Редки и изчезнали парфюми

• 219 254
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Ако някой има този красавец, нека ми пише ... Бих дала и мило и драго за него Grinning
ebay 200 - 400 usd

# 691
Попадна ми тази снимка одеве:

Здавейте! сега попаднах на темата и я чета с кеф. Майка ми имаше жълъдчета и грозде. И другия съм го виждала,но не съм сигурна ,дали у дома. Как се казват тези парфюми,сеща ли се някой?

И един въпрос,който зададох в парфюмната тема,но никой не ме отрази.
Преди известно време ме лъхна аромат ,на спрения MaxMara Silk Touch. От години не бях долавяла този мирис...В ибей е на доста високи цени и няма да го купя. Някой сеща ли се за подобен аромат?

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 11:13 от sasi6

# 692
Цитат на: chanel19
ebay 200 - 400 usd

И аз съм с желание да се сдобия с един изчезнал парфюм, на Герлен, който се продава в ибей на 400-500 долара Sad
Драмата ми е, че ме е страх да купя през ибей, дали няма да е менте, отварян, и т.н. Какво показва вашия опит?
Ясно, че после мога са оспоря в пейпал, но са разправии, време и т.н.

Другия вариант за покупка е от арабски или руски сайтове, с (уж) оригинали продукти от производител, и практически невъзможна доставка до България освен по човек /още по-сложно при липса на полети/. По-нормална цена, 200-300 долара. И кой знае каква арабска или руска интерпретация на оригинала може да се окаже.

Във фрагнатика има потребители, които продават отворени. Купували ли сте така?

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 01:08 от Doro

# 693
Страхотна тема! Много ми липсва “Момичето на Бонд” от Ейвън. Не и стар и рядък, но го ползвах преди 8-9-10 години и не виждам да го произвеждат повече.

# 694
  • София
Ей, аз го мотах у нас доста време, после го размених.
Намерих случайно Max Mara Max Mara и съм тотално влюбена! Много е приятен, кротък, офисен, става за всеки ден и всеки сезон, в същото време е много шик и луксозен.

# 695
Rockstar, къде нмери Max Mara-та?

# 696
Това е минито на Ести Лаудер Youth Dew.
Бихте ли казали сайта?

# 697
  • София
Rockstar, къде нмери Max Mara-та?
В едно квартално магазинче.

# 698
  • Истанбул
Sasi 6 от един турски сайт за продажба на вещи дрехи обувки аксесоари ,някои употребявани,други с етикет.

# 699
Статична е темата, но...Моля ви за съдействие. Търся един дезодорант, който си купих от малък квартален магазин през 2003, не му помня името, но беше до към 9 лв, лилаво- розово шише, отпред има нарисувана голяма ключалка, уха на бадем и още нещо сладникаво. По големите вериги го няма, търсих много. Някой да се сеща?
Мисля, че беше Ох / Oh! / Ooh ...или нещо такова. Върти ми се в главата някакъв спомен

# 700
Здравейте, ровичках в шкафовете в старата ни къща и открих няколко мини шишенца. Средното е ясно, но кои са другите, имате ли идея?
Лявото мирише силно на мед, дясното е непознато за мен, в чудесно състояние.

# 701
  • някъде под слънцето...
Eдинствения парфюм Y за кийто се сещам, е този на Ив Сен Лоран, но шишенцето ми е непознато..
Възможно е и да е друг.

# 702
И аз се чудих на формата на шишето, да.

# 703
  • Варна
Здравейте, ровичках в шкафовете в старата ни къща и открих няколко мини шишенца. Средното е ясно, но кои са другите, имате ли идея?
Лявото мирише силно на мед, дясното е непознато за мен, в чудесно състояние.
Като каза мед, първата асоциация, когато помирисах Scandal by night JPG беше с едно подобно на лявото шишенце в къщата на баба. Харесвам го много, но за мен ще си остане аромат, който ми навява спомени от детството.
Не знам дали четете съседната тема, но в Бургас има магазин/склад със залежали доста спрени парфюми. За starcorp говоря. Аз си взех Womanity eau pour Elles и  Kokorico, които са спрени преди няколко години. Течността на Кокорико е пожълтяла и началото му ми се стори друго, но след няколко пръскания всичко си дойде на място.
Нямам съмнения за автентичността. Просто парфюмите доста са постояли.

# 704
Eдинствения парфюм Y за кийто се сещам, е този на Ив Сен Лоран, но шишенцето ми е непознато..
Възможно е и да е друг.

Yardley?

Общи условия

Активация на акаунт