоъгълна а вътре е кръг и ще се получат малко странни кутийки Wink

# 262
  • София
Пепии, да ти е жив и здрав съпругът, да ти е винаги опора и ти на него да си му стумул и радост, да сте щастливи заедно дълги години и все като меден месец (торта) да са ви моментите заедно! Тортата е чудесна, изобретението е в полза на всички ни - благодаря ти за което:)))

Clairette, направи си от алуминиево фолио, обвито около картон за стабилност, с дъно пекарска хартия двойна, каквито си искаш тави. Малко по-големи ги направи, за да може после да изрежеш по шаблон равен кръг, защото стават по-меки и не дават идеално кръгла форма. За справка - тук.

badem, супер вкусно и аз обичам шоколад!

Момичета, такова главоболие имам днес, но поне 60% от основната част по тортата "кученце в панер" приключи, взимам малко въздух, че много енергия изхабих и отивам да дооправям останалите 40% - дано там нещо не омотам, че до час чакам приятелката ми да дойде за тортата и ми се ще да не ми остават много неща, които да довършвам с гости на главата. Не знам за вас, но още не мога спокойно да правя нищо по тортите в присъствие на други хора, камо ли да демонстрирам...така че, изчезвам, довечера ако не съм капнала от главобола, може и снимките да кача, ако ли не - утре:)

# 263
Пепи да ти е жив и здрав рожденика,много да те обича

# 264
  • Пловдив
badem, много апетитен Гараш
Руми, абе аз цеха и да го отворя , ама ако клиентелата е от Сф как ще доставям до там не знам  newsm78
Димитринче, мерси и на теб за пожеланията.
pokahontas, на теб също.

Аз само да вмъкна, че всъщност не сме женени и скоро нямаме намерение да го правим. Чакаме шафера да порастне и се надяваме до тогава до него да върви една шаферка  Mr. Green

# 265
  • София
Пепи, честит празник и от мен   bouquet Тортата е страхотна  Heart Eyes
dimitrina73 спорна работа и дано бързо ти мине главоболието  Praynig Аз нищо не мога с домашните, та камо ли с гости  Naughty Когато готвя обичам да съм сама в кухнята   chef

# 266
Абе за гайката не бих казала, че е най-удачното нещо, защото отвън е шестоъгълна а вътре е кръг и ще се получат малко странни кутийки Wink
мдааааааааааа...... чат-пат се проявява и бившия ми блондински имидж.... въобще не зацепих за дупката...... Две години - блонди..... и после цял живот си носиш последствиятата....   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А за подписването..... как беше оная реклама "...традициите не са това което бяха......" Хич да не ти пука...... Желая ви ДВЕ шаферки!!!!! И шафера по средата..... Трябва да има естетически вид процесията все пак...... Wink Wink Wink
dimitrina73 - Цитирам синът ми: "Майките нямат право да боледуват.... Само старите баби ги болят главите". Прави си сама извода!!!!  Grinning Лекувай се  и се оправяй бързичко.... Чакаме кученцето с нетърпение.....
Нямам си торти и ме сърбят пръстчетата да давам умни съвети и да намирам кусури......  Joy

# 267
  • София , Монтана
Здравейте момичета страхотни торти сте направили.Ето и тортата която направих на сестра ми за рождения ден.От горе цялата е с фондан,но не ми хареса как станаха розите.
http://petiaga.multiply.com/photos/album/2#7

# 268
  • София
badem, petia, браво за тортичките  Simple Smile
Пепи, отново супер торта, да ти е жив и здрав рожденника! Чакам, ако е хубава рецептата да я споделиш с нас. Моето семейство много хареса Медовика.
Dimitrina, искрено ти съчувствам, много е лошо да те боли глава и да правиш торта. Едно Аулинче не ти ли помогна?

# 269
pеtia - Нека сестра ти бъде жива и здрава!!!! Имаш напредък с розите, не им се притеснявай толкова..... Изтъни още мъничко крайчетата, подгъни ги лекичко навътре  и навън и ще се получи. Хванала си им цаката вече като гледам. Само.... едно дребничко съветче: Следващият път сложи НЕЧЕТЕН брой цветя. Нали така е прието?  bouquet Wink

Общи условия

Активация на акаунт