Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 435
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Мимозке, пусни някоя снимка от изгледа за тези, които са бременни  Laughing Че на тях им забраниха морето.
Аз попаднах на едни много сладурски клипчета на едно момиченце на 6 год.
Ще ви пусна само 2 линка. продължавам да слушам песните й в youtube.

Наздраве на тези, които не са си легнали.

Почнах от тук:
http://www.vsekiden.com/?p=24076

А тази песен просто ме разплака:
http://www.youtube.com/watch?v=t0GEGvBt9m4&feature=related

Утре не съм на работа и вече се чудя какво да правя - дали да не отидем някъде с момчетата.

# 151
  • София
stryper, разнежваща е тази малка кони, какъв глас, какъв талант само!
аз гледам сега това момиченце пък цветнокожото : http://www.vsekiden.com/?p=24076

абе ирка да не роди, как ли са....

за ибей май сериозно ще се замисля, но трябва да ми припомниш правилата  Embarassed

хайде добро утро с кафе на всички Simple Smile):

# 152
Добро утро.

Навън е чудесен ден.

Успешна и приятна седмица на всички!

Синът ми отказва да ползва гърне. Седнал е на каросерията на камиона и обяснява, че това било гърнето (с памперс и дрехи е). А в другото не иска да сяда

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 14:09 от Stryper

# 153
  • Варна
Добър ден и от мен!

Страйпърче, ще се научи... не се притеснявай и не го мисли. Аз тъкмо се бях отчаяла, че ще си перем гащите цяла зима и още няма да се е научил и той изведнъж реши, че ще казва, после се научи и да стиска и успяхме. Дано и при вас идеята узрее скоро, но не се отказвайте  Hug

Аз от вчера съм с главоболие - не минава и не минава. Ама и Макси дига шум за 300 та спомага да ми е още по зле Rolling Eyes

Сиска и някои от другите работни мами, съвсем ни отсвириха и не ни показват дечицата.... Бързо да казват как са!!!!

# 154
  • Велико Търново
Добър вечер Mr. Green
Аз,съм мома 7 дена Mr. GreenБожа и баща са в Левски и аз съм се отдала на шопинг/принципно те не ми пречат Blush/,работа и излизане с приятелки и да си призная без бой много ми е добре.Сега да се заплюя сама,че току виж се урочасам Mr. Green
Божидара в Левски се чувства добре.Ставам и ще си дописвам по късно,че дойде една приятелка да пием бира Mr. Green

# 155
Ти,Чемширова гледай да не забравиш за дописването,че осезаемо се усеща липсата ти тук....Айде,наздраве и от мен beer..и аз ще дописвам после,че досега посрещахме скъпи гости/сестра ми и фамилия/...а и да си допия и аз cheers

# 156
  • Пловдив
Ееее, Любе, значи си имаш страхотна компания   bouquet

Ани, да те питам - ти получи ли книжките от онзи сайт  newsm78 newsm78 Аз поръчах в сряда или четвъртък - когато ти пусна линка, а още ги няма никакви  Rolling Eyes

Ще чакаме новини от Ирка скоро ми се струва  Sunglasses

Аз нямам търпение да идва неделя и да почваме с почивката. Само се надявам да опазим с Духи децата, че одеве бяха вкъщи и Тони само дето не смачка Калина... тя като мравка е до него  Mr. Green

И тихомълком да почерпя, че вчера стана 1 година откак с големия Змей се бракувахме  Blush beer3 beer beer2 cheers Drunk Wine Glass

# 157
А,Змейкова-да Ви забарви злото/че аз дати не помня...пък и като,че ли вчера се баркувахте/,но хич не се опитвай да минеш така с малки букви и накрая Stop,та със закъснение:
Да сте живи и здрави и още много години да се обичате и уважавате с твоя Змей!И да напълните новата къща със сладки Змейчета/ако Ви е малка къщата-по-голяма да купите/!

