Редки и изчезнали парфюми

• 217 852
  • 1 991
  •   2
Отговори
# 1 890
  • Враца
Имам си някъде , едно Бич може.
Утре, ако се сетя, ще го снимам.

# 1 891
О, синята и зелената Рексона - мамо , ако ме чуваш там където си  , на по-доброто място , благодаря за това ,че ми разрешаваше да пробвам всички женски глезотии , че ме научи на стил и добър вкус . Flowers Hibiscus Кой да знае ,че ще ми потрябва в днешно време с всичката пошлост , която ни заобикаля Imp

# 1 892
Имам си някъде , едно Бич може.
Утре, ако се сетя, ще го снимам.
А аз - едно червено Бикче с няколко капки на дъното тъмнокафява течност, гъста като олио... 😁

# 1 893
Намерих къде съм забутал в шкафа един Sagamore на Lancome купен отдавна. Тоалетна вода тип сплаш - слагаш на ръката и така нанасяш. Бях го взел на сляпо. От 2006г  но не отварян ( при мен това се среща - купувам и забравям да го отворя). Аромата ми се струва добре. Не е станал на олио Wink  Да видим колко ще е траен ....

# 1 894
Нищо им няма на парфюмите, ако не са ползвани. Купих си няколко ретро парфюма от Додис - аромата е добър. Отделен въпрос, че и моят вкус се е променил и ми се струват доста демоде. Купих и няколко парфюма, които харесвах едно време - осъвременени са по някакъв начин и нямат нищо общо. Единствено L'air de temps на Нина Ричи е горе долу добър. Фиджито звучи като евтин парфюм, за разлика от навремето, Чарли е неузнаваем.

# 1 895
Чарли много го харесвах навремето. Купих го преди 2 години по сантиментални подбуди и не можех да повярвам, че на нищо не прилича ароматът му. Ама нищо общо с това, което помня. Фиджи също. Направо неузнаваем.

# 1 896
  • Deutschland
Синият Чарли го тествах в Росман. Направо покъртителен. Ужасно тежка миризма. Червеният става. Не помня едно време червен имало ли е или е нова вариация.

# 1 897
  • Чукарландия
Аз много харесвах белия Чарли, много нежен, фин аромат. След вашите мнения не си и помислям да го потърся за тест... 🤣
Скрит текст:

# 1 898
Преди 2 години купих Фиджи парфюм на майка ми. Тя го хареса. Предполагам, че са го променили но в каква степен - не мога на кажа.
Sagamore на Lancome издържа 7 часа. Аромата се разви, но като за проба бях ползвал съвсем малко. Пиша го в графата О.К. Ако намеря от къде да купя бих рискувал.
Днес тествах  Pino Silvestre автършейф. Капачката на шишарката е зелена. Ами аромата ми се стори същия но по-слаб. Някъде имам със кафявата капачка от време оно .... ще сравня. Взех един Tabac от BIPA във Виена. Тези дни ще споделя дали е както едно времешния.
Издирвам Xeryus на  Givenchy но в синята бутилка. Да видим ....

# 1 899
Виж в Додис - има много ретро парфюми

# 1 900
Виж в Додис - има много ретро парфюми
Вчера видях,че сте казали за този сайт но там има 2 - 3 мъжки парфюма. Има на Ланком ни малка опаковка. Не съм пазарувал от там и не знам какво е качеството. Благодаря за идеята!

# 1 901
Aз подарих на майка ми за РД ( за съжаление последният и Sad ) Фиджи , един супер успешен и мой любим руско-украински сериен филм , в който имаше ретроспекция на 1990 г ме подсети .
 Честно казано на мен не ми хареса аромата , но на нея -да . Обаче ми каза ,че не приличал на Фиджито от преди  години .Но иначе  е много траен .
 Виждала съм Чарли в нета , но едва ли е същия ...
Мерси за сайта Додис , не бях чувала за него .

# 1 902
Като аромати си приличат, но има някакви съставки, които са забранени в момента, а ги има в старите парфюми, които им придават дълбочина и привличат. Едно време дори Евазион и Флам бяха страхотни парфюми, които траеха с дни и направо те упояваха. Сегашните им версии са отвратителни. Фърст на Ван Клийф енд Арпелс беше ужасен. А това беше един от най-хубавите парфюми, които съм имала. Не ми се купува Палома  Пикасо, защото предполагам, че и той ще е греда. Започнах да свиквам със съвременните парфюми, имам доста добра колекция, но все ми се ще да са по-трайни и по-силни, не само аз да се помирисвам.

# 1 903
Приятелка си купува редовно Палома Пикасо и казва, че няма проблеми.
Аз за това малко се опитвам да набера смелост да купя на сляпо Минотавър на П.Пикасо.
Да вече мускуса не е същия - синтетичен е, както и амбрата и още някой съставки.

# 1 904
  • BG-DE
За моя нос няма разлика в аромата на П.Пикасо, имам бутилка на повече от 20 години и сравнявах с днешния вариант, ами същият си е но просто вече не бих го носила, възприятията ми са променени 😊 Предполагам, че и с другите стари парфюми е така, всяко нещо с времето си 😊

Общи условия

Активация на акаунт