Редки и изчезнали парфюми

• 219 254
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета, не знаех, че има такава тема и много се радвам, че я открих, направо тук ми е мястото 😊
Аз също съм голям фен на парфюмите от едно време, и все издирвам нови и нови за проба. Така съм събрала една малка колекция от спрени парфюми и продължавам. Не го правя от някакви носталгични чувства, а защото вярвам в качеството им.
Не купувам почти никакви новоизлезли парфюми защото просто не ме вдъхновяват, а и повечето са ми като излезли от един калъп.
Сега съм хвърлила око на Deci Dela на Nina Ricci. Някой да го е имал и да сподели впечатления? ⚘

P.S. А Mystere de Rochas, как е? И него се каня да придобия:sunglasses:

# 451
  • някъде под слънцето...
С Деси Дела не се харесахме, но с Мистерията  изкрата пламна от първо пробване.

# 452
Статична е темата, но...Моля ви за съдействие. Търся един дезодорант, който си купих от малък квартален магазин през 2003, не му помня името, но беше до към 9 лв, лилаво- розово шише, отпред има нарисувана голяма ключалка, уха на бадем и още нещо сладникаво. По големите вериги го няма, търсих много. Някой да се сеща?

# 453
Здравейте и от мен. Прекрасна тема - дано ме приемете в нея. Харесвам много от т.н стари( аз ги наричам класически) аромати - майка ми беше запален парфюман и имаше хубава колекция, по - голямата част от която за съжаление беше открадната преди години. Помня много от нейните парфюми и ги харесвам и до днес, харесвам също и когато съвременен парфюм по модерен начин интерпретира някоя моя любима тема. Особено когато оригинал вече няма наличен. Много се зарадвах например на Moonlight patchouli на Ван Клийф. Майка ми изразходи навремето несметно количество от един Patchouli на Сoty - много по - силен, но се беше пропил във всичките и шалове и палта и в къщи ухаеше точно както сега мирише парфюма на Ван Клийф. Веднага го купих, връща ме в детството. Разгледах възхитителните колекции, които някои от вас са създали и съм много впечатлена. Реших да попитам за съвет. Наскоро попаднах на материал за любимите парфюми на Фрида Кало. Шалимар и Shocking на Елза Скиапарели. Голям почитател съм и на двете жени, та се питах, дали да търся този Shocking, познавате ли го и какво бихте казали за него? Хубав ден от мен.Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 19:44 от silver pearl

# 454
Наминавам с прискърбие да ви кажа, че от доста време не мога да открия любимият ми L'Eau de Chloe

https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/L-Eau-de-Chloe-14000.html

От няколко месеца започна да изчезва във физическите магазини, от доста време го търся в амазон и ибей, но не е наличен. Бях го поръчала в ибей, но не го получх и завързах една кореспонденция с тях, сега чакам отговор. Много ще съм благодарна, ако някой го открие някъде, да сподели.  Praynig
Много го искам.

# 455
  • виртуално
Pipi , в ebay.co.uk има поне 20-30 обяви за него

# 456
Здравейте, аз търся този парфюм, който ми беше подарен преди повече от десет години. "Nominee" пише на него, вътре е с брокат. Нищо не намирам в интернет. Имате ли някаква информация?

# 457

А наличен ли е? Щото и в амазон и ибей го има, но когато започна да правя поръчка, излиза, че не е наличен.

# 458
  • виртуално

А наличен ли е? Щото и в амазон и ибей го има, но когато започна да правя поръчка, излиза, че не е наличен.

https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057 … hloe&_sacat=0

# 459
Благодаря ти, Рапунцел!

# 460
  • София
Намерих едно магазинче на ул. Сан Стефано, където го имаше.
Аз отдавна мечтаех да го тествам.
Магазинчето е по-навътре по улицата, отляво. Има един ъгъл, на който има кафе и след него.

# 461
Здравейте на всички. Имам нужда от голяма помощ 😁 става въпрос за един френски парфюм "CHAPKA". Много е стар, но майка ми ме помоли да й го намеря за подарък за рождения й ден. На времето са й го носили от Франция. Проблема е, че не успявам да го намеря никъде и имам нужда от вашата помощ. Само в ebay го има и продавача отказва да ми го изпрати до България. Ще прикача и снимки, ако някои може да ми даде някаква информация и насоки ще съм много благодарна. Благодаря предварително и хубав ден!

# 462
  • Балчик
Има посредници, потърсете темата за такъв от Франция или го пратете до английски посредник.

# 463
Здравейте на всички. Имам нужда от голяма помощ 😁 става въпрос за един френски парфюм "CHAPKA". Много е стар, но майка ми ме помоли да й го намеря за подарък за рождения й ден. На времето са й го носили от Франция. Проблема е, че не успявам да го намеря никъде и имам нужда от вашата помощ. Само в ebay го има и продавача отказва да ми го изпрати до България. Ще прикача и снимки, ако някои може да ми даде някаква информация и насоки ще съм много благодарна. Благодаря предварително и хубав ден!

От къде е продавача? Аз живея в Германия и бих могла да помогна - ако се навие да го изпрати до моя адрес. На 23-ти излизаме в отпуск и тръгваме за България.

# 464

От къде е продавача? Аз живея в Германия и бих могла да помогна - ако се навие да го изпрати до моя адрес. На 23-ти излизаме в отпуск и тръгваме за България.
Благодаря за идеята и за желанието! Иначе продавача е във Франция

Общи условия

Активация на акаунт