Абе,Ирка май вече го подмина термина newsm78?Никой ли няма вест от нея Thinking?

# 158
Честита годишнина, Миленче! Да се обичате все по-силно и да се наслаждавате на времето, в което сте заедно!

Не виждам Ирка в скайп. Дано ако е станало времето за раждане, всичко да е наред и да роди бързо и максимално безболезнено сестричката на Елла.

# 159
Сиска завидях ти, айде приятен шопинг и развлечения с приятелки, сега ти се е паднало Mr. Green
 Дано всичко е наред с Ирка, моля се за леко раждане, ако е станало време за това.
 Честита годишнина на Змейкови! Още много малки змейчета да си народят Mr. Green
 Мимоз, наздраве, ах ако знаеш как ти завиждам, но подготвяй се, догодина и ние от там ще пишем  Sunglasses
 И нови дрешки представени от модела Йони, спецялно за Страйпър и останалите любители на детския шопинг Crazy
 От тук нататък, няколко снимки, да не ги отваряте една по една:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202732&pid=6674712&lp=-1460

# 160
  • София
Да взема и аз да се разпиша, че тукО  виж ме изтрили от 1-ва страница и зачеркнали от всякакви списъци  Embarassed Rolling Eyes Heart Eyes
Така  - аз съм от вчера без дете - оставих ме го на Панагюрище и още не ми е домъчняло  Joy много за малкият терминатор. Че то една седмица на море само двамата и 4 дни в София ни дойдоха множко - изнервих ме се и аз и той. И всеки го проявяваше по различен начин - той като искаше да е само с мен - въпреки всичко, да го нося на ръце постоянно, да е залепен за мен и друг да не го пипа, а аз да се ядосвам от това и да се опитвам да го променя. Та сега почивам психически. Иначе морето мина добре. Тук е мястото да кажа, че останах очарована от Виф и Иночка, който бяха така любезни да отделят от ценното си време, за да се срещнем. А за Бетина и Макси само мога суперлативи да кажа - толкова готини, красиви, самостоятелни и лъчезарни деца са  Hug Не като моето да стой да полите на мама и да не се отделя на повече от 2 метра и постоянно да се чува - Мамо Ла /Мамо ела/ съпроводено с жест с ръчичката и  Sob Последният ден успях ме да видим и Ивон с двете щерки и аз нали съм си по нахална ги спрях и се представих  bowuu Стоян веднага стана пръв приятел на Ники, която беше така любезна да го почерпи със забранените му зрънчовци  Laughing Та с едно изречение Варненки и варненчета са супер.  Hug Heart Eyes И другата година ще искаме среща с тях  Praynig Сега са ви кажа и за самото море. Стоян остана очарован от огромната "локва" и искаше да стой само във водата и след 5 минути стоене на брега се чуваше пак - Тааааам!!!!!! и се отправяше посока водата. Даже безкрайният пясъчник беше на второ място. Единият ден го водих на делфинариума и там много му хареса, даже искаше да си събува сандалките, да се съблича и да влиза при делфините. Успя и от смяната на въздуха и морето като цяло да изчисти и кашлицата, която влачеше, надявам се да има ефект и през зимата. Е успя малко да се разтрой, но по принцип го очаквах. Има и неща, който не са за казване - как прави стриптийз в морската градина, как крещя из центъра на Варна и как се наака пак там и беше без памперс и беше по време на редкият период  Embarassed И какъв срам бра майка му при тези му изпълнения  #Cussing out Sick
Друго ново при нас няма. Днес започнах работа и добре, че работният ден беше къс, 6 часа, та не ми се видя толкова гадно.
Змейке, честита ви годишнина със Змея. Много змейчета да си навъдите за отглеждане и много да се обичате.
Надявам се Ирка да е добре и да не е родила на някоя от опашките в Некс / а ако се е случило вече събитието да е било при нормални обстоятелства/
И ако не ме лъже паметта /ама нали четох миналата седмица/ имаше доста мами с поводи да почерпят та Честито момичета, да сте живи и здрави и много обичани Съпруги и Майки.
И не на последно място Благодаря на Боби за красивата разходка из слънчев Париж. Пожелах си след 5 години Египет и след това Париж /не ме питайте защо в тази последователност/
Очаквайте ме тези дни ревяща за детенце и оплакваща гадната съдба, проклинаща яслите и факта, че сме разделени за цели две седмици и после пак чак до края на август.  Cry
Останете си със здраве.

