Редки и изчезнали парфюми

• 223 494
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 675
Nair, виждала съм този парфюм, чие производство е?

# 676
tuali, да, полски са, затова са ми толкова скъпи Simple Smile. Израстнах с тях и по онова време бяха номер 1. Даже не знаех, че още ги има, докато не ги видях в makeup.
В този ред на мисли, дали си спомняш един полски парфюм Рококо от онова време? Бях на 6 години, когато баща ми ходи в Полша за доста дълго време и се върна с безброй куфари, пълни с подаръци за всички. Но това, което дълбоко се запечата в паметта ми беше именно този парфюм. Разкошен, безкрайно траен, макар и лек, завладяващ и не оставящ никого равнодушен. Намирам нещо общо с някой от Шансовете на Шанел, но не точно оригинала. Шишенцето беше тумбесто, подобно на Flowerbomb, не беше с пулверизатор , а сплаш. Мисълта ми е, ако го помниш, нещо подобно от съвременните би ли предложила, че много искам да се докосна до тази магия отново?

# 677
В този ред на мисли, дали си спомняш един полски парфюм Рококо от онова време? Разкошен, безкрайно траен, макар и лек, завладяващ и не оставящ никого равнодушен. Намирам нещо общо с някой от Шансовете на Шанел, но не точно оригинала. Шишенцето беше тумбесто, подобно на Flowerbomb, не беше с пулверизатор , а сплаш.

# 678
В този ред на мисли, дали си спомняш един полски парфюм Рококо от онова време? Разкошен, безкрайно траен, макар и лек, завладяващ и не оставящ никого равнодушен. Намирам нещо общо с някой от Шансовете на Шанел, но не точно оригинала. Шишенцето беше тумбесто, подобно на Flowerbomb, не беше с пулверизатор , а сплаш.

Той, той, същият!!! Златна си! А дали нещо подобно би ми препоръчала, Ази? Hug

# 679
Съжалявам, но аз не познавам аромата му Blush

# 680
cabochard, срамота, но не го помня Sad. Като име да, но шишето не ми е познато, за аромата да не говорим.
А Ruby от обяд и след душ още мирише. От Шалимара няма спомен

Извинявам се за поста, но трябваше да отговоря.

# 681
tuali, да, полски са, затова са ми толкова скъпи Simple Smile. Израстнах с тях и по онова време бяха номер 1. Даже не знаех, че още ги има, докато не ги видях в makeup.
В този ред на мисли, дали си спомняш един полски парфюм Рококо от онова време? Бях на 6 години, когато баща ми ходи в Полша за доста дълго време и се върна с безброй куфари, пълни с подаръци за всички. Но това, което дълбоко се запечата в паметта ми беше именно този парфюм. Разкошен, безкрайно траен, макар и лек, завладяващ и не оставящ никого равнодушен. Намирам нещо общо с някой от Шансовете на Шанел, но не точно оригинала. Шишенцето беше тумбесто, подобно на Flowerbomb, не беше с пулверизатор , а сплаш. Мисълта ми е, ако го помниш, нещо подобно от съвременните би ли предложила, че много искам да се докосна до тази магия отново?

Точно за този парфюм питах и аз по-напред в темата.

# 682
Здравейте, много хубава тема. Да попитам някой виждал ли е да се продава този парфюм на yves saint laurent - Nu. Беше ми любим преди

# 683
  • някъде под слънцето...
Сорян е .
Има нова версия.

# 684
Сорян е .
Има нова версия.

и коя е новата версия:)

# 685
  • някъде под слънцето...
Тази, която може да се намери в магазините Wink

# 686
Момичета, това Рококо, го помня като аромат, макар и не съвсем ясно. Запомнила съм го като подобен на Tresor Lancome, с уговорката, че не знам как мирише Тresor сега, моя близка го носеше през 90 - те и изпълваше всяко пространство с него. Рококо ми се струваше подобно, но с добавена нотка на червило или някаква помада. Помня го като сладък. Чакам Наир да се включи с описание.Flowers Hibiscus

# 687
Доста по-плътен аромат беше от Трезор. Както се казва в парфюмните теми - типична бабичка. Това са моите спомени от него.

# 688
 Здравейте момичета:)
от едно извесно време се убих да търся Moschino Couture ,
моля, ако някой знае къде мога да го намеря или пък е готов да се раздели с него да ми пише !  Ще съм най хепи Simple Smile

# 689

Ако някой има този красавец, нека ми пише ... Бих дала и мило и драго за него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт