Редки и изчезнали парфюми

• 217 888
  • 1 991
  •   2
Отговори
# 1 830
  • BG-DE
Да не е някой от тези 🤔

# 1 831
Дами, днес попаднах в една стара миньорска сграда (не ме питайте защо), там в някакво помещение, вероятно санитарно , водеше към баните, се търкаляха тези на снимката долу... Аз само съм чувала за тях, не ги бях срещала досега. Та, мъжа ми беше така добър да ги среже, заради мен. Остатъчната миризма беше едва доловима, но все пак усетих нещо. Всички ми докарваха някак на лосион за тяло, тази специфична креместа нотка и малко мускус. Вие така ли си ги спомняте или времето си е казало думата и ги е видоизменил до неузнаваемост? Много, ама много ми се искаше някога да помириша тези митични дезодоранти и вселената явно си знае работата, ама все пак можеше да ме възнагради по щедро, поне да имаше малко в тях, сега не знам дали това, което ще запаметя от тях е реалният аромат - мускус с крем...

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 23:20 от Seven

# 1 832
  • Бургас
Явно за някакви дезодоранти е питането, но не сте прикачила снимка и само може да гадаем какво и кои.

# 1 833
Сигурно още миришат

# 1 834
Зелена ябълка беше отврат - за мен. Дива река бе свежарски и приятен аромат. За третия не се сещам, а четвъртия не разпознавам.

# 1 835
От зелената ябълка нищо не си изпуснала Grinning Има едни почистващи кърпи в Лидл с аромат на зелена ябълка, нещо такова беше но още по-силно и изкуствено. Представи си човек напръскан с това нещо... че и не изфирясваше бързо ароматът Grinning

# 1 836
В зелената ябълка наистина се усещаше нещо металическо, но реших, че е от флакона. Явно си е бил по химически аромат.

# 1 837
  • София
От зелената ябълка нищо не си изпуснала Grinning Има едни почистващи кърпи в Лидл с аромат на зелена ябълка, нещо такова беше но още по-силно и изкуствено. Представи си човек напръскан с това нещо... че и не изфирясваше бързо ароматът Grinning

Хахаха... Много точно казано.

# 1 838
Едната ми баба му беше фенка, за съжаление още не мога да забравя миризмата на това чудо. Шегували сме се че ако напръскаме с него вместо с флакона Мухозол, мухите пак ще измрат, то егати отровата Joy

# 1 839
Хайде сега, не беше чак пък толкова гаден! Е, не беше Crivelli, Tom Ford, нито Amouage, примерно, но пък за тогава си беше поносим, простичък дезодорант. Ако искате да разберете що е то гаден, отвратителен парфюм, намерете си Макки или Тройной пак от онова време да видите за какво иде реч!!! Weary

# 1 840
Тройной не искам да си го спомням...
А тази Зелена ябълка, както казах едната ми баба беше голям фен, та пръскаше по много, пръскаше и из къщата си понякога като ароматизатор, абе за нас си беше гадна много. Харесвам аромат на зелена ябълка по принцип, просто това беше прекалено.

# 1 841
Първо усетих аромата на зелената ябълка от един душ гел, който ми бяха донесли от Германия. Опаковката беше във форма на пластмасова зелена ябълка със съответния аромат. Е, много ми беше кеф да се къпя с тоя аромат, да не кажа, че си бях оставила малко, за да не изхвърля опаковката,  а да ми седи за красота в банята. Но дезодоранта си беше силен и не бях фен на българска козметика, така че никога не съм го използвала. Виж, ако мога да се сдобия с някой Импулс със едновремешната миризма, ще бъда щастлива.

# 1 842
Тройной не искам да си го спомням...
А тази Зелена ябълка, както казах едната ми баба беше голям фен, та пръскаше по много, пръскаше и из къщата си понякога като ароматизатор, абе за нас си беше гадна много. Харесвам аромат на зелена ябълка по принцип, просто това беше прекалено.
Дааа, явно баба Ви е прекалявала със спрейовете и затова Ви се е струвал толкова неприятен. 😆😜

# 1 843
  • Истанбул
Едната ми баба му беше фенка, за съжаление още не мога да забравя миризмата на това чудо. Шегували сме се че ако напръскаме с него вместо с флакона Мухозол, мухите пак ще измрат, то егати отровата Joy
Вие сте се шегували, аз съм го правила.В прогимназиалните класове имахме поръчения в лятната ваканция да си направим колекция от пеперуди,насекоми.И аз умницата ги забождах с топлийки на дебел картон  и после обилно ги офъщявах с" Дива река "или "Жасмин".Първият имаше по-свеж и автентичен природен аромат.

# 1 844
Виж, ако мога да се сдобия с някой Импулс със едновремешната миризма, ще бъда щастлива.

Или старият, класически Fa. За съжаление, няма го вече. Колко съм търсила нещо, което да наподобява на него - няма!

Общи условия

Активация на акаунт