Редки и изчезнали парфюми

• 218 478
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Пловдив

Някой помни ли го? Любимия ми парфюм отпреди повече от 20 г. Ползвах само него без да го сменя 6-7 години.
Моят беше същият но листото не на високо а на широко.Толкова си го харесвах.

# 1 651
  • някъде под слънцето...
Ати, благодаря, ще ги обиколя да видя какво имат.Напоследък захриха доста техни магазиини тук.
Pippi_  и аз бях очарована от продуктите им.Обожавах твърдите им  парфюми(в кутийчета.Слагах на зоните където има пулсации и умирах от удоволствие.
Покрай Ив Роше им станах фен и си бях взела един Ароматикс еликсир(любим аромат)  в кутийка.

# 1 652
Midnight Rain La Prairie

Търся отчаяно.Animal Pouting Cat

# 1 653
# 1 654

Някой помни ли го? Любимия ми парфюм отпреди повече от 20 г. Ползвах само него без да го сменя 6-7 години.

Аз наскоро си купих "Nature" , при едно пътуване,  беше изостанал на рафта на едно магазинче в гр.Рудозем. Взех си го от чисто любопитство и после дори забравих за него. Но моят не изглежда като на вашата снимка, по различен е. Ето го:

# 1 655
Този е по- нова версия от 2012, с пулвелизатор, има даже и разлика в аромата. Но и двата вече не се произвеждат така или иначе. Моя си го купих от сантименталност миналата година от Ebay, за доста пари, защото е вече винтидж, нали.

# 1 656
Намира се все още в ибей на нормални цени, впрочем.
https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l … es+&_osacat=11848

# 1 657
  • España

Аз наскоро си купих "Nature" , при едно пътуване,  беше изостанал на рафта на едно магазинче в гр.Рудозем. Взех си го от чисто любопитство и после дори забравих за него. Но моят не изглежда като на вашата снимка, по различен е. Ето го:
Точно същият парфюм в този флакон отново са го заредили във фирмените магазини на Ив Роше . Поне в Испания го има навсякъде .
Казаха ми , че според новата им политика , са решили периодично да възкресяват парфюми от старите им колекции. Аз ще си чакам  Ming Shu и  Pour decir de lila.

# 1 658
Това обяснява наличието в момента в Ebay на толкова много парфюми на нормална цена. Когато аз го търсех миналата или по- миналата година предлагането беше малко, повечето използвани и на значително по- високи цени. Няма значение  аз вече съм си го прибавила в колекцията, мил спомен ми е и го отворих само да си го душа от време на време.
Пожелавам на всеки, който търси някой безценен за него парфюм да си го намери.

# 1 659
За съжаление много парфюми няма на бъдат произведени отново, даже и в лимитирани серии - проблема е, че суровините за приготвянето има са забранени ( особено тези от животински произход ).
Днес ми потвърдиха, че още един любим аромат на YSL е спрян от производство Sad
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-d … ntense-31385.html

# 1 660

Този е! Голяма слабост ми е! Стиснах се и вече не го използвам.

# 1 661
Попадна ми снимка на легендарната Джулия от 80-те, благодарение на парфюмен ентусиаст в ФБ група. Не познавам парфюма, но Натали Никол го беше описала точно като легендарен за онези години.

Този парфюм "Джулия" си купувах от Кореком около далечната 1988 г. когато бях студентка. Къде изчезна този прекрасен аромат?
За да го купим от Кореком пък, си купувахме долари от чуждестранни студенти или пътуващи с корабите.
  1 долар беше 4 лв. и беше дори забранено да притежаваме долари.
В кои времена се върнах и в каква тема попаднах,  търсейки информация за този парфюм. Точно като на снимката изглеждаше парфюмът.

# 1 662
Джулия беше класика някога. Не знам дали се е намирал аналог на тоя аромат.
От Ив Роше ми пратили мейл за разни промоции, та ето какво предлагат https://www.yves-rocher.de/parfum/damenparfum/eau-de-toilette-da … ette-60ml/p/95915
Наистина се е появил отново. Чудя се, по-скоро ме е страх от разочарование.

# 1 663
  • España
Същият си е , ако имаш носталгия , вземи си го , няма да съжаляваш ! 😉

# 1 664
  • Истанбул
Джулия през 1987 беше пуснат и под формата на дезодорант.Сестра ми ми го подари за абитуриентския бал.Беше черен флакон с бялата клонка цвят.

Общи условия

Активация на акаунт