Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 419
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • София
верно, че беше на моя рд термина ти Simple Smile но когато тогава Simple Smile живо и здраво!

а картърс са много добри дрешоци  Hug, и аз съм фен Peace

# 136
Пиле-страхотни снимки и разказ,дай още.Париж ми е мечта,винаги на първо място,ама все ни канят да се присъединяваме в др. посока,че компанията вече е била.Явно ще си го организирам и посещавам сама Grinning
Да ви похваля пред заведенията пред нас има доста безплатен WiFi и си влизам през телефона да ви чета,даже на Йони снимки отварям  Simple Smile

Страйпърче-успех с диетата и почивка  Peace
Велиса-съжалявам за яддо ти  Peace

# 137
  • София
добро утро с кафенце:

и приятен неделен ден!

# 138
Добро утро!

Гледам желаещите за отчет са мноооого малко.... Чудя се да не са ви премръзнали пръстите от студа, та да не пишете?!  Mr. Green
Я набързо да ви подмамя с една вкусна закуска:

Ние сме си все така - нищо ново и интересно.
Вчера вечерта изпратих двамата юнаци на разходка и аз реших на прибежки да мина по магазините да си купя някой и друг нов парцал (разбирайте дреха). Обаче така ме стресираха цените, че се наложи да диря баячка да ми бае... Явно отдавна не съм стъпвала в магазин, пропуснала съм цяла епоха от ценообразуване и нови течения!

Утре мисля да посетя някои други магазини, пък дано имат баячки на щат там!

Лек и весел ден ви желая!

# 139
  • Варна
Добър ден и от нас  Mr. Green

Танче и аз така с цените по магазините... особено на някои дрехи, дето мязат и на парцали за бърсане на пода... харесвам модните неща, дори и да не бих носила някои, но държа на изпълнението и материята. А пък за детските стоки да не говорим - дънчици за 70 лв за Макс - е да ме извиняват ама колкото и да са маркови, не си струва мисля  Thinking
А пък от тая вкусна закусчица, ми се разкъркори коремчето  Blush Ще взема да си хапна нещо май, пък килцата друг път ще ги мисля  Tired Сега правя супа на Макси, че от 7 часа сутринта все супа му е на устата.....

# 140
 Браво бе Мимоз, разби ме с този безплатен нет  Mr. Green
 Сртайпърче, много хубави дрешки вземаш на бебката, показвай, че и аз се кефя. На Children's Place имат голямо намаление и макар че вече направих покупки за Йони, смятам утре пак да отида, просто цените изкушават. Ще нащтракам утре и аз ще пусна снимчици. А Ирка да покаже на Некст какво е взела  Party Зърнах един магазин на Некст тук за първи път, само от Ирка я бях чувала тая марка. Хайде успешно шопингване на всички! Mr. Green Mr. Green

# 141
Смайли, я ти с намаленията си трайкай, че "наливаш масло в огъня"!!! Тука в БГ за такова нещо не са чували. Пък тези, които са чували какви намаления правят - не е истина!
На светлинни години са ни магазините от вашите там!
За това си сядам пред компа и си пазарувам он-лайн намалените дрешки от чужбина! И на Ники поръчах, и на себе си поръчах... само остава и бонусът да успея да се намъкна в тях!  Mr. Green

Виф, ти за кои килца точно мислиш? За тези, които не ти достигат сигурно, щото не виждам да имаш да сваляш, та да се въздържаш от хапване!  Whistling

Брейййй, явно всички са на море - много, много слаба активност...

Хайде, пък дано някой се разпише, та да драсна пак някой ред!  Crazy

# 142
  • София
кои сайтове ровиш, бре танче, аз само ларедут съм опитвала Thinking

# 143
Велиска, моите съболезнования за дядо ти!

Боби, страхотна разходка из Париж ни направи! Моя мъж също ми е обещал да ме заведе, даже имаме покана и от една приятелка да й отидем нагости, ама да видим...

Ние ходихме на концерт в петък... Металика се престараха - наистина! Да не дразня Люба повече...  Heart Eyes

Сега отиваме на разходка в Борисовата градина...

# 144
Ванилче пробвай ebay. Има жестоки попадения и са доста по-качествени от редут.

Цял ден съм с жестоко главоболие от диетата от вчера. Сега реших друго - ям до 16, а после само вода и диня. Дано има някакъв ефект.
Смайли, показвай, показвай. Обожавам да гледам дрешки и играчки.

# 145
  • Русе
  Ехо и от мен!
  Ние се прибрахме най-сетне в родното Русе и пак два дни се борих с багажи... Този път ходихме малко на село - уж на по-хладно, а то като сви един студ, почти не сме излизали от къщата. Там беше и братовчеда на Дарито - Пресиян - на 11 месеца. Очаквахме да се заиграват с нея, но не би. Тя е по-бърза от него, вземаше му всички играчки, държеше се на разстояние, той пък милия доста се опитваше да хапе...
  За дрешките - сега, като позахладня, установих, че панталоните са окъсели на Дарито и за есента ще трябва да купуваме нови. Другия месец ще пазаруваме подаръци за РД на Преското и ще се огледам и за нея. В ЛаРедут този път не съм гледала много, то и кредитната карта ни е все на червено Embarassed
  Дарито от утре пак е на ясла, но мисля само за ден-два, с надеждата да не се разболее Praynig Аз пък ще използвам да прескоча до работа, че трябва да водя разговор с началника - ще ме взема ли, няма ли, на каква длъжност, заплата, т.н. Уж от 11 август трябва да съм на работа, ама да видим какво ще ми кажат утре.
  Друго интересно при нас - в началото на август чакаме гости - първо едни приятели на мама от Германия, после братовчедите от Испания. Като си поговоря с тях, все се навивам да емигрирам, но бързо ми минава Wink
  Велиска, за теб Hug
  Поздрави на всички Heart Eyes

# 146
Като говорите за покупки и аз виждам, че детето е пораснало и трябва да се охарчвам. Досега не съм поръчвала он-лайн в чужди сайтове,а  само в "с мен за мен". Но ще взема да се  пробвам.
Много красива разходка с направих до Париж чрез Пилето. Благодаря ти Hug
Смайли най- после видяхме прическата Peace, но и на Йонката си я бива нейната.
Велиса, моите съболезнования за дядо ти.
И аз исках на концерт, нооо нямааа. Спомням си само какво шоу беше в Пловдив преди години.  А бяхме млади, щури, свежи.  Сега вече годините и отговорностите си оказват влияние.

# 147
Наздраве от морския бряг-на вино и калмари.

# 148
Мимоза,много си гадна Twisted Evil
Добре,че не съм бременна Mr. Green
А ако кажеш,че и компанията си я бива.....
Аз пък съм си у дома и готвя леща Sad
Наздраве все пак Simple Smile

# 149
Защо ,Велиске Grinning  ползвам безплатния нет на р-т Хемингуей пийвам и реших да споделя удоволствието от морскиата панорама

Общи условия

Активация на акаунт