# 161
Наде, добре дошли от морето. Поех глътка морски въздух само като четох историите ви.
Ако можеш се възползвай, че сте без Стоянчо. Нарадвай се на мъжа си, излез с приятелки, почини си добре. Че след август - ще ставате рано за ясла, ще се опитваш да съчетаваш работа, ясла, къща...

Смайли, благодаря за снимките. Супер дрешки. Познай какво ще правя през зимата докато съм затворена в къщи  Laughing Ще търся рокли и аксесоари за нашето бебе Simple Smile
Йонката ми се струва пораснала. Много е сладка.
Шапките й са много интересни.

Трябва да изчакам още 1 час, за да пия лекарство срещу бактериите. Всички спят и аз се чудя какво да правя.

# 162
Мамиии,само да се обадя,че сме живи.И още неродени.Извинявайте,че не чета и пиша.Започнах да правя основно почистване на къщата,а е едно хубаво време дето в Лондон го няма никога.Та сме по цял ден в парка или на двора.Не съм ви забравила и нали знаете,че още същия ден ще разберете!Ама вече ми е тежко и всичко правя 7 пъти по-бавно.Отивам поне да видя какво се случва с вас Hug Hug Hug

# 163
Малеее,останаха ми очите в тоалетите на Йони!!!Аз нямах кой знае какви попадения в Некст тази година,повече за бебето,нищо,че от 4 сутринта се заредих на опашка.Ама преди да пусна тях,съм ви оещала снимки от Дисниленд,Брюксел и Амстердам и не съм забравила.Нищо,че вървя с костенурска походка,обещала съм ви.Чакам да ми пратят и клипчета и тях ще пусна.Само предната страница прочетох,но три неща запомних:Велиска,много съжалявам!И на 150 да е човек,винаги е тежко...На 28-и станаха 4 месеца от смъртта на мама и по-леко не става,лиспва ми все повече.МНого съм щастлива,че не родих точно на тази дата.
Змейка,кога мина година...Ами освен да ви напомня какво казват хората:тази година булка,догодина-люлка и да ви го пожелая от все сърце!
Люба,а честити ти гости!ПОздрави сестра си от мен,много мило момиче.
Много мило ми стана,че не сте ме забравили Hug Heart Eyes Heart EyesВъпреки че съм толкова несериозна напоследък. Embarassed

# 164
  • Велико Търново
Добро утро Heart EyesСервирам кафето и отивам да се трудя,че довечера съм замислила вечер в "Щастливеца" с приятелки и тук там някое младо  и свежо попълнение да ни пълни очите  и да внася настроение:blush:

Велиска,съболезнования SadНека почива в мир човека!

Йони е страхотна хубавица,а тоалетите са супер Hug
Ирка,пожелавам ти леко  раждане и здраво и хубаво бебе HugЦелувки за теб и Елла Heart Eyes
Недче,радвам се ,че се разписа и леко и злобно ти завидях за сращата с варненки Mr. Green
Мимозке,нека все от такива и по-хубави места да ни споделяш Heart EyesИ молИм те разпиши се с по-вече от 2 реда Peace

На патерица честита годишнина на семейство Змейкови!Пожелавам дълги години здраве,любов,хармония и да напълнят новият апартамент с малки змейчета Hug

Туй от мен кака ви отива да прави Присан-и,а как ги мразяяяяяяяяяяяяя Mr. Green
Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт