Редки и изчезнали парфюми

• 213 279
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 90
някой ползвал ли е STEFANI /мисля така се пишеше/- стахоооооен е. Търсила съм го ,но бил спрян от производство

# 91
Ето три парфюма, които мирисах скоро и не се срещат във всеки мол:  Untitled на Yosh Han (с нотка на канела, интересен е, но е много не-типичен. Това е от така наречените модерни vintage парфюми). Не е за всеки ден и за всеки вкус!

Il Profumo Chocolate е интересен, с нотка на какао, мандарин, и подправки разни. Много дълбок, "тъмен" парфюм, но на мене не стои дълго, за съжаление.

А исках и да споделя, че съм разочарована от White Patchouli на Том Форд, който чаках толкова дълго и излезе този месец. Не усещам много пачули. Върху моята кожа мирише като лимонена киселина или поне спомените които имам за това как лимонена киселина мирише.

# 92
...........от доста време търся Extravagance на Givenchy......само ментета виждам по магазините обаче Cry....някакви идеи?  bouquet

# 93
Да, няма го вече по повечето магазини, и е жалко защото според мен е най-добрият парфюм на Живанши.

Има го  магазините на Parfumania. Ако нямаш достъп до такъв магазин, можеш да го поръчаш от техния онлайн сайт (perfumania.com).

# 94
  • Варна
...........от доста време търся Extravagance на Givenchy......само ментета виждам по магазините обаче Cry....някакви идеи?  bouquet

Ето
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_ … 5W__products.html

# 95
Аз търся Paco by Paco Rabanne (Unisex edition), но го няма по магазините, даже и във фрее шопа на летището го няма. А е нещо страхотно. Подариха ми преди няколко години...

# 96
Разкошен аромат, невероятно траен, аз също дълго време го пазех за "специални случаи", но ... уви, остана само стъкленичката  Sad

# 97
Мъжът ми ползваше преди да се запознаем Fierce на Abercrombie & Fitch- даже ме сваля с този аромат. Simple Smile Когато шишенцето свърши исках да му купя ново, но се оказа че в България никъде го няма, само в ebay в Англия или в Щатите. И тъй като не го намерихме тука го поръчахме от САЩ. Убийствено мирише и е адски траен.

# 98
Не мога да намеря Мира-Бай никъде, значи е рядък.... Sunglasses

# 99
  • Sofia
Наистина ли е рядко това Масуми?  Shocked
При мама от години се подмята едно, тя вече не го харесва.   Joy
Може би е точно "едновремешното".

# 100
Преди 7-8 години имах едно парфюмче от тези малките по няколко милилитра - на беше на Пресила Пресли " Indian Summer" и ама никъде не мога да го намеря newsm45 newsm45

и също на Roberto Capucci "Opera II "

За тези парфюмчета ли говориш? и   Hug

Ето и мъжкия Rush

# 101
Аз пък не мога да намеря на ДжЛо - Маями Глоу

Ето го

# 102
Няма го .......

# 103
  • София
Обожавам Body by Victoria на Виктория Сикрет но нестига че го няма в България но наскоро исках да го поръчам на една позната от щатите но като им отворих сайта и там не го видях smile3515 smile3518 newsm45

# 104
http://www.fragrancex.com/search/_stext_Body--by--Victoria--__search_results.html

Тук го има, но просто трябва да изчакаш да се появи в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт