Редки и изчезнали парфюми

• 218 836
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 345
Всеки път като наблежи лятото и се сдухвам на тема Аквауоман на Роша и ми става тъжно. Искам си и стария О де Ланком

Не ми споменавай Аквауомън. Имам едно бутилче от 30 мл. от което са останали сигурно не повече от 10. Пръскам по веднъж в годината, със свито сърце.

# 346
  • Бургас
Аз само празно битулче имам. Много ме е яд от летните ми любимци за issey miyake l ́eau d ́issey, беше страхотен - сега всяко лято пускат някаква негова банална пародия. А за Acqua di Gio Pour Femme....Ох, тази тема ме настъпа по болното място! 😈

# 347
  • София
Не зная дали сега ще харесам Balahe на Leonard, но бих искала да го намеря на поносима цена.

# 348
Аз само празно битулче имам. Много ме е яд от летните ми любимци за issey miyake l ́eau d ́issey, беше страхотен - сега всяко лято пускат някаква негова банална пародия. А за Acqua di Gio Pour Femme....Ох, тази тема ме настъпа по болното място! 😈

Сдобих се с него от размяна. Даже не помня кой парфюм предложих за него.

sl, чест и почитания, както се казва.  Peace Колекцията ти е страхотна! И в парфюмната тема си споменавала за слабостта си към "бабички" но сега за пръв път виждам какви съкровища притежаваш.
Аз нямам слабост към тях, но има стари аромати, които ми липсват. Веднъж влизах в едно такова магазинче, в Мюнхен, но нямах много време да огледам какво точно предлагат в него. На пръв поглед не видях нещо познато и което искам. Но съм се заканила да ходя пак, на по-подробен оглед.

# 349
  • някъде под слънцето...
Pipi_
Благодаря, звиждам ти за магазинчето в Мюнхен.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 22:22 от sl

# 350
  • Бургас
ММ от години ме заплашва, че докато тече лудницата в туризма лятото, която наричам сериона работа, ще ги разпродаде. Още има кошмари милия, като се счупи един класически Опиум на теракота преди години Wink

# 351
  • Пловдив
sl Видях ,че имаш https://www.fragrantica.com/perfume/Paloma-Picasso/Paloma-Picasso-1009.html
Много ми харесва този парфюм.

# 352
  • София

sl спокойно могат да я спонсорират за отваряне на Музей на парфюмите, защото има всякакви ценни/безценни парфюмни находки.

# 353
  • някъде под слънцето...
Toзи парфюм беше голямата ми любов.Имам го в 3  различни концентрации и различни издания.
Дори имам запас няколко стотици да не би да вземе да свърши .Луд умора няма.
Благодаря veka.

Моите бабички едва ли ще предтавляват интерес за модерните дами.Ретро са
А и вече не съм толкова запален колекционер.Осъзнах, че няма да мога да и зпръскам натрупаните количества приживе
След погребението на баща ми, исках да си донеса нещо дребно негово тук, като символично присъствие .
Отворих един  шкаф и вътре имаше различни тоалетни води, които явно  си е пазел за "специални случаи".
Cry
От тогава не пазя...
Стремя се да изпръскам колкото повече, толкова повече.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 10:15 от sl

# 354
Дами, да се включа в темата. Фен съм на ретро парфюмите. Имам доста голяма колекция. Любим ми е  Habanita.

пс. мернах на снимка дракона на картие - ей, богу , това е аромат за който всеки твърди, че бил топ, а на моята кожа стои потресаващо.

# 355
  • някъде под слънцето...
Habanita, също е голяма любов.
Най мниго харесвам чистия  парфюм.
Тоалетната вода слагам, когато искам да си осигуря  неприкосновено лично пространство.
ЕДП също е много хубава.
Моята драконова целувка е чист парфюм и няма нищо драконовско, по скоро е мила и нежна.
Виж пантерите(старата формула) , имам в концентрация парфюм де тоалет и  ЕДП,
Драскат хапят ,гледат страшно, и ако не са в настроение, успяват да рязвалят и това на околните.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 22:38 от sl

# 356
  • Балчик
Значи, целувката на дракона ЕДП, винаги ми носи комплименти, и то от предимно млади хора. А Хабанита ЕДР я оцени моята племенница, като беше на 6 години, каза, че имам много хубав парфюм.

# 357
  • някъде под слънцето...
Джемма Heart
Браво на племенницата ти.
Моята дъщеря беше много критична, когато беше малка " парфюмите на мама са се развалили, защото не миришат на парфюм".
Тук още от родилния дом обилно  ги заливат с бебешки о де колон.Това продължава в яслата и детската.Когато ги вземеш овоняват цялата кола на бебешки о де колон.От тогавс съм ги намразила .

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 10:25 от sl

# 358

Тук още от родилния дом обилно  ги заливат с бебешки о де колон.Това продължава в яслата и детската.Когато ги вземеш овоняват цялата кола на бебешкибо де колон.От тога съм ги намразила

Сериозно? Къде това?

# 359
  • някъде под слънцето...
В Испсния.Не се шегуват с бебешките о де колони(и с бабешките също).
Обикновено са в еднолитрови{ има и по големи) опаковки.
Това е най популярната марка бебешки о де колон, създаден в сътрудничество с испанската асоциация по педиатрия.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 11:27 от sl

Общи условия

Активация на акаунт