Редки и изчезнали парфюми

• 213 289
  • 1 991
  •   2
Отговори
# 105
Преди много години, когато за 1ви път започнаха да пускат разни мострички по списанията, попаднах на парфюм Donna Nautilus. Ароматът му е странен, но хубав. В България този парфюм го няма. Засичала съм го по разни руски онлайн магазини. И все пак ако някой го види някъде в бг - да свирне Sunglasses

Този го купих в Дубай на разпродажба в наш магазин за около 10-тина лв. бройката. Раздадох няколко  на приятелки, а майка ми все още има от нейния - хубав е наистина.

Амouage са също скъпи парфюми, но не вярвам да ги пуснат на бг пазара.
А аз си търся един парфюм..Old England - Chelsea flowers - невероятно нежен аромат..
Издирвах в Бг и Нарцисо Родригес "For Her", но не го внасят - много стилен  и нестандартен аромат

# 106
  • Варна
Narciso Rodriguez For Her има във Фрагранс, не е наличен в момента, но ще се появи.

# 107
И аз търся един парфюм, който ползвах преди 7-8години, но никъде го няма Sad ... KL на Лагерфелд. Сигурно вече не го произвеждат. newsm78

# 108
  • София
paola2 а как мога да видя цената му в сайта и евентоално да направя поръчка

# 109
  • Варна
И аз търся един парфюм, който ползвах преди 7-8години, но никъде го няма Sad ... KL на Лагерфелд. Сигурно вече не го произвеждат. newsm78

Има го

Хора, вие наистина ли не сте чували за Фрагранс, много неща има там  Peace

# 110
  • Варна
Ето ви темата за Фрагранс, всичко е обяснено на първата страница, първия пост. А и други полезни неща се говорят в темата.

# 111
Mims-Mims, страхотна си!!! newsm10 Много ти благодаря!!! newsm03

# 112
  • Шумен
а някой да знае дали може някъде да се намери "Осмия ден " на Ив Роше  newsm78

# 113
  • Шумен
ето и тук http://megashop.bg/cshop/product_info.php?manufacturers_id=78&am … ;products_id=1738

# 114
  • Шумен
грешка ,нещо компа се гаври с мен

# 115
paola2 а как мога да видя цената му в сайта и евентоално да направя поръчка

Ами докато не се появи в наличност не можеш да му видиш цената, но във фрагранс ще е много евтин със сигурност и има безплатна доставка.Погледни в темата.

# 116
Здравейте, от години търся един парфюм, който изобщо не е скъп обаче го няма никъде. Казваше се Балерина и имаше прекрасен нежен аромат на теменужки. Беше в прозрачно шише, правоъгълно и леко извито като спирала с една ръбата розова "капачка". Той беше част от една серия от няколко аромата в еднакви шишета само капачките бяха различни цветове. Ако някой се сеща и го е виждал някъде да свирка.

# 117
Narciso Rodriguez For Her има във Фрагранс, не е наличен в момента, но ще се появи.
В Ягода го има наличен. Аз от там го поръчвах за една приятелка, въпреки, че тогава и във Фрагранса го имаше, но не беше толкова изгоден.

# 118
аз си търся този:

# 119

Общи условия

Активация на акаунт